![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Unuttum
Unuttum bir an yanlız olduğumu Eve geldim kapının zilini çaldım Bekledim uzunca ne ses nede vecap aldım Açtım kapıyı girdim içeri... Baktığımda İşte o an anladım yanlız olduğumu Dolaştım tek tek odaları Aradım seni her yerde Oysa ne sen vardın, nede sesin İşte o an anladım yanlız olduğumu Saklanmıştır oyun yapıyor dedim Şimdi çıkar dolabın oradan dedim Baktım ki orada da yoksun, yatağım bomboş İşte o an anladım... yanlız olduğumu Hikmet Güner
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uzadı
******* mi uzadı bilmem Gündüzlermi uzadı bilmem Hasretmi içimde durulmaz bilmez Sana kavuşmak bayağı uzadı Kalbim sürekli çırpınır dudrur bilmem Yoksa sana yeniden aşıkmı oldum bilmem Çocuklar gibi heyecanmı bilmem Sana kavuşmak bayağı uzadı Hikmet Güner
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üçler
Bir Barış var aslan gibi Yakışıklı dalyan gibi Kara gözlü güzel mi güzel Kendine hastır özel mi özel Kıvır kıvır saçları var Kapkara gözleri var Neşe dolu capcanlı Benim güzel Buket'im var Sarı sarı saçları var Ela ela gözleri var Neşe dolu capcanlı Benim güzel bir de Nuket'im var Hikmet Güner
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Venedikte bir ağaç
İstedim Venedikte bir ağacım olsun Dedim ağacım kayısı olsun Üzerinde güzel renkler olsun Dostlar hatırlasın, hatıram olsun Ağacın üzeri meyvelerle dolsun Meyvelerden yiyenler mutlu olsun Yedikçe ağızları tatlı olsun Dostlar hatırlasın, hatıram olsun Herkes ağaçlara sevgi dolsun Bir sevgi, bir ağaç, bir can olsun Her yiyenden bir dostun olsun Dostlar hatırlasın, hatıram olsun Bir gül ektim, birde kayısı Ağaçla sevgi canın yarısı Ek bir ağaç, seninde dostun olsun Dostlar bir gün unutsada, Ağaç gibi bir dostun olsun Hikmet Güner
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Venedikte Sensiz...!
Yagmur yagar ince ince, hersey sessizce Serpilir damlaciklar yuzume gelince Yurudum Venedik sokaklarinda, sensiz ve sessizce Kalabaligin ortasinda bendim yanliz, sensiz ve sessizce. Kurdum turlu hayaller, baktim vitrinlere oyle sessizce Gorduklerimin yoktu bir anlami, cunki hep sensizce Vardi etrafimda sanki cigliklar ama bana sessizce Keyif vermedi bana, cunki hersey sensiz ve sessizce. Bir tek sen vardin hayalimde ama sessizce, Askimizdi beni mutlu ama bana sessizce, Yanliz da ayri da olsak askimiz hep sessizce, Tutkunum sana yasasamda boyle sensiz ve sessizce.. Hikmet Güner
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yağmur
Öyle çok özlemişimki yağmuru ' O.. geceyi, yağmurda Yağsada üstümüze, olsakda gene sırıl sıklam yağmurda Şimşekler gündüz aydınlığı gibi gecenin karanlığında İçimize dek işlese ' O..,geceki gibi olsak yağmur altında Unutmam ' O.., yağmurlu geceyi gelir aklıma her yağmurda Hani yağarken ikimiz el ele 'O.., yağmur altında Öyle saatlerce sarmaş dolaş ' O.., Yağmur altında Biz iki deli sanki hiç ıslanmamış olmamıştıkki farkında Islansak gene birlikte, sabaha dek yağmur altında Görmese gözlerimiz hiçbirşey, yağan yağmur altında Gene söylesek şarkılar ve dans yağan yağmur altında Gene sarmaş dolaş saatlerce yağan yağmur altında Bu aşkla oluruz gene sırılsıklam yağmur altında Tıpkı 'O.., geceki gibi yağan yağmur altında Islatsada aşk yağmuru, biz gene olmayacağız hiç farkında Üzerimize hep yağacak aşk yağmuru, olsak da toprağın altında Hikmet Güner
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yanlız Seni
Oldum uzaklarda aşkına, bir şair, bir deli Aklıma ne gelirse yazdım, seni sevdim seni Düşündükçe hep seni, kalem elimden hiç düşmedi Yazdıkça yazdım hem aşkı, hem hasreti, hemde seni Tutulmuşum bir kere fırtına gibi dönemem geri Büyüledin yeşil gözlerinle senelerce beni Görmedi bir başka güzel, ben hep seni ve yanlız seni Yazdıkça yazdım hem aşkı, hem hasreti, hemde seni Heceler uçuştu bir bir kafamda Kolay yakaladım her elimi uzattığımda Zor değildi onları peşpeşe sıralamak Yazdıkça yazdım hem aşkı, hem hasreti, hemde seni Hikmet Güner
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|