![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Ozlerim
Gunes parlak sigmaz ufuklara dar Ayni sabaha acilir gozlerim Yagmur gormeden akar gider yazlar Arada bir gene seni ozlerim Suslerken dallari yesil yapraklar Agacin kokleri toprakta derin Sen gittin gideli buralardan yar Hayalinle gecer aksamlar serin Seni aratir gordugum simalar Yuzunde maske gordugum her ferdin Benden baska lisanindan kim anlar Kac defa sararip solan gullerin Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni Sevmiyorum
Yapraklari konca gibi acan gulun Albumlerden silindi cocuksu yuzun Beraber degilsin gelen baharla sen Arar durur seni denizden esen meltem Saclarina esmeyecek yazda ruzgar Gozlerine sinecek kis ve beyaz kar Beni arayacaksin kalbinde kesin Yankilanacak boslukta yalniz sesin Usandim biktim sacma sapan tavrindan Tahamulu yok ettin engin sabrimdan Artik dunyada hic bir sey yok yapacak Nerede gorse yuzum senden kacacak Yukselirken vaad eden yeni bir gun Seni sevmiyorum sevdigim gibi dun Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin askin
Sen ve bal gibi tatli askin Bir masal icinde sanki baharin Mehtab sizarken uclarindan dallarin Kuslar civil civil uyandigim sabahlarin Senin endaminla dolup tasan aksamlarin Ve inanilmaz haz aldigim o buyulu askin Icinden gecerken rengarenk ruyalarin Hisirtisi urpertiyor esen serin ruzgarlarin Dalga dalga dokulen omuzlarindan saclarin Ve ben sana baktikca gozlerim saskin Icinde kaybolurken ruya gibi bir askin Yoksa ben o hayali gercek mi sandim Gulusun kayboluyor derinliklerinde sedanin Cicekler aciyor renkleri altinda gokkusaginin Sen ve guller gibi acan o sevdanin Sevgilim inan ben sana sirilsiklam asigim Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seninle Gecirdigim Zamanlar
Gecen gunler esliginde aski yasarken Gozlerin fark etmeden kisalir aksamlar Yanaklarindan akseden mor gul renginden Kiskanir seni gizlice icinden bahar Yazlar ruhuna bir ruya gibi sinerken Dokulur dudaklarindan garip anilar Askimiz hayat icinde bir hayal iken Sahi mi seninle gecirdigim zamanlar Sen boyle esinlenirken ask ve mevsimden Yuzundeki kederle savrulur ruzgarlar Eskimis maceramizin kalitesinden Eminim gonlunde bana ait bir yer var Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Serseri Mor Gul
Serseri mor gulle gonlun Bir aski bin defa yasarsa Safakla beraber agaran gun Ruhunla ayni anda urperiyorsa Seni dusunmekle o an meskulum Harcarken en guzel yillarini Gunden gune kisalan omrun Itinayla hazirladigin hatiralari Bas ucunda bir albume koydun Kaynagi mechul bir askla Zaman icinde sararip soldun Mazide canlanan telasla Neredeyim diye beni sordun Kalplere dagilan aci kederle Beni bir kefene koydun Senin askinla gecen her saniye Guller acarken ezelden yorgun Tarif edemedigim guzelliginde Endaminla diller yorgun Arinin bal aldigi bir cicekte Ruzgar o an ebedi suskun Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sev
Dayan gonlum az kaldi, Bitecek yakinda cektigin cile. Ates ol yak sevenlerin kalbini, Sana binlerce sevda az bile. Ask gelmez sana durduk yere, Tarihe karisti coktan lale devri. Degisme o sevdigin Cicegi, Dunyalar senin olsa bile. Sev deli gibi sana can katani, Askin sigmasin ne avuca ne ele. Sahin ol suzul gokkubbede, Semalar sana dar gelse bile. Sevmek ne kadar guzel seymis, Anlatmak istedim bunu guzele. Sev herkesi sevgisiz kalmis dunyada, Hic kimse seni sevmese bile. Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgililer Gunu
Sevgililer gununde koparilmis cicekler Fazla yasamaz huzunle kaybolup giderler Sana hediye ettigim pahali muceferler Ask degil bunlara paranin gucu de yeter Ornek gostereceksen bana asik zenginleri Niye sectin kendine benim gibi bir fakiri Serin ruzgarlarla ucusurken saclarinin telleri Senin icin yazdim butun romantik siirlerimi Mutlu oluyorsun sevilince dort mevsim Allahin belasi bu gunde ayri bir hadisesin Ask umurunda degil yeter ki hediyeler gelsin Madem sen sevgililer gununden daha guzelsin Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgilim
Dalarken tekrar umutlar denizine, Dun aksam yine seni bekledim. Kapim hafif aralik gelirsin diye, Gece bana surpriz olsun sevgilim. Bir elim omuzunda digeri belinde, Sarkimiz esliginde tekrar dans edelim. Sarmas dolas arzu dolu hayallerle, Melodiler ucursun bizleri sevgilim. Sana ait esyalar hala yerliyerinde, Geleceksin diye ozenle tertipledim. Hayalinin dolastigi bu eski evde, Mutlu gunleri sayikladim sevgilim. Yalniz bu sefer beni hor gorme, Ben seni seven zavalli bir garibim. Baska bir ask bulmussan kendine, Sen mutlu ol bana yeter sevgilim. Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgiliye Matem
Issiz bir mekan,kimsesiz bir yer, Esliginde karanlik,islak mevsimin. Bir yigin hatiralarla gecen *******, Huznuyle dudaklarimda hala ismin. Seni kalbime gomdum yillarca evvel, Matem yuklu guzle solan cicekler. Askimizin her ani bir omre bedel, Dagilirken kalplere huzun ve keder. Gunu ikiye ayiran mubarek bir isikla, Daha belirgin sanki sabah ve oyle. Bir gunumuz bile gecmezken askla, Gun, sabah ve oyle o an yekpare. Kalbimin bir kosesinde sessiz mezarin, Uzerinde bir avuc toprakla biraz hatira. Icinde kimsesiz kaldim yorgun anilarin, Seni hatirlayip andim son kez bir defa. Zihni Ozselmanoglu
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sicak Gunler
Guzel havalar dayanilmaz sicak Otuyor etrafta agustos bocekleri Sen yanima uzanmis yari ciplak Oylece aska birakmis kendini Buyuk bir zevkle izlerken seni Golgeler saklanmis kose bucak Uyumus kalmissin bir melek gibi Ruyamda gormustum sicak gunleri Oksarken gunes esmer tenini Herhalde buydu hayatin zevki Ask hava kadar hafif yumusak Senle yasadigim guzel kacamak Ela gozlerinde kaybettim kendimi Dogrusu yer yoktu asktan kacacak Yazmis tanri senle bir kaderimi Sukurler olsun gordum sicak gunleri Zihni Ozselmanoglu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|