![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hayallerim Yordu Beni
Hayallerim yordu beni Oyaladı durdu bir ömür boyu Erteledi sevdamı her defasında Bu bahardan bir başka bahara O bahar hiç gelmedi Hayallerim elma şekeriyle kandırdı Yaz mevsiminde kışı Kış mevsiminde yazı yaşadım Dört mevsimi bile hayal etti Hayallerim Sözcükleri boğazıma düğümledi Haykıramadım sevgiliye İçimden geldiği gibi Dilim yetmemiş gibi Elimi kolumu bağladı dokunamadım Tutsak etti hayallerim Beş duyumu Kalp atışımın ritmini bozdu Zaman zaman nefes almamı bile hayal etti Hayallerim Hayallerim her şeyimi çaldı Beni benimle oyaladı Bir ömür boyu Hayallerim yordu beni Yordu beni Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Haykırdı Sevdasını
Bir fırtınaya yakalandı Sıcak bir bahar günü Suçlandı en ağırından Göz bebekleri yandı Kelebek incimesin diye Ne yaptı ne buldu İsyanları yaşadı Çaresiz öyle durdu Haykırdı göz bebeklerine Okurcasına sevdasını Kavgan bile güzel Ne tatlı şeysin Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hoşçakal Yalan Dünya
Bugünümü yarına Yarınımı bir başka yarına Hep oyaladın durdun Harcadın ömrümü yavaş yavaş Acımasız yalan dünya Oyunlarınla oyaladın Yarınlarımı perde perde O oyunları hiç yaşatmadın Hasretleri anlıma yazdın Hoşca kal yalan dünya Hasret tarlanda gezdirdin durdun Umut ektim çöl verdin Gözlerim gördü uzaktan uzağa Gül yüzüne dokunamadım gülümün Acımasız yalan dünya Geldim hasret gönderiyorsun Acısı yüreğimde saklı Mutlu musun mutsuzluğumdan Ruhumu asla bedenimi alıyorsun Biraz da gelecek olanı oyala HOŞÇA KAL YALAN DÜNYA Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hüzünlü Mevsim
Bu kaçıncı mevsim Yüreğimde yaktığın alev Özlemim umudum Yaşama sebebim Yazılmamışım Güzel gözlüm Sana sesleniyorum Hüzünlü mevsim Yüreğimde ağlıyor Döküyor gözyaşlarını Yaprak yaprak Haberin olsun Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Işık
Ta uzaklarda Küçücük ışıktı O Yaklaştıkça yaklaştı Büyüdükçe büyüdü Gözbebeklerimde kaldı Ta uzaklardaki O küçücük ışık Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçimde Saklı Yıllarımız
Seni sevdikten sonra Saklı kaldı içimde Sensiz seninle Yaşadığım yıllar Masallarla yaşadım Rüyalarla avundum Şiirlerle süsledim Ne zaman ayrılsam Bir adım senden uzak Çöküyor yüreğime Hasret sancısı birden Beş duyu organım Terk ediyor beni Ben Bedenim bir başka yerde Ruhum seninle Yığılıp orta yerde kalıyorum Terk ediyor beni ben Seni sevmek Hem de çok sevmek ölümüne O doyumsuz yüzünü Birkaç saniye seyretmek Ve o kahrolası ayrılık Bedenim bende Ruhumu alıp götürüyorsun Durduramıyorum Kalıyorum yapa yalnız Bedenim biçare Ben çaresiz Ruhum seninle Ben sensiz Yığılıp orta yerde kalıyorum İçimde saklı yıllarımızla Yıllarımızla Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçimdeki Fırtına 'Dilimdeki Nağmeler'
Yine rüzgar esecek Yaprak daldan düşecek İçindeki fırtına Seni benden alacak Aaaaah Etme gel Gitme gel Yüreğimde kal Bu can sana Kurbandır yar Gözler seni soracak Yürek sensiz ağlayacak İçimdeki bu hasret Alev alev yanacak Canım sende kalacak Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İçimdesin
Yaşadığım zaman diliminin Her saniyesinda sen varsın Her gün seninle uyanır Seninle uyurum Güldüğünde seninle güler Ağladığımda seninle ağlarım Sen farketmezsin Yürüdüğün yolları kullanırım Sana yakın olmak için Kokunu almak için Seni görmek için Açıktığımda acıktığını hissediyorum Doyuruyorum bendeki seni Susadığımda kana kana içiyorum Serinletiyorum sendeki beni Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlkbahar Hüzünlü
Toprak uyandı kış uykusundan İlkbahar hüzünlü Çiçekler dalında pişman Sen yanımda olmayınca Kafeste bülbül çiçekte arı Baharın kokusu kelebeğin kanadında saklı Dokunamadım soluyamadım uçurdum Sen yanımda olmayınca Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnanki
Deniz gözlerinden kulaç atmayı Mahsun bakışında donup kalmayı Güzel yüreğine demir atmayı En büyük hayalim oldun inanki Her mevsim hasreti yaşadım durdum Güzel gözlerinden ilhamı buldum Kelebek misali dalına kondum Özlemin içimi yaktı inanki Bugünden yarını özledim durdum Gönlümde doyumsuz bir seni buldum Hayalin gözümden hiç çıkmaz oldu Çekilmez bu yaşam sensiz inanki Cafer Akyol |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|