![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kalbim aşkınla
Kalbim aşkınla dolup taşıyor Hatıran hep içimde yaşıyor Sensizlik artık beni taşırıyor Tek bir gün gelsen ne olur Senden uzakta hep habersiz Hep yalnız hep çaresiz Yaşamıyorum senin sevginsiz Tek bir gün gelsen ne olur Kırpsam gözlerimi karşımdasın Uzaklarda değil yanımdasın Sen bende bir yürek bir parçasın Tek bir gün gelsen ne olur Mevsimler hep yaz olurdu Çağlayıp gelen sular dururdu Kuşlar böcekler mest olurdu Tek bir gün gelsen ne olurdu
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kalbimin bir yarısı sende kaldı
Seninle elele yürek yüreğe dağları delip tabuları yıkmıştık Ne güzel yaşamıştık aşkımızı Rüzgarlar tersindenmi esti ne yoksa nazaramı geldik Öyle ani geldiki aşkımızı bitiren sebeb Yıktın tek tek umut kalelerimi Kalbimin bir yarısı sende kaldı bir yarısı bende Oysa kadınca milyonlarca aşk biriktirmiştim Vermek için sana Biliyordum senin beni sevmiyeceğini Biliyordum senin asla benimle olamıyacağını Ah şu yüreğim bana sormamıştıki aşık olmuştu işte Aklım hep sendeydi ben sendeydim Bedenim sana kilitlenmişti Ayrılık benim kapımı çalmaz gelip geçer sanmıştım Hiç bir aşka evsahipliği yapmayan bu yürek Bir tek seni ağırlamıştı konuk olarak Sen herhangi biri değildin onun için O yüreğin konuğu değil gerçek sahibi olmuştun Yüreğinden kopan bir sesle seni seviyorum Sana aşığım seviyorum delicesine diyemedin Bir kez bile Ben bu sözleri bekledim hep hayaller kurarak Bana en çok koyan bu oldu Şimdi sabahı olmayan *******e demir atıyorum Seni düşünüyorum hiç aklımdan çıkmıyor söylediklerin Ağlayıp durdum her gece bir tutam mutluluk verirsin diye Artık dört mevsim kışı yaşayacağım Baharım yazım olmayacak benim Çünkü sen benim yaşam kaynağımdın ölmeyecektim Çünkü sen ölmezliğin ta kendisiydin Ah be canım ben senin herşeyini sevdim Suskunluğunu sitemlerini kavgalarını Hatta ihanetini bile sevdim Ahdım olsunki mahşer günü soracağım sana Beni neden sevemedin diye
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kara kızıma
Ufak tefek kara gözlü minnacık Nasılda yakışır sana annelik Sen benim minik kızımsın biricik Seni ben büyütemem hep kal küçük Bebeğim benim kara kızım aslım Dilerim daima açık olur bahtın Sen beni bir gün bile üzmedin İsterimki seni de üzmesin sevdiklerin İstedim tanrımdan verdi seni bana Artık istemem başka bir şey daha Rabbim ayırmasın bizi asla Olalım hayat yolunda hep yanyana Karşına çıkmasın kötülükler Hayatın zor yollarında yürürken Her zaman göreceksin güzellikler Bakmasın sana hiç kem gözler
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kara sevda
Dağlar taşlar yıkılsa dünya yok olsa Ruhum senin aşkından eriyip bitse Şu naçiz bedenim kara toprağa girse Seni çok seviyorum unutmam asla Başka kimseye yarim demem asla Benim ol bir şey istemem daha Sen benimsin kimsenin olma asla Aşkımıza saygı duy beni hep hatırla Beraber öleceğiz bunu unutma asla Karşı koyamadım ben doğa kanununa Sende kapatma gönlünü aç artık bana Yaktı bitirdi beni bu kara sevda
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kavgalarımız
Kavgalarımız vardı seninle kızdığımız Sonrada birbirimize mahsunca bakıştığımız İkimizinde körü körüne inanışlarımız Sonrada uğradığımız hayal kırıklıklarımız Seninle bir barışıp bir ayrılmalarımız Seviyormu sevmiyormu diye aldanışlarımız O mahsun bakışlarda gerçekleri arayışlarımız Seni seviyorum diye atılan çığlıklarımız Şimdi kalbim heyecanla atıyor ismini Her atışında dinliyorum o sevdiğim ismini Seni ne çok sevdiğimi istiyorum bilmeni Ben çoktan ödemişim bu aşkın bedelini
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kır çiçeğiyim
Sana sevgimi anlatamadım bir türlü İçimdeki ateşi söndürmüştüm sen yaktın Aynalara dargınken seni gördüm beni sevdim Senin için çarpan kalbim durursa bir gün Ona ellerinle bir dokun o kalbin Seni ne kadar mutlu ettiğini bir düşün
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırılgan ruhuma
Merhaba dostum Hoşgeldin hayatıma Merhaba aynam Güzel yürek merhaba Elveda acılar hüzünler Bir daha uğramayın kapıma Merhaba benim gibi Gülen yüzler merhaba İçim öylesine sevgi dolu ki Sıcacık adeta kor alev Cesaret aldım aynam Sana bakınca Korkmadım gittim gerçeklerin üstüne Alabildiğine duygu yükledin bana Gururluyum seninle olmaktan Yaşamı sevdirdin bu kırılgan ruhuma
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırpsam gözlerimi karşımdasın
Kalbim aşkınla dolup coşarken Hatıran içimde yaşıyorken Sensizlik beni taşırıyorken Bir gün gelsen ne olur Senden uzak hep habersiz Hep yalnız hep çaresiz Yaşıyamıyorum sevginsiz Bir gün gelsen ne olur Kırpsam gözlerimi karşımdasın Uzaklarda değil yanımdasın Sen bende bir yürek bir parçasın Bir gün gelsen ne olur Mevsimler hep yaz olurdu Çağlayarak gelen sular dururdu Bu deli gönül uslanırdı Bir gün gelsen ne olurdu
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kıvılcım
Yangın ihbarında bulundum dün gece Adresi sanki bir bilmece Bilmece de olsa gerçek bir yer Orası en derin duyguların barındığı yer Aşk ve sevginin buluştuğu yer Yüzümü güldüren acımı dindiren Sevgimi arttıran kalbim İtfaiyeci kimdir bilemedim Birden aklıma seni getirdim Yangınımı söndürecek sensin Senden başkasını çağıramazdım Kalbime söz geçiremem sönmez Gel gelde bana derman ol Yanan kalbim sorarsa seni Ne sen sağ kalırsın ne ben Bu yürek senide benide kavurur Sonra geriye kalır iki küçük kıvılcım
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kıyamadığım
Hüzün gözlüm bal peteğim Dalından kopartmaya kıyamadığım Sana benden bakmaya doyamadığım Senle hiç baharımı yaşayamadığım Şimdi kara toprakta yatanımsın
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|