![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57895
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Git-me-ye-ce-ğim
Bir yanlışı oynadım bunca zaman demek bir çoğunun içine su serpecek. De-me-ye-ce-ğim.. Çünkü benim tek doğrum senli yaşantılarım. Sen benim sevdalı adamım.. Gülümsemenle dağıldığım.. Gözlerinde hayallere daldığım.. Sen kurmasan da iki kişilik benim yaşamım. Gerçeğimden kime ne? Başkalarına yer vermedim ben yüreğimde Hakkı yok kimsenin yargı götüren cümleler dizmeye. Yanlış kime göre? Gerçeğimde de düşümde de tek geçtiğimsin sen bugün bile. Söz verdiğim günü unutmadım.. Varsın geçsin zaman aynı sevdayı büyütmeye devam. En güzel sözler şiir oluyorsa hala yarsın diye. Aşka inanmak kendi sesini anlamak, Aşka inanmak sevgilin söylediklerini değil, Söylemediklerini duymak.. Git-me-ye-ce-ğim.. Bilmez kalmayı yalana tutunanlar, Sevgilim sana söz ettirmeyeceğim..
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Git
Sen de, o yalan öznelerin de dokunmasın hayatıma bundan öte Hiçbir şey istemem demiştim de kendimi bırakmam sende Bırak yalan tutuşlarını üstümden Hakkımı helal etmem Gözlerinde gördüğüm yansımama bir aşk sundum ben Git Yolunda vicdanın olsun peşin sıra Git Yırt al kendini çıkart tenimden Kanasın yüreğim Ahım her yüzleşmede tuz basar çiziklerime
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitmeye Yakın Sevmeye Uzak
Gitmeye yakın sevmeye uzağım bazen Zorluyor içimdeki sesler ******* sabahsız, sabahlar hepten ayaz oluyor Varlığın yokluğuna hesap sorma peşinde Sanıyor musun ki dışarıdakilerden uzaklığım sebepsiz Her tutum, her davranış sadece seni daha çok sevmek niyetiyle Nefessiz kalıyorum sensizlikte Aslında anlıyorum ki yanıldığım yer burası Senden önce aldığım nefesi anımsıyorum Sonra fark ediyorum ki boğazımı saran el senin Kendimce yüklediğim anlamları dağıtıyorum Aşka koşulsuz tutunuşum yetişiyor imdada sonra Yeni duygular ekliyorum sevgime Farkında mısın bilmem sevgili Kalbim sadece kalbinle atıyor Hayal sandıklarına şahitliği gökyüzü yapıyor
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitmiyor İçim Sensizliğe
Eskiye dem vuran şarkılar İçimi ezen sorular Söze ne hacet, gözler var ya Gitmiyor içim sensizliğe Çekiyor tenim özleminden öte Cebimde yine birkaç cümle Boşlukları doldur diye noktalı virgülle Ne olur ses ver bir kere de geceye
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gördüğüme Sevindim
Tesadüf bu ki sözümden gözüme düşüşün Yürümediğim yola seçim diye gidişim Serin bir İstanbul gecesinde sendeleyişim sebebim Kaldırımların dili var mıdır sevgiyi anlatabilen İçimin eriyip bitişine şahitti yine dostlar dinlerken Aylar var belki uzaktım sana dair köşelerden Korktuğum karşılaşmalar adına kendimi çektim ben Sen istediğinde varsın tamam da bu çok eskiden Belki de kızgınlığım sebebi aşkın yenilenişinden Unutup başa döndüğüm yerde çarpıyorum gerçeğine İyi ki de çarpıyorum diyordum aslında yoksa gidemem İşte geceye mucize sürüldü yine, parıldadı ortalık Tesadüf mü yoksa inandıklarımın ürünümü bilmem Kafamı çevirdiğim yerdeydin sen, duraksadım Ardımdan baktığımda yanılsamasın sandım Gerçekliğinle karşımdaydın inanamadım Şimdi adını koymaya cesaret edemediğim bir duygudayım İki satırla göz kırparken sana başkasının bilmediği korkudayım Eskiyi yad eden sevdalı cümlelerin hatırına belki de Haberinin olmadığı küskünlüğümden de olabilir Belki gecenin ilahi tarafının da yüzü hürmetine İyi ki gözüme çarptın sevgili Her şeye rağmen seviniyorum gördüğüme
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Göz Değmedi Aşkımıza
Göz değmedi aşkımıza, gördük ki kırgınlık sarmış ikimizi birden yalnızca. Sırttım sırtına teğet geçerken, kokun siniyordu ruhuma, besleniyordum. Gülümseme ardına sakladığım hüzün yayılıyordu dışarıya, sade sen anlıyordun. Boynunu her çevirişinde sağa, biliyorum fark etmesin diyordun, çakışıyorduk. Aynı şeyi düşünüyorduk çalan ve tesadüfün bu kadarı dediğimiz şarkılarda. Başımı eğip içme akıttığım göz yaşlarımı saklama çabam zorluyordu. İyi misin sorusunu sorarken dışardan biri, en az ben kadar için yanıyordu. Kabul olan dualarım, yüreğimin sen yanını koruma çabasının mükafatı. Beklediğimiz mucizeler ardı arkası kesilmeden geliyor. Üstünden geçen zamanın değiştirmediği özlemli paylaşımlarda adın geçiyor. Kadere selam durduk yine, içine su serpen mesajla başladık bugüne. Canım demekten vazgeçmem sana, kırgınlık geçer elbet zamanla. Göz değmediğini gördük ya aşkımıza, sabır benden yana, kaybı tat az daha. İki küçük koyun her biraya geldiğinde dünyanın öbür ucundan bizim adımıza, Seni seviyorum diyecek yüreğim emin ol, her kavuşmada..
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözleri Dolu Sözleri Yok Adam
Gözleri dolu ama sözleri yok bir adamsın Söylesene bu kadar mı kendinden kaçarsın Dalgın bir bakışla köşeyi döndüğümde karşıma çıkansın Durduk ikimizde bir kaç saniye, zaman da durdu bizle Aynı anda aynı yerde duyulmasın diye kalp atışını tutarsın Sonrasında yok sayışlar ve sıradanlaştırmaya çalıştıklarımız Beceremiyoruz ikimizde birbirimizden nasıl saklanırız Arkamı döndüm giderken hüzünle bakıyordun peşimden Senin gidişini izlerken aktı iki damla yaş benim de gözümden İnerken merdivenlerden tanrıyaydı yüreğimden geçenler Duyar yine bilirim, bize göre değil bu acınası yok edişler
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülümseriz
Gülüşüm yansıma Sen kaybetme ki yüzümden yansısın hayata Ağır adımlarla ilerliyoruz zamana Paylaşılanlar arttıkça bakarsın değişir tanımlama Gülümseriz; değişir dünya
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gün Yirmi Dokuza Döndüğünde
Sen bilmesen de ilk ben kutladım doğum gününü sevgilim Gün yirmi dokuza döndüğünde dualarım yükseldi yüreğimden yüreğine Sessizliğimin içinde durmakta zorlanıyorum sevgilim Ardı arkası kesilmeden en güzel dilekleri sana sıralıyorum Yeni yaşın yeni yıla gebe, insan sevdiğiyle beraberdir diyorum yine Uzaklığımın hesabını sormaya geldiğinde sevgilim Üstünden kaç özel zaman geçmiş olacak birlikte görelim Her saniyesiyle sindire sindire yaşattığımı bilmeni isterim Sen bilmesen de en son yine ben kutlayacağım doğum gününü sevgilim Koşulsuz sevgimin gücü ve mucizelerin verdiği inançla Yaklaşıp kaçındığın ikilemli durumlarına rağmen bile Belki merak uyandıran ve yokluğa yakın bir yerde bekleyerek Her yeni yaşında yeniden sevmeyi umut ediyorum gecede Seni bana kazandırdığı için önce var edenlerine Ardından hayatıma kattıkların için tanrıya teşekkürle Nice mutlu senelere birlikte adım adım yol almak dileğiyle Doğum günün kutlu olsun diyorum tüm zamanların en içten sevgisiyle
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güneşli Bir Ekim Sonu
Adın hep yüreğimde kalsın sevgili Sen her daim dileğim ol Pastamda üflediğim mumlar gibi Dilime yansıyan heyecan titremesi Kalbimin sesine karşı teklemesi Sen hep rüyam ol uykuma gel sevgili Yeni yaşıma en güzel armağansın yine Gülüşümle hayata yansıyansın sevgili Küllerinden var olur aşk ilk gün gibi Güneşli bir Ekim sonundayım yine Yenileniyor insan büyürken bir de Yinelediğim tek gerçek sensin değişimimle Adın hep yüreğimde kalsın sevgili İlahi adalet dilerim yazgım yapsın seni İfade etmezsem de unutma, sevgindir içimdeki Nice mutlu seneler olsun dediğin gibi Yeni yaşım ve her artan yaşımla mumlara vesile ol Sebeb-i mucizemsin doğum günümde sevgili
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|