![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Konuşma
bunu halledebilirim ürpermem seherle belki zorlanabilirim bilemem kaçıncı kişiyle şiir hayatın içinde dalları kırgın meyve onu arar bulurum sana anlarsın aşk ne ölüm ne bir şarkılık ömür ne...
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir Liseli Uyanması
beni yargılayan kış günlerimin gülüşsüzlüğün olması gölgeli dağ olmuş ellerimiz birleşmiş öykümüzce ağlar kurda kuşa yem ederiz öfkemizi gerisi suskunluk yaralı beni bıraktığın dallarında susmuş ırmaklarım tir tir çocuk ağlayışı sarmalanır oramda buramda afrika olur kaşların kirpiklerin köpük köpük sızlar yüreğimde nasırlı güncemiz kadersiz istediğin bahtımın günsüz güldestesi kapkara saçlarınca tutuşturduğun sabahlarıma bir bardak demli çay olursun ey buluşsuzluğum buluşmasızlığım şelale olmuş nehirime gidişin tüketir budanmamış acısızlığımı kahırsız sokaklarında yalan dolan mazisiz çiçeklenmiş buz olmuş bir hayat pencerisisin sen artık bir liseli uyanması gibi ölüşsüz
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir ölüme bir sonsuzluğa bir sana
kaldırımlar soğuk tenli yatağında yalnızlığımın acıların yuvalandığı yerde naziktir ay ışığı kahramanca samanyolu yutar hayallerimi gözlerimde biriken yakamozlarda yıldızlardan umut çalma zamanıdır sarhoşluğa vurmadan işi herşeyin bittiği yerde sarıldığım şiirlerde sen ölüm ve sonsuzluk parmaklarımda acı hem de bol güneşli içebilirsin bir tanem çocuk oyuncağı zaman sevişimde senfonisini arzularının dumanlı sisli siyah bir öpücük bir ölüme bir sonsuzluğa bir sana çünkü sezgisiz eziklik yerli yersiz ölüşlerim göğe bulutları ısırıyorum hırsımdan yeryüzü yağmurun yoksul çığlığı gülerim öyküsüz öyküme nadiren gülüşümde sen
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Yalnızlıktan Diğer Bir Yalnızlığa Kurduğumuz Köprü
sıkı sıkıya sarıldım soğukluğuna sokakların ellerim eski püskü bir acılarım gıcır gıcır hayatla tek hemfikir yanımız ölüm cennet meyvası ağlamaklı yosma haklıydın ben kendime bile öteki pasaklı farklı uçurumlarımız ayrılıkta birleşti kalbimde enfarktüs beynimde ur gözlerimde katarakt yarattığımız en'lerin en en'i bu boşluk bir yalnızlıktan diğer yalnızlığa kurduğumuz köprü paylaştığımız hastalıklı tek şeyin en şeyi geceyi bozan ritimdir kalbimin tek anlamı ayrıldığımız noktalarda birleştik hep aynılaştığımız anlarda biz biz olmadığımız gibi yok önem ve anlam derecelerine göre boy boy akşam uzaklığının karamsı soğukluğu sarı sarı ışıklarda hastalıklı birlikteliğimize yazdığımız aptal şiirli kızkovalayan fişeklerinin kıçımızda patladığı günlere ağlamaklı yok o uzaklıkların karamsı soğukluğu ardına su dökmeden uğurladığımız... bilsen bakışlarındaki esmer lekeler tek karagün dostlarım bilsen yırtık ceplerimde sakladığım saçlarının ılık artıkları çıplak bir ağacın dallarından boşanan karlar gibi iner kalbime bilsen bir kenara lazım olur diye bıraktığımız karanfil kokulu hatıralarımız bilsen birlikte o ilkleştiğimizin yabancılaşması ilkleşmiş birlikteliğimize parmaklarımın hayata karşı duruşu işte sırf aşk için aşksızlık gibi
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birikim
yüzyılları biriktirdim sana kış yağmurlarını kumbara yaptım yüreğime üşüdükçe özlüyorum seni
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bitmezlikte
başlamışlık bitirir bilirim seni eteği ilkyaz duyarlığı çamurlu nehirim bizi ayıran günün ilk ışıkları desem kırılır mısın ince erik dalları gibi yoksa inanır mısın mart yangınlarına düşmüş bahar ağaçları arkadaşlığıyla heeeyyy duy beni kızıl denizlerin hırpalanmış bıldırcını saatlerimi ayarladım yoksunluğuna penguen gülüşünün masum çocuk gibidir aşk canavar gülüşlü ağlarına takılmışım oturaklı bakışlarının sen yavru balabanın uçma tutkusu ben yalnız kalma korkusunda kuş yuvası çelişkiyle beslenir dünyanın hörgücü bizler dünyaya muhtaç çöl mağribileri la comparsa coşkusu eser başında şairlerinin titrek ben maceraperest bir yalnızlık sarhoşu ritmini unutur kalbim yeryüzü sen olduğunca ellerimde çılgın hatırlanmak unutturur beni anlar mısın engin deniz duruşunla akrep gömeçleri yelkovanlar kırlangıç kaprisleri sen olur soframa ortak ekmeğimi taştan çıkarırım kirpiklerimin kınında çıkmaz günlerin saadeti damıtılmış ayrılıklarda ve ölümlerde güncemin berrak sayfaları
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biz Bizi Kaybettik
okuldan çıkardım.karşıdaki yıkık evi unutamam.gelirdin..gökyüzü hep gri olurdu.ağaçlar kül rengi...gizlenecek suçlar gibi öperdim dudaklarını.doyamazdım boyun büküşünün anlamına.ne derdin susuşunla? yapmaaaa deyişinle... o yeni ayakkabılarımı sana gösterdiğimde nasıl buruk sevinçle gülmüştün.daima kapıya yakın dururdun.alışamamıştın çılgınlıklarıma...ağaca çıkalım derdin.karanlık kollarıma sinerdi.isli bacalar gibi.gidişinle gökyüzü aniden kızıla keserdi sanki.yanardı alev alev.gri bir cehennem olurdu seni benden alan daracık sokaklar,yoksul yollar.kaybetmiştik.kaybedenler yaşar ancak aşkı derdin.o yaşta.yıllar sonra anladım aşkla şiirin kaybedenin kazandığı bitimsiz birer oyun olduğunu.giderken hiç dönüp bakmazdın.bilirdin dayanamayacağını.korkardın.belki de ağlardın.soğuk olurdu.senden sonra öyle de kaldı.her ayrıldığımda üşüdüm.aslında ben senden sonra hep seni yaşadım.öptüğüm her dudakta,baktığım her gözde,okşadığım her saçta.biliyorum.şimdi sen bile o sen değilsin.ben olmadığın halini arıyorum belki.aradığım için seviyorum hala seni.kim olduğunu ve kim olduğumu unuttum.görmüyorum önümü bile.her an karşıma çıkacakmışsın gibi arıyor gözlerim birilerini birşeyleri.yeni gelen bilinmeyenden gelen hediye paketi gibi.yollarda meraklı gözlerle arıyorum.heyecanla.tutkuyla.ve hüzünle.şarkılarım seninle kaldı.içimdeki ezgi hiç değişmedi.aynı şarkının aynı yerinde gökyüzünün aynı noktasına çakılıp kalıyorum gene....canımı yakan gülüşünü atamadım üzerimden.iç çekişini.yanan resmindeki gülüşünde sakladım yaşamak gibi yaşamanın tadını.benliğimdeki kendimi öldüreli çok oldu.yaşayan başka biri var hayatımda.ama o ben değilim işte.doğrusunu istersen ben senle kaldım.senin de benle kaldığın gibi.çünkü artık sen de sendeki seni öldürdün içinde.yokuz biz.biz bizi kaybettik.aşkla.çünkü aşk kaybeder.geride arayış.yalnızlık.şiirle varolma çabası.mutsuzluk.yüceltmek ölümü.düşünmek sokakların sensiz olamayacağını
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biz ki Erteledik Ölümü
dağınıktık ama ısrarcı yüzümüzü sabah ayazıyla yıkadığımız günler başlangıçsız bitişsiz öfkemizle eylüle yıktık herşeyi soframızdaki en son ekmek kırıntısına kadar paylaşmak istedik taşkınlığımızı sokaklarla dünyalara yeterdik yeteriz hala sevgili sabahsızlığımıza işçiler nasıl teselli taşıdıysa aynı öyle yorgun bıldırcın sürüleri gibiyse de vurulmuşluğumuz umut hammalı olmak en çok yakışan bize sevgili sararmış bayramlıklarımızda sonbahar ilan etse de seferberliğini biz ki sonunu beğenmediğimiz öykülere inat sevdik devrimi biz ki masumca düşünen dörtbiryana savrulduğumuzu biz ki suçlanmış çocuk ağlamışlığı bizki aya güneşe düşkün turna sürüsü kırgınlık hanemizde arkadaşların ihanetidir ayrılık biz ki erteledik ölümü biz ki çok sevdik şarkıların derinliğini dudak büküşsüz usançsız yılkı atları gibi biz ki her doğan gün doğum sancılı kangren uykularımızdan uyandık yağmura özlemli
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bol Kanamalı Mağara Oyunu
seni sevmek cennetsiz dindir kitabımda kuş sapanı olursun ormanlarında beynimin sessizliğe gömülür tabiat mahkumdur bileklerim birbirine tevazusuz kanıma susamışlar kentindeyim şenlikli gelir ölüm çocuk bahçesine girmiş gibi nöbetleşe aşk bu işte kan kusar kanyonlar bulutlar yağmursuz kanıksanmış susuzluk gibi aşksızlık akıcı olan yokluğun ve daimi ölüşlü evren şimdi utanıyorum seni arayamamaktan konuğumsun tecride alınmış yüreğime ben ayak takımıyım tanıdığın tanımadığın yüzlerin imasında imanı paylaşmak parya mutluluk kendini kandırmaktır harcı ölüm mutluluk o en eski aptallık dudaklarda savruk sırası gelince bol kanamalı mağara oyunu ateşi bulduk yanmak için aşka ve eşitliğe barikatlarda natebessüm burjuvazi sarayda aşk entrikadır sırça köşklerinde kuyu dipleri efendilerin aşk diyorum sıçraması bilincin aşk artıdeğeri anlama işten atılmak öğle sonrası baharı içinde gizleyerek yıldızlara bakıp uyumak dağlanmışlık boynunda kölelik prangası köklerim kanımla beslenir ve yaratırım kendimi kendimle
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boş Çerçeve
tabi ki sensin yüreğimin duvarına çakılmış boş çerçeve boşladığın hayat resmimi doldurdum yalnızlığımla
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|