![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57928
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *******de
Güller öpsün dudağını Rüzgar örsün saçlarını Ela gözün alasını Ay dolasın *******de Bülbül desin gülüm diye Çimler sarsın ayağını Çiğler yusun parmağını Ela gözün kaşlarını Ay dolasın *******de Bülbül sevsin *******de Güneş silsin gözyaşını Ay çınlatsın kulağını Gül kokulu gerdanını Bülbül sarsın *******de Ay dolasın *******de Gece versin karasını Mehtap sunsun şavklarını Al benizli yanağını Mehtap sarsın *******de Ay dolasın *******de Mehmet Tamer Altıparmak
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel
Üstünde beyaz gelinlik Başında duvak elinde çiçek Gözlerinle beni süzerek gel Gözlerinde doyumsuz arzu Gönlünde en güzel duygu Agır agır gülümseyerek gel Gelinliğin etegini tutarak Mahçup eda pembe yanak Yere değil bana bakarak gel Tatlı bakışlar tatlı laflar Pembe yanaklar mahçup edalar Dudaklarında tebessümle gel M.Tamer Altıparmak Gaziantep Mehmet Tamer Altıparmak
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Göz rengine
İçim yandı göz rengine Bakakaldım gül yüzüne Düştü gönlüm yar derdine Nasıl oldu bende bilmem Meftun oldum ben birine Aşkı sardım can içine Sonra düştüm yar derdine Nsaıl oldu bende bilmem Yüzün başka gözün başka Beni saran aşkın başka Düştü gönlüm yar derdine Nasıl oldu bende bilmem M.Tamer Altıparmak Gaziantep
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözüm alıştı
Baka baka gözüm alıştı Yavaş yavaş gönlüm ısındı İki gönülde böyle kaynaştı Gönülden gönüle kapı gözlerin Duygum srnle coştu çağladı Elim elinde tene ulaştı Bedenim sana böyle bulaştı Bedenden bedene köprü ellerin İçin için gönlüm ısındı Alev sardı gönüller yandı Arzular gözden dışına taşdı Gözünden gözüme sevgi sellerin M.Tamer Altıparmak
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözyaşım karışdı Mürekkep boyasına 1
Erik çiçeğinin pembesinden Toz pembe hülyalar süsler gözlerimi Nar kırmızısı kor ateşdir sevdan Yak beni yakabildiğin kadar Kor ateş sönene bende ölene kadar Seslendim şiir bahçesinden Feryadım yükselir avazım çıktığı kadar Sen benim düşmanım değil Sen benim gönül dostumsun gönül Ben yıldızları yıldızlar beni seyretdi Bedenim mehtabın şavkında dinlendi *******i Her sabah kızılgüneşin ışıkları yıkadı yüzümü Yüreğimin coşkusu sarmaşık oldu beyaz kağıda Bazanda gözyaşım karışdı mürekkep boyasına Duygu sağanağında seni bulmuşdum ilham perim Sen nar kırmızısı yüreğim Sen benim biricik aşkım Sen benim gönül çınarım Sen benim pembe çiçeğim Yak beni yakabildiğin kadar Bedenim küle dönene kadar Sen benim düşmanım değil Sen benim gönül dostumsun gönül M.Tamer Altıparmak
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözyaşım Karışdı mürekkep Boyasına 2
Emsalsiz sevgimi oku şiirlerimden Örümcek ağı değil urgandır heceler Ne kadarda mutlu kelimeler bir bilsen Dizeler kelebek mısralar bülbül Yalansız hilafsız şahidimdir herzaman Dudağımın al rengi gözlerimin beyazı Kan ağlatan hançer ******* Yak beni yakabildiğin kadar yak Bedenim küle dönene kadar Sen benim düşmanım değil Sen benim gönül dostumsun gönül Dalgalar okşar kumsalda çıplak ayaklarımı Köpükler dans eder kayalar arasında Mercan balığının pembe yüzgecinden kolyem Yakomozların pırlantasından söz yüzüğüm Sana aşık olduğumdan beri ahdım var Sen olmadan dans bana haram Yak beni yak yakabildiğin kadar Dilim susana gönlüm solana bende ölene kadar Sen benim biricik aşkım Sen benim gönül çınarım Sen benim pembe çiçeğim Sen nar kırmızısı yüreğim Yak beni yakabildiğin kadar Sen benim düşmanım değil Benim gönül dostumsun gönül M.Tamer Altıparmak
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gül Benim
Alev alev yanariken içerim Yüreğimde kor ateşdir dertlerim Elalemi sevindirme gözlerim Viran bağda benzi soluk gül benim Feryat fiğan etmiyorsa dillerim Hayalinle düşler benim tesellim Acılarla dolup taşar yüreğim Kuru dalda rengi soluk gül benim Kazan kazan aş pişirir ateşim Ateşlerde kavruluyor ciğerim Acılarla yoldaş oldu sözlerim Çöllerdeki adı mecnun gül benim Ferhat olur dağı bende delerim Karacaoğlan gibi gurbet gezerim Dadaloğlu pirim isyan ederim Ferman olsa yine seven can benim M.Tamer Altıparmak
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülmeden Ziyade
******* yar oldu gündüzler keder Hüsranın acısı beterden beter Çileler şıh olur müridi eyler Emrine amade sümbülüm şimdi Dergahta köleyim kaderim üzer Takadım pir olur sabrımı dener Hüsrandan el almış kederli günler Gülmeden ziyade ağlarım şimdi Feleğe mum oldu eriyen gözler Dünyanın tadını kıskandı kader Bu sessiz yakarış derbeder eder Gülünden azade bülbülüm şimdi Umuda yolculuk hayaldir diyen Çatlayan nağmeler nankördür neden Gözüme mil çekti ne gelir elden Kararmış dünyada dervişim şimdi Kararmış dünyada seyyahım şimdi Mehmet Tamer Altıparmak
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülmek Haram
Virane bir han gibi oldu gönlüm Garip yolcudan beter tedirginim Söğüt dalı gibi boynum bükük Yuvasız kuş misali titrektir sesim Hayata bakışım feri sönmüş ateş gibi Dönme dolap gibi çarkı izlerim Umutmu güz gülleri gibi gelir bana Gülmek mi haram diye kabul etmem Yaşamak dersen nefes almaktan gayri Ne bir gün güldüm,ne bir gün gördüm Ağlamak kaderimin vazgeçilmezi olmuş Kavuşmak hayallerimin dikiz aynası Çelikten beter sert vurur kalbim Her atışında ezer duygularımı Her nefes alışımda bin kere ölürüm. M.Tamer Altıparmak
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gülmek İçin memur Olma
Aldığımız aylık belli Verdiğimiz kira belli Giydiğimiz çeket belli Kaderimiz çile çekmek Sigaramız zaten yerli Gömleğimiz soluk renkli Aydan aya kilom belli Kaderimiz kürek çekmek Baş sorun idari mali Ezelden beri sürekli Bilgi silah çok etkili Mühim olan düzen vermek Yetişelim biz bilinçli Herkes böyle düşünmeli Meseleler çözülmeli Neticesi gülebilmek M.Tamer Altıparmak
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|