![]() |
![]() |
#101 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2553
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Canım sevdiğim yüreğim
Bu duvarlar yetmiyor bizi ayırmaya bilesin... Bu parmaklıklar, bu demir kapılar, bu hava, inan... Bazen bir yumrukta yıkacak kadar güçlü, Bazen bir serçe kadar güçsüzsem, bir nedeni vardır... Hangi zorluğu yenmemiş insanoğlu. Hele taşıyorsa içinde bu insanca sevgiyi. Güzel günler zorlu duraklardan geçer sevdiğim. Damla damla birikiyor insan. Damla damla sevgili... Bir gün akıp gideceğiz hayata... Duvarlar yıkılacak, açılacak bütün kapılar bilesin. Benim yüreğim sensin şimdi, seni vurur durur... Ve yine damla damla çoğalıyorsun içimde.
![]() |
#102 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Canım Vatanım
Buralarda hayat bitti artık Ne çeşmeden akan su Ne gölde yüzen balık Tarlada bahçede meyve yerine ot var artık Buralarda adam mı var Ne adamı bir kuş bile yok Sularla gömülü bir kent İncin top oynayan çıplak körpe topraklar Herkes Şehri mesken tutmuş Bir ben kalmışım Atam burada doğdu burada büyüdü Bende burada öleceğim Varsın burada gömülsün Ama vatandan kaçıp gitmek olmaz Hadi deli Fırat burayı da al canımı da Zaten almak istediğin canım değil miydi Hadi bekletme vatanıma feda olsun
![]() |
#103 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Canım Yandı
Gelip büyüdüğüm yer,canı cehennem etti, Ah başımı vurduğum taşlara canım yandı ! İçmediğim sigara bak beni verem etti, Yar için ağladığım yaşlara canım yandı ! Dostlar için trenim şaşırdı da rayını, Dostluklar peronunda alamadı payını. Arkadaş kahvesinde içmem daha çayını, Dostlar için yolduğum saçlara canım yandı ! Sevgi sekste boğulmuş,vefa yok olmuş,yitmiş, Büyüklere gösterdik,saygı,boşuna gitmiş, Ne büyük var ne küçük,bitmiş insanlık,bitmiş, Dünkü bir karış çocuk,***lere canım yandı ! İşte cami, işte bar,işte arkadaşlıklar; Ne kadar paran varsa,itibarın o kadar ! Üç adım hücrelerde boşa geçmiş bak yıllar, Dost için bulaştığım suçlara canım yandı ! Gerçek yüzleri görsem,dostluklara kanmazdım, Bunlar da kim oluyor,adlarını anmazdım ! Ekmeğimi bölüştüm,ite versem yanmazdım, Namerde yedirdiğim aşlara canım yandı !
![]() |
#104 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Canım Yandı
Gelip büyüdüğüm yer,canı cehennem etti, Ah başımı vurduğum taşlara canım yandı ! İçmediğim sigara bak beni verem etti, Yar için ağladığım yaşlara canım yandı ! Dostlar için trenim şaşırdı da rayını, Dostluklar peronunda alamadı payını. Arkadaş kahvesinde içmem daha çayını, Dostlar için yolduğum saçlara canım yandı ! Sevgi sekste boğulmuş,vefa yok olmuş,yitmiş, Büyüklere gösterdik,saygı,boşuna gitmiş, Ne büyük var ne küçük,bitmiş insanlık,bitmiş, Dünkü bir karış çocuk,***lere canım yandı ! İşte cami, işte bar,işte arkadaşlıklar; Ne kadar paran varsa,itibarın o kadar ! Üç adım hücrelerde boşa geçmiş bak yıllar, Dost için bulaştığım suçlara canım yandı ! Gerçek yüzleri görsem,dostluklara kanmazdım, Bunlar da kim oluyor,adlarını anmazdım ! Ekmeğimi bölüştüm,ite versem yanmazdım, Namerde yedirdiğim aşlara canım yandı !
![]() |
#105 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Canım Yandı Şimdi
Ağlamak için Sabahı bekle derdi annem. Ama Hiç bir acı Ağlatmak için Sabahı beklemedi canım annem.
![]() |
#106 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Canımda Buseler
Masamda kadeh, kadehte yalnızlık Mezeler özlem, Özlemde sensizlik İçkimde sevda, sevdamda sarhoşluk İlk yudum aşksa, aşkınla varoldum... Masamda çiçek, çiçekte kokun Meyvalar renk renk, hepsinde tadın Mumlarda ışık, ışıkta hayaller Son yudum cansa, canımda buseler...
![]() |
#107 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Canımdaki Can
Son nefesimsin sen benim, Güneş, seninle bir başka doğuyor, Hayat seninle olunca yaşanılıyor. Uzaklarda sanma beni Bir nefes kadar yakınım sana. Seninle gülüyor, Sevginle yaşıyorum. Meğer ne çok özlemişim Sevmeyi, sevilmeyi.... Geçmişin acı izleri yüreğimdeyken, Her şeyden vazgeçmişken, Gelişinle canıma can kattın. Sevginle umutlarıma umut kattın. Her an, Yüreğimde bir kor misali yanıyorsun. Senin sevgin, Hasretin yakıyor beni. Özlemin o kadar büyüyor ki içimde… Bedenimde ruhum yok, Gülmüyor gözlerim sensiz Sevginle , gülen gözlerinle Yaşadığımı anlıyorum. Bir an yanından ayrılsam; Kanadı kırık bir kuş gibi masum, Bazen de uçmak için çırpınan Bir güvercin kadar çaresiz ve asi… Canımdaki can; Pes etmek yok umutsuzluğa. Acılarımıza inat Her gülüşüne bir ömür, Her nefesine bir bahar ekledim. Sevgini yüreğimde son nefes bildim.
![]() |
#108 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Canımın İçi Ne zamanı bir dakika önce geriye alabirim Ne de geleceğimi bir dakika sonra yasayabilirim En bildiğim şeyi yapmalıyım; Seni sende bir ömür boyu sevmeliyim.. Ve seni bir ömür boyu yüreğimde nefesim gibi bilmeliyim.. İnce bir çizgi kalbimde sana olan Duygularım; Ne adını koyabiliyorum bu sevdanın Ne de kendime uykusuz *******imi sorguluyorum Sadece tek bildiğim şeyi seni canımdan öte seviyorum... Karanlığa inat gözlerindeki ışıklarla bakıyorum geceye.. Aldığım her nefesi senin kalbine adayıp her atışım senin güzel yüreğine.. Rahat uyuyamıyorum senden sonra..uyku tutmuyor umut dolu gözlerimi Alacakaranlıklardan sabah ezanına uzanıyor tüm bedenimin hücreleri Karsımda senin baharımsı düşlerin ve kalbimde büyüttüğüm hasretim.. Artık zamanı durdurmak istiyorum seni avuçlarımdan kaybetmemek için.. Yokluğunda bile senin için bu beden nefes almaya devam edecek Ben seni senin beni sevdiğinden daha çok seviyorum Canımın İçi.
![]() |
#109 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Canın Sağolsun
Bilir misin ben ömrümde sadece seni bekledim. Bilmesen de canın sağ olsun; Bilmesen de canın sağ olsun! Hem gelmenden korktum; hem de, yollarını gözledim. Gelmesen de canın sağ olsun; Gelmesen de canın sağ olsun! Hançer gibi gözlerini unutma yanında getir! Getir de şu sineme batır; Batır da kalbimi sök götür. İstedim ki bir an olsun şöyle karşıma otur. Kalmasan da canın sağ olsun; Kalmasan da canın sağ olsun! Cüret ettim çağırmaya, şarkılardı desteğim. Bundandır sazıma küstüğüm; Küsüp de kelamı kestiğim. Bir kez olsun yüzüme de gülmendi tek isteğim. Gülmesen de canın sağolsun; Gülmesen de canın sağ olsun! Geçenlerden, ben seni her andıranı saymışım. Sen olmadın ya acı duymuşum; Duyup da boynumu eğmişim. Sen al diye masaya da yüreğimi koymuşum. Almasan da canın sağ olsun; Almasan da canın sağ olsun.
![]() |
#110 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Canına Can Verdim
Canına Can Verirdim Sen bir nazlı gül olaydın dalına yaprak olurdum canına can verirdim acına toprak olurdum sen bir damla yaş olaydın başına bulut olurdum düştüğün denizlerden her damlanı bulurdum sen bir türkü olaydın kıskanırdım rüzgarlardan kalbime koyardım sesini yalnızca ben duyardım tual olaydın fırçalarıma sevginin rengine boyardım ne okşardım saçını ne öpmeye kıyardım ne elveda eder ne görmeye doyardım sen de sevseydin beni başımın üstüne gezdirirdim kalbimin içine koyardım canına can verirdim kanına kan veririrdim sende sevseydin beni sende sevseydin beni yağmur olur yağardım bulut olur ağardım yoluna toprak olurdum dalına yaprak olurdum sen de sevseydin beni sende sevseydin beni aşkına çıra olurdum pervane olurdum ışığına etrafında döner dururdum sende sevseydin beni önüne yol olurdum kapına kul olurdum sende sevseydin beni sen de sevseydin beni canına can verirdim kanına kan verirdim sen de sevseydin beni…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|