![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beynel havfi verreca (Korkuyla ümit arasında)
Beynel havfi verreca Yaşamalı islamca İslam için denemez Bence, sence,onlarca Kazandım diyemezsin Cennete giremezsin Rabbinin takdirinde Öylece bileceksin Herşey tükenmemişse Son söz söylenmemişse Rabbine yalvarmalı Yaşamın bitmemişse O alemlerin Rabbi Alemler ona tabi Ben gibi aciz olan Nasıl verir cevabı Acaba ben diyerek Nasuh tevbe ederek Rabbimin huzuruna Girelim sevinerek Zenginin Rabbi ayrı Fakirin Rabbi ayrı Bilmeyenler bilsinler Rabbimiz olmaz ayrı Ümidini kaybetme Düşmekte ısrar etme Tevbe yolu açıktır Tevbeden uzak gitme Zengin fakir olursa Fakir zengin olursa Elbet ders almalılar Düşmez kalkmaz bir Allah Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bırak ta Sana Geleyim
İnan her anımda yalnız sen varsın Bırak şu yüreğim hep seni ansın Ararım ben seni tüm kainatta Bilmedim ki yalnız yüreğimdesin Kaydımı tarihe geçtiler benim Verdiler müebbet cezamı benim Suçum seni sevmekmiş benim Ne olur bırak ta sana geleyim Hakimler savcılar divanı kurmuş Mil çekin gözüne görmesin demiş Yüreğimde sevdiğim tabi bilmemiş Ne olur bırak ta sana geleyim Bazen yunus oldum veyseldim bazen Hızır oldum bazen denizde gezen Bazen mecnun oldum leylayı süzen Ne olur bırak ta sana geleyim Yarın değil sana bu gün geleyim Sana kavuşmaktır bütün dileğim Sen varken ben kimi seveyim Ne olur bırak ta sana geleyim Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırakın
Saygılı değilsin yaradana yaratılana Bilemiyorum sen inanmıyor musun Kurana İnnemel mü'minune ihvetün ayeti ile Müminler kardeştir diye anlatmıyor mu sana Niçin yok sayıyorsun senden olmayanları Tersine mi akıtacaksın söyle suları İlk insan değilmi ki babamız senin benim Rahat bırakalım artık bütün çocukları Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırakınız
Bırakınız yazsınlar yazarlar ve şairler Her zaman hakkı yazsın özgür olan kalemler Onlar yazmazsa eğer bilin ki sorun vardır Görmediklerinizi belki onlar görürler Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırakmam
Şu kapkara dünyama Bilsen ne ışık oldun İnan ki sen rüyama Parlayan güneş oldun Senden önce görmezdim Sanki dört duvar zından Işık nedir bilmezdim Sevmedi kimse candan Farkettim ki yeniden Var olan gözlerimi Hiç bırakmam seni ben Bırakmam ellerini Ben bırakmam bırakmam Bırakmam ki hiç seni Nasıl unuturum ki O sımsıcak buseni Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırakmasan
Bırakmasan ne olur bırakmasan sen beni İnan ki bulamassın benim gibi seveni Sana öyle tutuldum öylesine bağlandım Sensiz geçecek ömre için için ağladım Razıyım her zulmüne ayırma beni senden Senin gölgen olurum ayırma sen gölgenden Sevmemi engelleme bırak seni seveyim Sevdiğimi herkese açıkça söyleyeyim Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bil ki Sensiz
Sensiz gündüzüm bile gece Sensiz ******* hep işkence Sensin dilimdeki tek hece Bil ki sensiz yaşamıyorum Beni sensiz bırakma dedim İnan sensin benim tek derdim Seni ben ölesiye sevdim Bil ki sensiz yaşamıyorum Kalmadı dayanacak gücüm Seni sevmek mi benim suçum Ölebilmektir benim ölçüm Bil ki sensiz yaşamıyorum Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilenler ve Bilmeyenler
Bir olur mu bilenlerle bilmeyenin bakışı Bir olur mu ikisinin günahlara dalışı Eşit olmuşsa bilenlerle bilmeyenler günahta Ömrü geçmeli bilenin her zaman ahu vahta Uyumlu ise bilenler nefisle her konuda Fırtınalar koparırlar yalnız bir kaşık suda Bilmezler ki yaklaşmışlar şeytana biraz daha Biraz daha girdiler ki bu şekilde günaha Bilmek arınmak içindir şeytandan ve günahtan Kurtuluş yalnız Allahta istemeli Allahtan Altından semer vursalar eşek yine eşektir Eşeğe yüklenen kitap yalnız onda bir yüktür “HİÇ BİLENLERLE BİLMEYENLER BİR OLUR MU” HEL YESTEVİLLEZİYNE YEALEMUNE VELLEZİYNE LA YEALEMUN Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilirim
Bir çırpıda beni nasıl silmişsin Defterlerde gördüm silgi izleri Yerime birini hemen yazmışsın Silinse de kalmış yürek izleri Mutlu musun bari yeni aşkınla Seven feda eder elbet kendini Nisbet ediyorsun yeni coşkunla Yüreğin ateşi şimdi dindi mi Kendini kandırıp mutlu görünme Mutlu olmadığını elbet bilirim Sevmiyorsan boşa yerde sürünme Bilirim gerçekte benim sevdiğin Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilirmisin
Bilirmisin her sabah seni nasıl andığımı Bilirmisin anarken için için yandığımı Ne göz yaşı akıttım ne yürekler dağladım Anla artık dünyada sensiz yaşanmadığını Hafızamın bütün sayfaları seninle dolu Bilirmisin kaybettiğimi sana gelen yolu Her şeylerde sen varsın inan her şeyin adı sen Bilirmisin yaz gününde bana yağıyor dolu Sana kavuşmak yakın mı uzak mı bilmiyorum Gülümseme eksilmezdi yüzümde gülmüyorum Varmıyım yokmuyum inan hayal alemindeyim Artık yaşamın anlamı yok ama ölmüyorum Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|