![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İyiler Bilirler
İyilik yapan insan, İçinde huzur bulur, Yardım ettiklerinden çok, Kendisi daha mutlu olur. Kötülük yapanların, Birşey geçmez eline, Kötülükler döner,dolaşıp, Sonunda kötüleri bulur. Allah iyi insanlara, Cenneti ödül görmüş, Kötülerin ödülüyse, Cehennem ateşiymiş. İyiler bilirlerki... Kırılan kalbin,tamiri olmaz. Kötüler bilirlerki... Dil yarası unutulmaz. Berkay Kur
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kader Dedim Ayrılığa
“Bu ömür heder oldu, bırakıp gittiğin gün, Ayrılık kader ise, ondan kaçmak ne mümkün...” Kaç zamandır yüzümde bir tebessüm bile yok, Bedenimde duruyor hala sapladığın ok, Gidişinin ömrüme yüklediği keder çok, Bir gün inecek sandım yazıma boyun eğdim… Öyle azap çektim ki dünyada yoktur eşi, Hep ümitle bekledim doğacak bir güneşi, Yüreğimde yaktığın yıllanmış o ateşi, Bir gün sönecek sandım yazıma boyun eğdim... Yüreğimde özlemler her an durdu en başta, Seni buldum gözümden damlayan her bir yaşta, Günlerim hüzünleri girdiği bu savaşta, Bir gün yenecek sandım yazıma boyun eğdim… Nedendir bilmem seni atamadım özümden, Bunca sevdim diye mi geçemedim sözümden, Mutluluklar geriye başlayarak gözümden, Bir gün dönecek sandım yazıma boyun eğdim… Ayrılığa ağıtlar yazmayı istemedim, Sabrettim senelerce unuturum demedim, Sevdanın ışığını bundan terk edemedim, Bir gün yanacak sandım yazıma boyun eğdim... Avuntum fallar oldu gelmeyen baharlarda, İçim ateş dışım buz kesti yağan karlarda, Yüreğim gelişine yanıyorken narlarda, Bir gün kanacak sandım yazıma boyun eğdim… Tesellisi ne mümkün kaybolan yıllarımın, Savruldu yaprakları kırılan dallarımın, Dalgalar arasında çilesi sallarımın, Bir gün dinecek sandım yazıma boyun eğdim… Sürmez dedim kendimce sürmez elbet bu keder, Bundan da daha fazla olmaz halim derbeder, Silip bütün derdimi beni neşeyle kader, Bir gün anacak sandım yazıma boyun eğdim… Berkay Kur
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kader Diyelim de
Kıvılcım ararken ben alev verdim Kalbimi istedin ömrümü serdim Hasreti arama ben öyle derdim Kader diyelim de üzülme gitsin Yokluğun çekilmez her gece boyu Hayalin gelirde böler uykuyu Gözüm de kurutur o nazlı suyu Kader diyelim de üzülme gitsin Resmine bakınca her an anarım Her bir yeşil gözde seni ararım Ayak sesi yok mu sensin sanırım Kader diyelim de üzülme gitsin Sen sahte aşkların sahte yanısın Benim gözlerim de kalan anısın Yüreğimi yakan hep o acısın Kader diyelim de üzülme gitsin
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kader Utansın
Yoruldu sevdandan bilki bu gönül Gidersen git artık kader utansın Savruldu yolunda soldu bak her gül Gidersen git artık kader utansın Hep dünlerde kaldım sen de kayboldum Mutluluk bekledim hep hasret buldum Yenik düştüm aşka kendimden oldum Gidersen git artık kader utansın Bunca sevip kahır çekmek de varmış Meğer sana başka sevdalar yarmış Baktım tüm ömrümü kederler sarmış Gidersen git artık kader utansın Yoruldu yüreğim sen diye diye Bu çile bu isyan senden hediye Niye sevdim seni bilmem ki niye Gidersen git artık kader utansın 13/03/08.....Berkay Kur. Gönül Dostlarımdan -- Bu şarkıda feryadım sanadır yar Deli gibi dolandım diyar diyar Ben olamadım senle bir bahtiyar Gidersen git artık kader utansın................Kardelen Gülcemal Kahır benim çile benim dert benim, Sevdan ile artık işim yok benim, İşte sana bir tek sitem edenim, Gideceksen git artık kader utansın..........Ersin Kayışlı Gülmemi çok gördü verdi hep çile Çekilen acılar gelmez ki dile Hüzünler benimdir kal güle güle Gidersen git artık kader utansın...............Sevilay Şahbaz Yola halı serdim seni bekledim bülbül ötsün diye hep dua ettim karşıdan geçmişsin haberin aldım Gidersen git artık kader utansın...............Hamiye Alkış Berkay Kur
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kader Yazısı
Öyle tutulmuşum, sevmişim, sanki ölesiye Ayrılık girdi araya, inat edercesine Sen nede ben istememiştik, böyle olmasını Korkuyorum kaderimizin, bu bir yazısımı Yokluğun içimde, alev gibi hep yanar Saklıyorum kalbimde, aşkını her zaman O kadar zor ki, sensiz seni yaşamam Unutamadım adını, dudaklarımda her zaman Umutlarım yok oldu, yine de bekliyorum Ümitlerim kalmasa da, yolunu gözlüyorum Mucizeler vardır ya, onun için özlüyorum Dolanmış sanki dilime, şarkımızı söylüyorum Yokluğun içimde, alev gibi hep yanar Saklıyorum kalbimde, aşkını her zaman O kadar zor ki, sensiz seni yaşamam Unutamadım adını, dudaklarım da her zaman Berkay Kur
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaderimi Yazarken
Avuç,avuç. Attım seni kalbimden, Koşa,koşa, Kaçıyordum yalancı sevginden, Kürek,kürek, Çektim aşk sahilinden, Elveda demem, Arkamı dönmem sana, Veda ederken. Sana kızmıyorum, Kaderime kızdığım kadar, Tanrım... Hiçmi düşünmedin,beni, Kaderimi yazarken. Berkay Kur
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Käğıt ve Kalemimsin
Sen benim baharım, hemde yazımsın Gülerken çiçekler, seninle gülüyor Sen benim derdim, hemde haz'ımsın Bu gönül sevgiyi, sende görüyor Sen benim gecem, hem gündüzümsün Bir ömür solmayacak, tek bir gülümsün O güzel sevgiyi, ben sende buldum Sevip,sevilip, seninle mutluyum Sen benim käğıt, hem kalemimsin Bu yürek sana, hep sana yazsın Defalarca yazıpta, hep sildirensin Sende bulduğum, tek bir ömürsün. Berkay Kur
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kahır Günlerim
Yıllardır hep derde çileye aktı Aktı da bir yangın misali yaktı Takvimden düşerken çıldırtacaktı Tükenmek bilmiyor kahır günlerim Baharım yenildi kışa ayaza Sen gittin mevsimler girmiyor yaza *******im bile hasret yıldıza Tükenmek bilmiyor kahır günlerim Ne fayda sevmişim silemiyorum Kederden kendime gelemiyorum Ah sonu gelir mi bilemiyorum Tükenmek bilmiyor kahır günlerim Bu beden bu cana sanki yabancı Dinmedi dinmiyor içimde sancı Bu neyin bedeli neyin utancı Tükenmek bilmiyor kahır günlerim Berkay Kur
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kahrolun Yıllar
Günler,haftalar ve ayları, İplemi çekersiniz, O dimdik omuzları, Nasılda çökertirsiniz, O güzelim hayatı, Bir çabuk silersiniz, Siz kahrolun yıllar. Hep aılr,alır, Birşey vermezsiniz, Vurursunuz gariplere, Çünkü siz dört kişisiniz, Bu merhametsizlıklerinizle, Eminim övünürsünüz, Siz kahrolun yıllar. Berkay Kur
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kahrolup Duracaksın
Gittiğin o yolların bir gün sonun olacak Gönlünün dört bir yanı kederlerle dolacak Solacak o güllerin hepsi tek tek solacak Maziyi düşündükçe kahrolup duracaksın Vuracak yüreğini günler bir bir vuracak Uykusuz *******in senden hesap soracak Hatıralar dizilip hep önünde duracak Maziyi düşündükçe kahrolup duracaksın Sen sildin şu dilimden bu sevdanın yadını Gidişinle doldurdun bendeki miyadını Kahpelik defterinden silmem artık adını Maziyi düşündükçe kahrolup duracaksın Keşkelerin içinde kaybolup kalacaksın, Denizlere kendini sal olup salacaksın, İçin için yanarak maziye dalacaksın, Maziyi düşündükçe kahrolup duracaksın Veda değil marifet dünü unutabilmek Sil hadi anıları eğer kolaysa silmek Boğazını bir düğüm sıkacak ilmek ilmek Maziyi düşündükçe kahrolup duracaksın Berkay Kur
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|