![]() |
|
|
#101 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57995
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gelişin Hayal Gibi
Tükenmek üzereydi Bana verdiğin umutlar Sardıkça sarıyordu Gönlümün her yerini Kapkara bulutlar Nerdeyse ölecektim kahrımdan Ağlayıp ağlamayacağını bile Bilmiyordum ardımdan Çok derinleşmişti Yüreğimde açılan yara Tüm hayatım gözümün Önünden geçti bir ara Gitmeliydim buralardan Gitmeliydim biran önce Kimselere görünmeden Gitmeliydim sessizce Senden uzakta her şey Anlamını yitirmişti Yaş vardı gözlerimde Sitem vardı sözlerimde Bu oyun bitmeliydi Sonu benim için ne kadar Acı olursa olsun bitmeliydi Bıktım böyle yaşamaktan Kapansın artık perde Dediğim anda Hayâl gibi gelişin Şifa oldu bendeki her derde Bu tarifsiz mutluluğun Şaşkınlığı hâlâ üzerimde Kendimi rüyada gibi görüyorum Çılgın dalgalara karşı Su üstünde yürüyorum.
|
|
|
|
#102 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gelmedin
Gönlümün kapısını artık sana kapattım Beklediğim zamanlar, bir gün çıkıp gelmedin Ne kadar acı varsa ayrılığında tattım Sen gününü gün ettin,neler çektim bilmedin… Beni çok kırdın,şimdi gelsen de ne olacak Elem dolu gönlümde, neşe yer mi bulacak Unutma,her açan gül, hazan görüp solacak Akan göz yaşlarımı gördün, yine silmedin… Sendin benim emelim,sendin bütün uğraşım Sen olsaydın yanımda, eğilir miydi başım? Her şeyim tamam,eksik kalan bir mezar taşım Herkes yandı halime,sense hiç üzülmedin… Zulmüne dur demedin,zalimin zalimisin Azap etmede teksin, sen bunun âlimisin Yoksa sen cehennemin o ateş hâli misin? Oysa sen Leylalardan daha az sevilmedin.
|
|
|
|
#103 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Geri Dönmeyeceksin Diye
Akşamları bir başka hüzün çöküyor bana Geri dönmeyeceksin diye ödüm kopuyor İsmini anıyorum yürekten yana yana Geri dönmeyeceksin diye ödüm kopuyor Aşkınla diziyorum yan yana heceleri Hep sana kuruyorum en güzel cümleleri Rüyamda görüyorum ben seni *******i Geri dönmeyeceksin diye ödüm kopuyor Hiçbir günüm geçmiyor gözümden yaş gelmeden Gel sevgilim ayrılık şu bağrımı delmeden Feryadıma kulak ver seni seven ölmeden Geri dönmeyeceksin diye ödüm kopuyor Sesim soluğum sensin, aldığım hava sensin Sen de biliyorsun ki derdime deva sensin Mevla’ya el açarak ettiğim dua sensin Geri dönmeyeceksin diye ödüm kopuyor
|
|
|
|
#104 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gitmiyorum De Artık
Ayrılık korkusuyla ıstırap çeker ruhum Senden ayrı dünyada inan ki yaşayamam Ben umudumu yalnız sana bağladım ahum Senden ayrı dünyada inan ki yaşayamam… Seni kaybetmek benim duyduğum tek endişe Yanmayan nerden bilsin akıl ermez bu işe Hasret bırakma beni doğmayacak güneşe Senden ayrı dünyada inan ki yaşayamam… Sensizlik en büyük dert, başka dertler vız gelir Mevsim kış olsa dahi senin ile yaz gelir Seni ne kadar sevsem, yine bana az gelir Senden ayrı dünyada inan ki yaşayamam… Ayrılığı düşünmek bile beni kahreder Sensiz olmaksa gülüm, bin kez ölmekten beter Gitmiyorum de artık, yeter çektiğim yeter Senden ayrı dünyada inan ki yaşayamam…
|
|
|
|
#105 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gönlüm Dinlemez
Ne dersen de dinlemez Gönlüm seni dinlemez Param parça olsa da Yine de senden geçmez Sen unutulacak biri değilsin Güzelliğinin karşısında Dağlar eğilsin Kalbim seninle atar Her anımda sen varsın Sesim, soluğum Sen benim her şeyimsin Seninle başlar günüm Seninle biter günüm Bil ki hep seninle Geçecek bütün ömrüm Ne dersen de dinlemez Gönlüm seni dinlemez Param parça olsa da Yine de senden geçmez
|
|
|
|
#106 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gönlümün Baharısın
Senin sefan da hoştur, cefan da hoştur Gönlümün neşesi, baharısın sen Razıyım bir ömür peşinden koştur Gönlümün neşesi, baharısın sen Senden gelen her şey başımın tacı Şu hasta kalbimin sensin ilacı Sensiz olmak dayanılmaz bir acı Gönlümün neşesi, baharısın sen Seninle birlikte yaşamak güzel Sensiz açan güller gözümde gazel Seni çok özledim, hadi çıkıp gel Gönlümün neşesi, baharısın sen Bilirim tutarsın verdiğin sözü Sensin melek yüzlü, çiçekler özü Seninle cennete döner yeryüzü Gönlümün neşesi, baharısın sen
|
|
|
|
#107 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gönül Sazımın Teli
Aylardır ilk defa Bugün gördüm seni Dur hemen kalkıp gitme Yüzüne doya doya bakayım Saçlarından birkaç tel ver Gönül sazıma takayım Senin o güzel ismine Şarkı, türkü yakayım Senin gibi ahuyu Bu dünyada elbet Seven çok olur Ama şunu bil ki; Güneş karşısında Mum ışıkları kaybolur Benim sana olan aşkım Hem ezeli hem ebedi Sensin hayatımın gayesi Sensin yaşama sebebi İstersen yüreğimi açayım sana Bak gör aşkınla nasıl çarpar Seni kaybetmek korkusuyla İçimde kıyametler kopar Dur hemen kalkıp gitme Yüzüne doya doya bakayım Saçlarından birkaç tel ver Gönül sazıma takayım Senin o güzel ismine Şarkı, türkü yakayım
|
|
|
|
#108 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Görmüyor Gözlerim
Kaç kez söyledin seni çok seviyorum diye Bakışların onaylar, sözünü doğrulardı Verdiğin mutluluğu geriye alman niye Bakışların onaylar, sözünü doğrulardı Düş gibi geliyordun, hep öyle seyrederdim Gözlerine bakınca kaybolup da giderdim Canımı seve seve sana feda ederdim Bakışların onaylar, sözünü doğrulardı Beni bırakıp gitmen hiç olmayacak şeydi Benden önemli miydi, gitmene sebep neydi Demek aşkın kuralı, sana göre böyleydi Bakışların onaylar, sözünü doğrulardı Dünyayı nasıl görsün, sende kaldı gözlerim Hayatın tadı kaçtı, acı dolu sözlerim Aklım almıyor neden hâlâ seni özlerim Bakışların onaylar, sözünü doğrulardı
|
|
|
|
#109 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözden Uzak Olan
Olmuyor, olmuyor Gözden uzak olan Gönülden uzak olmuyor Her geçen gün seni Daha çok seviyorum Yaşadığımı unutuyor Seni unutamıyorum Kalbim hep acıyla Hasretinle atıyor Her akşam güneş Umutlarımda batıyor Ah etmekten kırılacak Gibi göğüs kafesim Sayende çile oldu Benim adresim Nerde o günler O mutlu günler nerde Yanında sevinçten Uçtuğum günler nerde Gülüşlerinle göklere Ererdi başım Sen gideli dinmiyor Akıyor gözyaşım Farkım yok ölüden Eksik olan mezar taşım Olmuyor, olmuyor Gözden uzak olan Gönülden uzak olmuyor
|
|
|
|
#110 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözlerimdesin
Hayâllerin sarmış dört bir yanımı Nereye dönüp baksam seni görüyorum Seninle yan yana, kol kola yürüyorum, Ben sensiz yaşayamam, Hayatımı seninle sürüyorum Ben seni nasıl unuturum Seni her gece yıldızlara anlatırım Aklım, fikrim sen olmuşsun Her zerreme sen dolmuşsun Yeryüzünde sen Gökyüzünde sen Her çiçeğin özünde sen Gözlerimdesin sen. Ben seni nasıl unuturum Seni her gece yıldızlara anlatırım Aklım, fikrim sen olmuşsun Her zerreme sen dolmuşsun.
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|