![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hastayım! ! !
hastayım diye doktorlar kanımı aldılar dokuz labulatuvar on mikroskop değiştirdiler onbir doktor kafa kafaya verip hastalığımı bulmaya çalıştılar ama seni bulamadılar seni kaybetecek bir ilaç içmişim ama o ilaçı son defa seni kaybetmek için değil seni unutmak için değil senin yanına gelmek için içeceğim göz bebeğim senin yanına gelebilmem için hastayım diye doktorlar kanımı aldılar dokuz labulatuvar on mikroskop değiştirdiler onbir doktor kafa kafaya verip hastalığımı bulmaya çalıştılar ama seni bulamadılar seni kaybetecek bir ilaç içmişim ama o ilaçı son defa seni kaybetmek için değil seni unutmak için değil senin yanına gelmek için içeceğim göz bebeğim senin yanına gelebilmem için Emrah Seyfeli
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hatırlamamak için
Hatırlamamak için seni Demetevlere küstüm Karşıyakanın yollarına küstüm Hatırlamamak için seni Sokaklara bakmaya küstüm Mor Menekşeleri koklamaya küstüm Hatırlamamak için seni Kendimi bir şehirden Sürgün ettim Emrah Seyfeli
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hatırlarmısın Sevgilim
Hatırlarmısın sevgilim Seni ne cok sevmiştim Seni aradığımda konuşmamıştın Telefonu yüzüme kapatmıştın Beni görmek istemediğini Beni yalnız bıraktığını Beni sevmediğini söylediğini Hatırlarmısın sevgilim Sevgilim Ay ışığında,o soğuk hava da Sana söylediğim sözcükleri Hatırlarmısın sevgilim Sevgilim, sevgilim Ben unutamadım Beni bıraktığın günü O günü hatırlıyorum sevgilim 09.03.2007/cuma -24:00 Emrah Seyfeli
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayal
Gözlerini görmedim henüz İnsan gözlerini görmeden nasıl sevdalanır böyle? Düşledim seni sadece, Hayal ettim… Hayal ettim; Bir kumsalımız olmuş, Gece elele yürümüşüz ıslak kumlarda, Sen bana, ben sana Kumsal bize dokunmuş, Denize bakmışız birlikte, Yıldız seçmişiz gökyüzünden kendimize. Tenini koklamadım henüz İnsan tenini koklamadan nasıl sevdalanır böyle? Düşledim seni sadece, Hayal ettim… Hayal ettim; Bir bahçemiz olmuş Sen balığın yanına roka toplarken, Ben çiçekler toplamışım, Beyaz örtülü yemek masamıza Karnımız aç, doymamışız bir balıkla Doymamışız birbirimize Sana dokunamadım henüz İnsan dokunmadan nasıl sevdalanır böyle? Düşledim seni sadece, Hayal ettim… Hayal ettim; Seni sadece Ve sevdalandım. Emrah Seyfeli
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayranım sana
son bakışın kaldı bana anlamayacağın kadar hayranım sana doluyor gözlerim seni anarken ıstırap dolu günleri ben yaşarken kim bilir sen nerdesin kalbim senin gülüşünle atıyor anlamıyorum,canım acıyor resmine bakıp güne başlıyorum aramadığım yer kalmadı,sana ulaşamıyorum nerdesin şimdi... Emrah Seyfeli
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayalimdeki aşk mı? ? ?
İnsanın hayal kurması cok güzeldir Bende hayal kurmuştum yıllar öncesi fakat bir rüzgar bir fırtına dağıttı Sevdiği için herşeyi göz önüne almak Ailesini,arkadaşlarına kızmak Cok zordur benim hayal kurmam Kursamda hayalim olmaz Kabuslarımın üstünden rüzgar gecmez Hayalim uzaklarda darmadağın Ne rüzgar gecer nede fırtına eser Ağlar yüreğim ağlar gecen günlere Ağlasada hoş ya geriye dönmez zaman Hayallerim yok oldu kim bilir ki Hangi fırtına götürdü umutlarım Bir unutsam şu gecen yılların anısını Tekrar hayal kursam eskisi gibi Olmaz biliyorum cünkü bu yılda biiti Aynı umutlarım, hayalerim gibi Onlarda söndü bir yıl boyunca Bir ömür boyunca hayal kurmakla Ders aldım hayal kurmayacağım Hayallerin sonu yok yıllar geçiyor Bir ömür boşuna gidiyor Seven sevdiğiyle kalıyor Emrah her hayal kuduğunda ağlıyor... Emrah Seyfeli
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hep sevdim
Hep sevdim hiç yorulmadan Hep sevdim hiç ahlanmadan Hep sevdim hiç gözümü karartmadan Hep sevdim hiç bilmeden Hep sevdim hiç görmeden Hep sevdim sadece sevdim… Emrah Seyfeli
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İhanet - 1
bir bebeğin bakışı kadar masumdu sevgim bir ceylanın gözleri kadar güzel umut vardı içimde aşka dair hep bir sevgi arkama dönüp bakmak istemiyorum ihanetin canımı acıtıyor yinede susuyorum susmalıyım içimdeki seni aykırmak istemiyorum her seferinde ihanetini görmek çalınan zamanın acısını yaşamak istemiyorum bir hain gibi vurdun beni sırtımdan ve ben senin vurulacağın günü bekleyecem bir cukur kazdım masum sevgimin ihanetine ama cukuru kapamadım seninde ihanete uğradığın günü bekleyecem. Emrah Seyfeli
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İhanet - 2
Zamanı çaldığımız bedenlerimizde geçmişin düşlerini büyütüyorduk yeniden Çay içmek için değildi verdiğimiz molalar. Issız sokaklardan dönüşlerimde bensiz bulurdum seni Bensiz yükselmiş olurdu gözlerinde binalar Bensiz okunmuş akşam şiirleri Bensiz bırakıldığın akşamların rakı sofralarında örgütlediğin suç ortaklarının yatak odalarında boyanıyordun kırmızıya. Haydut yanaklarında ıslanan geçmişinin ağıtlarında yitiremediğin korkularına alış yağmurdan koruyamazsın yolları. Bu yüzden kırmızıya boyanıyordun... Bu yüzden aynalardan bakıyordum sana... ve aynalar olmadan bakamıyordum artık. Emrah Seyfeli
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İlk gün gibi! ! !
bir gün unutursa esmeyi rüzgar unutursa seni sensizliği rüzgarında ümitsizce unuturum seni unutursa gözlerim gülmeyi unutamam seni sen unutursan eğer bir gün ben unutamam seni hatırlarmısın sevgilim o ilk günü seni nasıl sevdiğimi söylüyordum ve yemin ettik ayrılmayacağız diye ne oldu sevgilim bak sonumuza sen kimbilir neredesin bense yine sensiz kalmışım ve yine seni ve seni düşünüyorum bunu bilmeni isterim ki sevgilim sen yoksun artık ama içimde bir ses o ölmedi o hep yanında fısıltı sesleri yükseliyor nasıl unutabilirim ki seni o ilk günü unutamam dedim ya gülüm farkındamısın sana ilk kez gülüm dedim neden biliyormusun cünkü gülün ömrü az olurmuş öyle söylermiş sevdalılar,aşıklar şimdi sende yoksun ben zaten sensizliğin içinde boğulmuş bir aşığım gülüm benim dağceylanım sevgilim seni düşünüyor ve yanına gelmek için günler sayıyorum seni hala ilk gün gibi seviyorum BİRTANEM! ! ! Emrah Seyfeli
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|