![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bulda beni
Yanlizim ben yanlizim Sanma ki haksizim Icimdeki o sizim Benim tek arkadasim Bulmusken sen yarimi Kaybetmisim kendimi Anlamazkar garibi Unutamam ben seni Caresizim caresiz Dünyam olunca sensiz Yasanmiyor sevgisiz Kalmisim nefessiz Canimsin sen canimsin Gönlümdeki yarasin Kulaklarin cinlasin Dilimde,aklimdasin Bulda beni gör beni Sorma hic halimi Anlatamam derdimi Yasamakmi böylesi? Berlin,08.01.2006) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bulmus iken sevdayi
Tükendi gözlerim seni aramaktan Tükendi ellerim sana yazmaktan Tükendi umutlarim seni sensiz yasamaktan Nasil diyebilirim ki askin arkasindan, Kafi bana,haberim varya varligindan Illem sahip olmakmi gerekli Bizide maf eden bu degilmi ki? Bulmus iken o aski,o sevgiyi Harcariz bir bozuk para gibi En büyügüdür,en güzelidir icimizdeki Varmi ki öbür türlüsünün garantisi Saril ona iki elinle simsiki Dikkat et,tüketmesin kendisini Fayda etmez sonra vursanda basini taslara, Isyan edip ciksan daglara, Kader deyip yalvarsanda Allah´´a Su üc günlük ömrün mekaninda Inanmiyacaksin,benimde bir sevdam var Iste suracikta bilinmiyen yar Gelsede bu hayat ona dar Az gelir,yetmez,ettigim onca dualar (Berlin,25.08.2007) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulutlar
Kara kara bulutlar Dolasiyorlar basimin üzerinde Sorarim kendi kendime Acaba farkimiz ne? Onlar gökte Bizler yerde Onlar özgür Biz ise mecbur Sen orada Ben burada Böyle olunca Gönlüm cikmazda Soruyorum sana Bulutmusun nesin? Gönlümün ucsuz bucaksiz Göklerindeki bilinmiyenimisin? Olur göz yaslari Her yagmur tanecikleri Aglama gönül aglama Onlari asla hic hak etmedi (Berlin,17.12.2006) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bunada sükür?
Hakkin yok senin Bir,sikayet etmeye Iki,sen degilmiydin ki Onu cikartan oraya Ister isci ol Istersen memur Git derdini anlat Marko pasaya Bir paket sekere Iki odun kömüre Sattin kendini Otur gül simdi haline Bunun adi demokrasi Kullanirlar isine geldigi gibi Kiymetini bilmessen sen Daha cok döversin dizini Daha neler olacak Hep beraber görecegiz Bunada sükür demesek Daha cok var basimiza gelecek (Berlin,21.11.2007) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bülbül olsaydim
Bu öyle bir gönülki Ucan bir kus gibi Gökyüzüde dar gelir Bir kere sevdimi Derin,derin o hisler Acar yüzümde cicekler Bakarsan görürsün Gönül penceresidir gözler Söylemekle anlatilmaz Akla,fikre hicte sigmaz Sevdasiz bir dünyada bana Yaramaz,yar olmaz Dolasirim etrafinda Istersen ol farkinda Ben bir bülbül degilimki Ötüp ucayim daldan dala Yoksa beklemezdim bahari Söylerdim ask sarkilari Bikmadan,usanmadan Yapardim ilani ask sevdami (Berlin,den 23.06.2006) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Büyük ask
Unutmak istiyorum,yapamiyorum Görmemege calisiyorum,beceremiyorum Acilarim sonsuz,dayanamiyorum Anlamiyorsun,seni cok seviyorum Bu aski hic tarif edemem Kelimeler yetmez,söyliyemem Gökler dar gelir,ölcemem Nasil gönlüme sigar,bilemem Gece,gündüz yazsam bitmez Kitaplarda sayfalar yetmez Daha büyük aska aklim ermez Öylesine yasiyorum,halim bilinmez Dünyam sen varsan var Olmassan bu hayat cok sikar Güzellikler gönlünde yatar Sevgime ise sevgi katar Bu asklarin en büyügüdür demek Bilmiyorum baska bir örnek Istiyorum dünyanin önüne sermek Son nefesimi gögsünde vermek (Berlin,20.09.2005) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Büyük yanilgi
Senden bir gün gidecegim Benden bilmeni isterim Yavruya dua et derim Onu nasil ki üzerim? O benim caresizligim Kacamam,gidemem sevgim Kirilmis olsada kalbim Sana kiyamam bebegim Demek kimseden yok fayda Kalmisim yanliz basima Yaptirimlarim hep bosuna Sanki yalan ve yapmaca Her sey ölcülür parayla Bunu anliyamam asla Hic inanmiyorlar bana Artik karnim tok bunlara Hepiniz aynimissiniz Sen,o yokmus hic bir farkiniz Bilemedim,sucum yanliz Sandim hepimiz insaniz (Berlin,14.12.2005) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cagirsana
Senden bir beklentim yok Yanliz tek istegim var Her zaman düsünmeni Belki seni seven biri var Dilim olmus,olmamis Ne fark eder diyemem Nerden bileceksin ki Sensiz bir gün gülemem Aglarsa anam aglar Diyenlere sözüm var Seni gördükten sonra Gönlüm karalar bglar Sen benim bir gülümsün Gönlümün bahcesinde Her gecen günle beni Bagliyorsan kendine Olmussun zaman,mekan Bu garibin yolunda Teslim alinmis ruhu Cagirsana yanina (Berlin,15.01.2007) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Calmasin seni senden
Sanma dünya bir rüya Hayal ile yasama Ac gözünü,gönlünü Bakasana saga,sola Ellerinde imkanlar Ceplerinde dolarlar Dahada uyuyanlar Farkina varmiyorlar Cikar dünyasi dünya Seni sayarlar sanma Islerine gelmedimi Bir sey görmez gözleri Gelme sen oyunlara Yok bundan baska bir dünya Her sey senin elinde Cennete falan kanma Neden var akil fikir Sor kendine söyle bir Her zaman sen ol ki sen Calmasin seni senden (Berlin,17.12.2006) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canim
Sana söylemek istiyorum Farkindamisin seviyorum Etrafinda dolasiyorum Seni görmeden edemiyorum Sarkilar sizlatir,sizlatir Acili,yarali yüregimi ******* birakir,birakir Kanli,yasli gözlerimi Anlatilamaz derin duygular Gerceklesmiyecek o rüyalar Tükenmis tüm umutlar Sebebimi ki beddualar? Hatirlarmisin bilemiyorum? Cicegi koparip dalindan veriyorum Neden bunu yapiyorum? Anladigini hic zannetmiyorum Itirafidir duygularimin Umuyorum senin umrundayim Farket artik bu cani canim Olsun canim dünyalarim (Berlin,29.09.2005) Talat Özgen |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|