![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57929
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ölmedim Hala
Yaşam dediğin bir damla göz yaşı oldu Gittim işte ve yaşıyorum Sakın öldüğümü sanma benim Hasretinle uzaklarda her gün Ayrı ayrı ızdıraplarda yaşamaksa hala yaşamataktayım Hayat denilen bu yolda şimdi senden uzaklarda Yüreğimin her köşesinde sensizlikle çilelerdeyim Hasretinle her gün biraz daha tükenmekte olan yüreğimle Sana geleceğim günleri özlemler içinde beklemekteyim Yorgun yürğim yaşıyorsada hasretine Binlerce defa isyan etmekteyim Bırakmışım kendimide Her gün ölmek için senden uzaklarda dualar etmekteyim Adem Tetik
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Ölür Giderim...
Hadi şimdi tut elerimden çok geç olmadan Yoksa düşer giderim hayat yolunda Aklına gelmesin kurtulur diye Bu vurgun başka ölür giderim Hep dertlerim kaldı şimdi yanı başımda Yok hiç bir dostum inan yanımda Yalnızlıklar hep kol gezer gönül tahtımda Gelmezsen bakarsın ölür giderim Sen gelde şu aciz yüreğim bir teselli bulsun Herkes üstüme yürüken geliverde yanı başımda bir dostum bulunsun Hani başım belada olsada ölümden korkan bir namert olsun Sen gelde istersen ölüm gelipte beni bulsun Adem Tetik
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ölürcesine...
Bakmayın yüzüme titreyen ellerime Bir zamanlarda ben de severdim birini ölürcesine Sanmayın isteyerek taşırım bu bedeni delicesine Ölmek istesem beceremem suçmuydu sevmek birini ölürcesine Sevmek güzel şey dediler kandım Yazık ki bu ömrü bir vefasıza adadım Şimdi çok geç sizlere nasıl anlatayım Benim tek suçum sevmekti ölürcesine bağlandım Eseri kaldı gözüm de yaşlar Ondan hatıra saçımda ki aklar Böyleydi işte yaşanan o güzel aşklar Hatırasıdır kaldı bu gözlerde ki yaşlar Tek suçum sevmekti ölürcesine
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sana Gelirim
Satır satır dize dize sana geliyorum ben her gece Günler boyu değil canım belki senelerce Yüreğimde taşıdım bu sevgiyi gizlice Bekle artık geliyorum taşkın sel gibi delice Boşalan bu kadehimi kırıp aterken Yıkılan şu gönlümü aşkın yakarken Gurbet ellerde yarim sensiz gezerken Bu son gün canım bensiz yatarken Bekle yarim yarın sana gelirim Değil ki yaşamda ölümde bile Kerem bile sevmemiş bu kadar Aslıyı görünce Mecnun olupta çöllerde gezmesem yine Şehir şehir dolasıp düştüm peşine Adem Tetik
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Satır Boşluğunda Kaybettik
Satır boşluklarında kayıp ettik önce sevdamızı Sen ayrılık için mektuplar yazar olmuştun Ben uzaklarda hayatın önünde savrulmuştum Yokluğun koynunda hüzünlerle yoğrulmuştum Satır boşluklarında kaybettik sevdamızı Ben ayrılıklara gebe yüreğimle şiirler yazarken Sen mahsum güzelliğinle ayrılıklara alışmıştın Oysa ayrılık bensizlik yada sensizlik değildi anlayamamıştın Dedim ya satır boşluğunda kaybetmeye başladık Yavaş yavaş sevdalarımızı Senin yazamadığın şiirlere benim tutmadığım günler eklenmişti Sen günlüğüne yazarken ayrılık sancısını Ben şiirlerim anlatmaya çalışmıştım gönül sızılarımı Oysa hiç fark edemedik nasılsa Biz aslında satır boşluklarında kaybetmeye başlamıştık sevdalarımızı Ayrıldıktan sonra anladım sana anlatamamıştım duygularımı Biz aslında satır boşluklarında kaybettik sevdalarımızı Umudumuzu bitirdiğimizde anlatamadığımızda duygularımızı Adem Tetik
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sana Yazılmış....
Sana yazılmış bu şiir ey zalim yar Sen belkide hiç farkına varmayacaksın Gülerken yorgun yüreğimle son defa sana Ayaklarım hiç teredüt etmeden gidecek Senden çok uzaklara koşarçasına kaçarçasına Sen nerde olursam olayım yüreğimi yakan bir alev Uykularımı bölen bir karabasan olacaksın Yarım kalmış sevginle sen her geceye her güne Kısaca aldığım her soluğa binlerce lanet okutacaksın Çünkü huzursuz gönlüm seni arayacak ama sen artık yanımda olmayacıksın Çünkü mevsim boran şimdi yokluğun da Çatlaklar olmuş gönlümün duvarların da Bir artçı deprem bekler vazgeçmiş yüreğim herşeyden Bırakıp gidiverecek her şeyi ardında öylesine Kısmetse bir daha hiç dönmemecesine Ve sen sevin zaferini kutla ben giderken ardımdan Baharları yüreğimden çıkardım yar artık mutluluğa umut kalmamış Hazanlar fırtınalar içinde kalmış yüreğim çaresiz Sığınacak bir liman aramakta gönlüm alabora ha oldu ha olacak Ama korkmuyorum çünkü acı çekerken bile hala sevmesini biliyorum Adem Tetik
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sebebi Sensin
İdam mührünü vurudunda sevgime Yıllardır sormadın hallerin ne diye Şimdi lanetler yağdırıyorsam sana sevgine Bilmelisin bunlara tek suçlusu sensin Yıkıla yıkıla yıllarım geçti çok Sabrettim ama mutluluk gelmedi Ey zalim yeter artık zamanı geçti Gidiyorsam şimdi sebebi sensin Benim de suçum var elbette biliyorum Hakkından fazla sana değer veriyordum Bu dünya yetmedi bak şimdi gidiyorum Ölüyorumsam buna tek sebep sensin Cehennemde yanacak olsada bedenim Senin için ben her şeyden kendimden geçtim İçtiğim meyleri en yakın dostumdu bildim Sarhoşsam şimdi bunların sebebi sensin Gelmeyin sakın mezarım başına İki elim yakanızda olacak öbür dünyada Yıkıla yıkıla yaşadım bu hayatta Şimdi topraktaysam övün eserin orada Adem Tetik
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen
Hadi çek git ardına bile bakmadan Sen alışık değilmisin sanki Böyle yıkıverip gitmeye herşeyi Ne duruyorsun hadi gidiversene Varsa seven seni benim gibi Korkma ben yıkılmam artık Düşüremezsin öyle eskisi gibi Üzülmem kahretmem bırakıp gitsende beni Nasılsa yemiştim unuttunmu..? Daha önce senden bu darbeyi Hani yılar çok değiştirmişti ne oldu ikimizi Değişen sadece bizim fiziklerimizmiydi.....? Sen yine aynı sen ben yıkılmışım şimdi Maziye kömülmüş umutlarda Çok sevmiştim oysa seni Adem Tetik
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen Bilmessin Ki
Anlatsam anlaya bilirmisin ki Sana olan aşkımı Duya bilirmisin ki sen Her gece gizli gizli sana ağladığımı Tabii ki anlayamassın ki sen Nerden bileceksin sevmeyi Duyamassın ki bilemezsin sen Hiç hasret çekip ağlamadın ki Gülüyorsun deyil mi? yalan geliyor sana Sen hiç ayrılığa mahkum edildin mi? Özledin mi? sen sevdin mi? birini Sen nerden bilirsin ki terk edilmenin acısını Yaşamadın gurbeti çekmedin ki çileleri Sen hiç terk edilmedin hep terk ettin deyil mi.? Söyle o zaman bana nerden bilirsin Yalnızlığın özlemenin sancısını Adem Tetik
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Sen Iste Yeter
Gozlerinde baharlar sozlerin yakar Gelmek isterim sana korkularim var Engel oluyor yasanan yillar Kabul edersen beni taparim sana Yureginde gordum mutluluk sende Ne olursan ol gel gonul hanemde Dostlugun canimi yakacak olsada bile Sevdami gomerde dostun olurum Soylemem sevgimi sana kolen olurum Mutlu olman icin gel emirlerinle Silerim herseyi engeleride Yeter ki gonlunde bir yerim olsun Usagin olurum gelirsen haberin olsun Iste yeter duracaksa dunyada dursun Gozum gormez oldu artik herseyi Kapilmis gonlum sevdanla karnaval yeri Bekliyor gonlum gelecegin gunleri Gelirsen eger kolen olurum Sen iste yeter ben kral olurum Adem Tetik
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|