![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12096
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yamyam baba-oğul balta girmemiş ormanda dolaşırken nehirde yıkanan genç ve çok güzel bir kadın gördüler.
Oğul sordu : -Ne dersin baba, yiyelim mi onu? Baba bir an düşündükten sonra : -Hayır, bunu eve götürür, onun yerine anneni yeriz! dedi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Karin ile Jutta parkta gezintiye çıkmıslardı. Bir bahriyeli de bir saattir kızların peşini bırakmiyordu.Nihayet Karinin sabrı taştı, arkasını dönerek bahriyeliye sert bir yüzle baktıktan sonra hiddetle şunları söyledi:
- Bak, ya bizi takip etmekten vazgec, yahut bir arkadaşını daha bulup getir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sultan en güvendigi adamini Arabistana hünkar göndermis. Hünkar, Arabistanda gezerken bakmis, araplar entari giyorlar ama alta donlari yok. Bir rüzgar estimi, manzara felaket!
Haber salmis, altina don giymeyenler kadi huzuruna çikartilip, hapsedilecek. Aradan günler geçmis Arabin bir tanesi don giymemis ve ilk rüzgarda olay farkedilmis. Kadi huzuruna çikartmislar. Kadi sormus; -"Adin?" -"Aptülmecit" -"Baba adin?" -"Aptülleziz" -"Evli misin? -"5 tane karim var!" -"Kaç çocugun var? -"Ilkinden 15, ikincisinden 17, üçüncüsünden 16, dördüncüsünden 13, besincisinden 18 tane." Kadi kararini vermis ve söylemis: -"Aptulleziz oglu, Apdülmecitin, don giymeye vakti olmadigindan beraatine karar verilmistir!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamin biri, seks hayatindaki sorununa çare bulmak için doktora gider ve sikayetlerini anlatir:
- Doktor bey, bana bir seyler oluyor. Sevisirken bir sicak basiyor, terliyorum, bir soguk basiyor, üsüyorum. Yapilan tahlillerde hiçbir sey çikmamasi üzerine, doktor kütüphanesindeki tüm tip kitaplarina bakar ve benzer bir olguya rastlayamaz. Adama hitaben: - Beyefendi, bir de esinizi çagirip onunla konusalim... Ertesi gün, adamin esi gelince doktor durumu kadina anlatir: - Sevisirken esiniz bir terliyormus, bir üsüyormus. Kadin: - Aman körolasica herif, bir Agustosta sevisir, bir de Ocakta!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Teknik servisin telefonu çalar. Kadın, inkjet yazıcısının sarı rengi basmadığından şikayet eder! Teknisyen hemen mürekkeplerin bitmesinden şüphelenir ve kadına kontrol ettirir; tüm mürekkepler doludur ! Teknisyen ne olur ne olmaz diyerek tüm kartuşların yerini değiştirtir; Sonuç değişmez! kadın yine sarıların basılmadığından şikayet eder!!Tüm çabalar boşa gitmeye başlayınca teknisyen son çare olarak yazıcının kendilerine etirilmesini ister. Bir an duraklayan kadın şöyle sorar
-"Acaba, yazıcımda takılı olan SARI kağıtları beyaz olanlarıyla değiştirsem, sorun çözülür mü?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Evliliklerinin ilk gecesinde soyunurken erkek:
- Bir soru soracağım ne olur doğruyu söyle, dedi. Kadın: - Elbette şekerim, dedi. Erkek: - Seninle uyuyan ilk erkek ben mi olacağım? Kadın: -"Eğer uyursan evet, şekerim".. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
- Bir soru soracağım ne olur doğruyu söyle, dedi. Kadın: - Elbette şekerim, dedi. Erkek: - Seninle uyuyan ilk erkek ben mi olacağım? Kadın: -"Eğer uyursan evet, şekerim".. .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
- Bir soru soracağım ne olur doğruyu söyle, dedi. Kadın: - Elbette şekerim, dedi. Erkek: - Seninle uyuyan ilk erkek ben mi olacağım? Kadın: -"Eğer uyursan evet, şekerim".. ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adam barda gördüğü güzel bir bayanla konuşmanın yollarını arıyordu.Sonunda cesaretini toplayarak kıza yaklaştı ve,
-"biraz konuşabilir miyiz, acaba?" dedi.Kız birden haykırdı: -"Terbiyesiz! Ben senin bildigin kızlardan değilim!" Adam utancından yerin dibine girmişti. Herkes ona bakıyordu. Gitti ve masasına oturdu. Bir süre sonra kız ona yaklaştı.Gülümseyerek, -"Az önceki olay için özür dilerim.Ben psikoloji oğrencisiyim ve utandırıcı durumlarda insanların nasıl davrandıklarını inceliyordum." dedi.Adam avaz avaz bağırarak cevap verdi: -"Ne? Gecesi 200 dolar mi? Deli misin sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün iki evli kadın kocalarını evde bırakıp gece dışarı çıkmak istemişler.ve çıkmışlarda bir bara gidip içmişler içmişler dozunu kaçırmışlar.artık bardan çıkıp eve gitme vakti gelmiş.Tam mezarlığın ordan geçerken tuvaletleri gelmiş..Kadınlar ne yapalım başka çaremiz yok demiş yapacağız buraya tabi işlerini bitirmişler ama neyle silecekler
etrafta hiç bir şey yok birisi külodunu çıkarıp silmiş diğeri ben çıkarmam demiş ve arkadaki çelenkten bir kağıt koparmış ve silmiş sonrada eve gitmişler sonra sabah olmuş ve birisinin kocası diğerine telefon etmiş ya arkadaş bizim karılar dün akşam fingirdediler herhalde diğeri sorar: -Nerden anladın -Bizimkisi eve donsuz geldi -Ooohh.. -Seninkisi yine iyi bizimkisinin poposunda seni hiç unutmayacağız adlı bir kağıt vardı..... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|