![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57919
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Demedim mi
Nereden düştü yüreğimin üstüne şu değirmen taşı İçtiğim su kum Yediğim ekmek taş olmuş Uykular haram Yaşamak yalan Bunca yaşanandan sonra kalan Nefret ve ziyan olmuş Demedim mi? Bu yolda kaybolan, şeytana uyan olmuş Ettiğini sağır sultan bile duyar olmuş Bu yolun sonu buymuş Buraya kadarmış Demedim mi? Bak bir zamanlar dediklerime gelmedin mi? Buraya kadarmış Sanırım artık sende anladın Son pişmanlık faydasızmış... Gürsel İleri
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Devam
Sil baştan oldu Çok emek Her defasında Düşerken Sarıldık yine Kırık bir umuda Yıkılsan da Kaybetsen de Yapyalnız kalsan da Aç günler Uykusuz ******* Acılar yaşasan da Ve Artık her şey bitti desen de Aslında Bitmiyor hiçbir şey Hala hayattaysan eğer... Gürsel İleri
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dinle
Hiçbir şeye benim deme dostum Hiçbir şeye benim deme sevdiğim, her şey emanet Sırası gelince her şey gidiyor elden Can bile çıkıyor bedenden Bir düşün en güzel olan nedir? Bir tatlı sözden, gülen gözlerden Tertemiz yüzden, sevgi dolu gönülden Daha güzeli var mıdır? İnan bana duyguların en güzeli sevmek olanıdır Kalmıyor bu dünya kimseye Öyleyse Öyleyse canım, bu hırs, bu nefret Bu gözü doymazlık, bu açlık niye Kalmıyor Kalmıyor be canım, bu dünya kimseye Sahip olsan da dünyalık servete Hanlar, saraylar, mal ile mülke Sen yine kıymet ver seven gönüle Ersin yüreğin aşk ile huzura Değişme sakın insanlığını para ile pula İnan gerçek sevgi nasip olmuyor her kula Değişme sakın insanlığını menfaat ile çıkara Sürüp gitmiyor ki sonsuza Hiçbir şeye benim deme Her şey gelip geçici emanet Hesap senin sonunda İster hıyanet et, istersen şükret Hesabı verecek sensin sonunda, sakın unutma bunu da Dedim ya Her şey gelip geçici emanet Sırası gelince gidiyor elden Can bile çıkıyor bedenden Kalacak bir şey varsa, kalacaksa senle benden Ey! Sevdiğim, bir oğul, bir evlat kalmalı ardımızdan Ve feda etmeliyiz, her şeyimizi ona Varoldukça Sevgiyle, minnetle Saygıyla, hasretle Söz etmeli adımızdan... Gürsel İleri
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dinle Oğlum
Canım oğlum, İsmet Alp İLERİ'ye... Yarın çok geç olur belki Koş, bugün yakala mutluluğu Sakın peşini bırakma Gece bir başka görünür gökyüzü Gündüz bir başka Bugün bir başka düşünür insanlar Yarın bir başka, unutma Bugün çocuksun Oyun oynayacaksan şimdi oyna Yarın adam olacaksın inşallah Hayat bir savaş Sakın teslim olma Seni, beni, tüm alemi Bir yaradan var, hatırla En umutsuz anında, sığın ona Hayatın ışığı gözlerinde nazar boncuğum Hisset yüreğinde, seni çok seviyorum çocuğum Yarın çok geç olur belki Koş mutluluğu bugün yakala Gel Getir bana seni yavrucuğum, kendi ellerinle Paylaşmak zor sevgini bir başkasıyla Yaşam onurla olmalı Ve anlam kazanmalı inançla Gel oğlum, mutluluğu bugün yakala… Gürsel İleri
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dön
Öyle de alışmışım, kapımın her açılışında Seni karşımda bulmaya Boynuma sarılışına Hal hatır soruşuna Öyle de alışmışım, meğer sana Bu sessizlik, bu yalnızlık Yokluğun çok acı geldi be gülüm Yüreğim parça parça, saat gecenin dördü Uykularım yine bölündü Yine hasret ile ağladım durdum Dönersin diye hayaller kurdum Hep, kendi kendime sordum “niye? ” Ne gerek vardı, böyle çekip gitmeye Öyle de alışmışım, varlığına Katlanamıyorum, yokluğuna Dön bebeğim, dön sevdiğim Yalvarıyorum sana Yalvarıyorum, dön bana Yazık etme ikimize Bu ayrılık ondurmaz, barındırmaz bizi Bu hasret, bu pişmanlık yakar durur yüreğimizi Dön be canım, dön Neredesin, nerelerdesin? Nasıl böyle çekip gidersin? Ah! Bir bilsem neredesin Öyle de bağlanmışım sana Tiryakisi olmuşum varlığının Gel artık, dön Dön be bir tanem, dön Gel yıkma şu yuvanı İnan eller çekmez nazını, kahrını Zaman gelir kötüye çıkarırlar adını Kır bir tanem, inadını, dön Dön, gözünü seveyim, dön… Gürsel İleri
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dönsem de
Dönsem de sanma eskisi gibi olacağız Sanma aşkımızı bıraktığımız gibi bulacağız Zaman, gönül acısının ilacıdır, tadı acıdır İçtim kana kana, yokluğunun kahrına yana yana Hatırla, o mazideki seni çok seven beni Ve şimdi bir bak gözlerime, bir bak bana Olmayacak artık hiçbir şey eskisi gibi, anla Dönsem de sana, o yanan sevdalıyı bulamayacaksın aşkınla. Dönsem de, dönsem de, yine sana gelsem de Artık o eski beni bulamayacaksın bende Olmayacak ellerim ellerinde, gözlerim gözlerinde Dönsem de, dönsem de bir daha o ateş yanmayacak kalbimde. Sanma artık, sevdanın tutsağıyım Sanma artık, güzel gözlerinin aşığıyım Geçti, bitti, sanma yine öyle yürek yangınıyım Gelsem de, dönsem de sana Sanma yine öyle eskisi gibi olacağız Sanma aşkımızı bıraktığımız gibi bulacağız Zaman, gönül acısının ilacıdır, tadı acıdır İçtim kana kana, yokluğunun kahrına yana yana Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, dönsem de sana... Gürsel İleri
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duvarımda Resmin
Kar yağmıştı dün gece yatağıma Buz tutmuştu yastığım Yatamadım İnan çok zor geldi Yokluğuna katlanamadım Gecenin yarısıydı bir şişe şarap açtım Hem ağladım, hem içtim Ben seni nasıl kaybettim Ben kendimi yavrucuğum, kahrettim Duvarımda resmin İçtim, ağladım, seyrettim Duvarımda resmin, dalga dalga saçların Baktım da, senin de buğulu Nemli sanki bakışların Duvarımda resmin, dilimde hep ismin Kurumadı yaşı gözlerimin İçtim, ağladım, seyrettim Duvarımda resmin Kahrettim, yandım, seyrettim Hüzün gözlüm, ben seni nasıl kaybettim Duvarımda resmin Yüreğimde hasretin Bak be sevdiğim Bilmem kaç geceyi sabah ettim Duvarımda resmin İçtim, ağladım, seyrettim... Gürsel İleri
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duygularını Gizlesen de
Öyle görünmeye çalışma Nede olsa bir insansın sende Bir kalbin var, sevgi dolu hem de Kim bilir kırgın belki de Duygularını gizlesen de sözlerinle Hepsini ele veriyorsun o güzel gözlerinle Güle güle deyişin, gitme, der gibi Kader seni hancı, beni meçhule yolcu etti Duygularını gizlesen de, başını eğsen de Dilin git, dese de biliyorum, yüreğin kal, diyor Seviyorsun işte Nede olsa bir insansın sende Müebbete mahkum oldu bu sevgi İkimizin de kalbinde Hoşça kal, hüzün gözlüm Biliyorsun, gitmeliyim bende Biçare mahkumum, yaşamak ister miyim hasretle Oysa bir bilsen, sana olan duygularımı Seninle, sevginle dolu umutlarımı Bir bilsen, Rabbime el açıp ettiğim dualarımı... Gürsel İleri
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Duyuyor musun
Yürek yangını acılarda Hasretin keskin kokusunu Çekiyorum içime Bilmem hiç soruyor musun kendine Bu son niye Ellerin uzak Gözlerin uzak Yüzün bile gelmiyor şimdi aklıma Seni hiç Hiç özlemiyorum Düşünmüyorum Ve biliyor musun? Ben Ben, artık *******i uyuyorum… Gürsel İleri
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dün Akşam
Dün akşam, yine seni düşündüm durdum Uykularım kaçmıştı Yokluğun yüreğime kapanmaz yaralar açmıştı Seni düşündüm durdum Hep kendi kendime, kendi kendime Bu aşkta, umut var mı, diye sordum Yoruldum artık bir tanem Küçüğüm, yoruldum Sevmek dediler, vuruldum Bıraktın, gittin, kahroldum Ben, bu hasreti çekmekten Ben, böylesine sevmekten Yoruldum artık küçüğüm, yoruldum Dün akşam yine yüreğimde, aklımdaydın Uykularım dağılmıştı Seni Hep seni düşündüm durdum Bu sevdaya, bu aşka bir tanem Umut var mı, diye sordum Dün akşam ben hep Hep seni düşündüm durdum… Gürsel İleri
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|