![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Git ne olur git...
10.Şubat.2006 Bu nasıl aşk, sevgi, sevda adına ne dersen de Ben hiçbir şey anlamadım Bir günü bırak bir saat iyisin de Diğer saat neden böylesin Ben hiçbir şey anlamadım Duygularımı verdim sana en temiz olanlarını Sabrımı zorladım çatlatırcasına da yaranamadım Ne istedin ki benden ve de düşlerimden Yalnızlık tanrıya ve bana mahsustu Mutluluk aşıklara mutsuzluk bana mahsustu Yinede hayatımda ne acı ne de keder yoktu Ta ki sen gelene kadar... Geldin mutsuzluğuma son verdin Geldin yalnızlığımı bitirdin Seninle yeniden nefes nefes alıyorum dedim Ve şimdi Gitme vaktidir diyorsun, git Mutsuzluğa ve yalnızlığa alışkın da bu yürek Bilmiyorum ardında bıraktığın acıya ne kadar dayanırım Artık git daha fazla görüpte, daha fazla sevipte Daha fazla acına dayanamam git, git ne olur git Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gitmek
18 ağustos 2004 Gitmek Kader seni neyleyeyim Kendi vatanımda sanki gurbet eldeyim Yüzüme gülen dostu söylesene ben neyleyeyim Sıkıldım bu sahtelikten gitmek istiyorum Gitmek buralardan uzaklara Kİmsenin ulaşamayacağı diyarlara Sözüm bu dur dedikodumu yapanlara Yıkıldım artık sözlerininzden gitmek istiyorum Bu kahpelik bu sahtelik canımı acıtıyor Yetmiş milyon insan var ama kimse duymuyor Canım acıyor be kardeşim anla canım acıyor Eyvallah demeden kimseye sinan Gidiyor.............. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitmelerin...
12.Şubat.2006 Aşkım gittin ya bu sokaklar birden yalnızlığa büründü Sanki insanlar arabalar kayboldu da etraf çöle döndü Ya sağır oldum ya kör ya da ikisi birden Hepsi gitmelerinin suçu hepsi gitmelerinden Şimdi seni diliyorum bu ıssız ve soğuk, şubat gecesinden Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gitmem gerek diyorsun ya...
25 mart 2005 Gitmem gerek diyorsun ya, Bir kaç dakika daha kal Gecemi aydınlatan düzelliğine, Biraz daha bakayım Gitmem gerek diyorsun ya, Gitme... Durur bütün zamanlar, işlemez olur hayat Ellerini istiyorum ellerini sen gitmeden Gideceğim diyorsun ya, tamam ama... bari bir sacın teli bırak Kendimi onunla asacağım, Kendimi sende asacağım Senle sonsuzluğa ulaşacağım Artık git ruhsuz bedenimi görmeni istemiyorum Artık gir azrail geliyor seni alsın istemiyorum Birimiz kalmalı Birimiz diğerini ruhunda yaşatmalı Haydi durma git Arkana bile bakmadan git, git Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gör sensizlikten bıktım artık
Sanki dünyanın en üçra köşesindeyim 04/11/2003 Bağırıyorum,bağırıyorum duyan olmuyor İnsanlarda mı? sorun var yoksa bende mi? Bir anlatabilsem içimdeki dertlerimi Ah anlatabilsem sana olan hasretimi Nasıl özledim bilsen,sevgiyle bakan gözlerini Şevkat dolu o şirin sözlerini Gel artık,duy artık,gör artık Gör sensizlikten bıktım,bıktım artık. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerimde kanlı yaşlarla ağlıyorum
14 KASIM 2005 Bak şimdi hep yaşlar akıyor gözlerimden Nasıl atacağımı bilmiyorum ki seni yüreğimden Nasıl bir kötülük ettim ki sana Bari bunu çok görme bana Hadi ellerini aldın gittin Hadi gözlerini aldın gittin Hadi bundan sonra nefessiz yaşa Yaşa yaşayabilirsen dedin Oysa ki... Bilmiyordun sen,senin için ne Romalar yaktıgımı Bilmiyordun sen,sana nasılda taptığımı Belki de bilmek istemiyordun Ve sen, çektin gittin Ve ben, hala gözlerimde kanlı yaşlarla ağlıyorum Yinede yolun gülle dolsun Mutluluk her daim seninle olsun... Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerimi yalnız kapadım
Yine boş yatağımda boş hayallere daldım 19/10/2003 Yokluğunda hiçbirşeyden tat alamadım Bir rakı bir de sigara ile yaşadım Herşeye göğüs gerdimde bir sensizliğe dayanamadım, Bir sensizliğe alışamadım Bir de sen olmayınca yarımdım,hayatla savaşamadım Sonunda bende dünyaya gözlerimi yalnız kapadım. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözümde tütüyorsun
Bence sen bu sevgiyi hak etmiyorsun 31/10/2003 Çektiğim acılara hiç aldırmıyorsun Kendi keyfince yaşayıp,gününü gün ediyorsun Yinede seni özlüyorum gözümde tütüyorsun Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözyaşım
Bütün derdimi,tasamı seninle paylaşırım 11/04/2004 En umarsız anımda hep yanımdasın Dünya üzerime geldiğinde,kalkanımsın Yalnızlığımda ya anamsın,ya babamsın Söyle be gözyaşım sen olmazsan, Sinan ne yapsın. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gurbet el
Şu dünyanın işine bak 09/04/2004 Attı beni gurbet ele Ben ararım ben sorarım diyene bak Koydu beni bir başıma Gülen yüze aldanma Tatlı söze hiç kanma Aşk ateşiyle yanma Sararır da solarsın Benim gibi gurbet elde. Sinan Aydındağ |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|