![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Haberin Olsun
Elçi gönderdim seni almaya Kara gözüne her an dalmaya Tatlı bir hayat bende bulmaya Allahım yarın gönlün hoş eyle Kuru bağımı birde yaş eyle. Size geldiler alıcı görsün Yakın komşudan ahlakın sorsun Beğenilirsen bir ara kursun Allahım yarın gönlün hoş eyle Kuru bağımı birde yaş eyle. Haber gönderdim beğendik belden Elim duadadır dönmesin yoldan Seni korusun nazardan dilden Allahım yarın gönlün hoş eyle Kuru bağımı birde yaş eyle. Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hasretim
Demiştim Sana Ayrılırsak Buluşacağız İşte gör 20 yıl sonra tekrar yüz yüze Geldik Ama durum tam ters Sen bir başkasıyla Bense tek yalnız Ağardı saçlarımız Senin çocukların Ben kimsesiz Sen değişildin Ben iysem Hala o, tanıdığınım Sevgilerimle Bekliyorum Hasret Kaldığım Kucaklarına Kavuşamadım. Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasretinde
Hasretinde kaldım seni görendem Gennetteydim sandım hayal kurandam Parmağım dişledim kimsin sorandam Ümide bağladın gözlerim yolda Açtığın yaranın çaresin bulda. Hasretinde kaldım göze dalanıcam Gönlümü okşadım aşka salıncam Çile ortağımdı seni alıncam Ümide bağladın gözlerim yolda Açtığın yaranın çaresin bulda. Hasretinde kaldım uzağa gitme Kalbimde yaşarken gözümden itme Halım çok perişan sen berbad etme Ümide bağladın gözlerim yolda Açtığın yaranın çaresin bulda. Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayat
Hayat benzer aynaya, Her gelen bahıp giçer, İnsan konak dünyaya, Ne yapsa onu biçer. Hayat benzer çirağa, Sönse gider toprağa, Ölüm salar irağa, Her kes suyundan içer. Hayatta tut düz yolu, Üstüne gelmez kolu, Dünya kalı biz ölü, Yigitler hoşluk biçer. Kötü yoldan yan durak, Kardeşçe safa sürek, Parlak yarınlar kurak, Dostluk ne güzel giçer. Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hayat Ortağım
Sevgilim canım damarda kanım, Seni özlerem boş olsa yanım. Severim candan bağlandık kandan, Hayat ortağım ayrılma benden. Sevgilim canım damarda kanım, Seni özlerem boş olsa yanım. Aşka inandım sözine kandım, Seni terk etmem kurana andım. Sevgilim canım damarda kanım, Seni özlerem boş olsa yanım. Unutma beni severim seni, Oğrunca verdim bu şirin canı. Sevgilim canım damarda kanım, Seni özlerem boş olsa yanım. Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnan
Hayat suyu götürmüşüm Sensiz orda içmem inan Gelinliğin getirmişim Sen olmazsan biçmem inan. Yaralarım çar olundu Dünya bana var olundu Tek gönlüme yar olundu Uzaklara kaçmam inan. Sen kanadım ben sarça kuş Sevda hayal yoksa bir düş Koyma beni kalım barduş Sensiz isem uçmam inan. Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnsafsız
Gam getirme gönlüm dolu dayanmaz Elem çile çoktur bende sevgilim Uğraşma boş yatmış bahtım uyanmaz İnsaf olsunyoktur sende sevgilim. Yar aşkında gam çileyi çekerem Ferhat gibi hep dağları sökerem Göxden yaşım bir sel gibi dökerem İnsaf olsunyoktur sende sevgilim. Acı çektim drdin yüttüm bilmedin Suç yapmadan af istedim kılmadın Yıkılmışım gülümsedim gülmedin İnsaf olsunyoktur sende sevgilim. Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstemem - Gazel
Kaç defa rüşvet diye atıldı üst masama, Merdane törelmişim ar safasın istemem. Meyli cananım vardır ararım istediğim, Cananılar çoktur ama be vefasın istemem. Şan şöhret varlık değil çoklar para hastası, Özgürlük elde olmazsa gizli sesin istemem. Kimi kendini satmış üç günlük yaşamaya, Alçakça böyle yaşam bir cefasın istemem. Yıksalar dünyamı da zerrece düşünme rem, Kişisel bencilliğim tek kafasın istemem. (Esat) bağlar sahibi doğru çiçek tanırım, Bağ isterim altından yad kafesin istemem. Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsterim / Gazel
Dinletmeden hiç kimseye laleyi zar isterim Yurdumun her bir yerinde şanlı bahar isterim. Lale gül ömrü kıssadır istemem gül gibi yar İtibarlı naz kaldıran dil bilen yar isterim. Her güzelerast gelirsem gönlüm ona takılmaz Oynayıp gülüp düzenli hemde serdar isterim. Var ise senden beteri (Esat) bir bahti siyah Sevda alanında elbet onu izhar isterim. Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbim
Aşkı vasfetme Ben aşkın rahminden Doğan birsiyim. Bir Dünyam vardır Özeldir Aşkten doludur. Sadece Tanrıya Tapınır Kimse önünde Eğilemez. Esat Erbil |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|