![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() En çok
En çok Ne aşklar yaşadım Gönlüne bile girmeden Ne çiçekler sevdim Henüz açmadan Ne fidanlar sevdim Orman bile olmadan Ne kuşlar sevdim Uçmayı bile öğrenmeden Ne bulutlar sevdim Henüz yağmadan Ne yıldızlar sevdim Karanlık basmadan Ne güneşler sevdim Sabahlara uyanmadan En çok seni sevdim bebek Daha gözünü bile açmadan Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ereğlim
Ereğlim Aldım elime kalemi Yazdım şiirini ki dağa,taşa da adını El pençe divanım buyruğuna İşte karadeniz Mavilik alabildiğine Ve yeşil serpilmiş Her kenarına Besliyor güneşin sarısı Karadeniz Ereğli mi Saatler geçmiyor Sahilinde gözlerken yarimi Bir şarkı tutturmuşum Yari özlerken Gemiler geçiyor Limanlar uğurlarken Ve put gibi durayım mı Şairim yazarım Boşa gitmez Sana yazdıklarım.. Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Esas Ayna
Esas Ayna Durmuşsun aynanın karşısına Bakıyorsun,üzerine başına Tarıyorsun güzelce saçını Güzel diyorsun görüntü iyi aynada Dur sor bir defa istersen bana da Söyleyeyim kıl kalmış burnunda Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eski dünya
Eski dünya Güneş kaç defa daha döner Bu eski dünyanın etrafında Ay kaç kez parıldar Karanlık gece içinde Eski kitapları alır Yeni şiirler verir sadece Yaşanmışları yaşatmaz bir daha Dönen bu oyun içinde Gün gelir kurt düşer goncalara Aşık kalplere tek sultan olurdu yoksa Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli 26.12.2005 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eski sandal
Eski sandal Mavi denizler mi bitti ki Karanlık sularda yol alıyoruz Bu altımızdaki eski sandal mı Bizi böyle sallayan Aydınlığa açılan kapıyı Umut dolu yarınlara Ey! .. Tahtaları gıcırdayan sandal Seninle mi ulaşacağız Yediveren bahçelerine (eskimiş sandalla denize açılan ve geri dönmeyen dosta) Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-21.01.2000 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eskici
Eskici Ah eskici.. Ne varsa toplayıp götürüyorsun Tencere,tava,çatal,bıçak,kaşık Bozuk makine,kırık anten Pantolon,gömlek Al götür bu eskimiş dünyayı da Ve taşıyabilirsen insanları Duygularıyla.... Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-11.02.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eşkiya
Eşkıya Bir eşkıya çıkar gelir Gecenin koynundan Böler her gece uykumu Elimizde silahlar Atarız kendimizi sokağa Karanlık sessiz gecede Tek bir kurşun sıkılır Sesi böler geceyi Eşkıya yerine Vururum her gece Kendimi........ Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ey çiçeğim
Ey çiçeğim Hiçbir şeye bel bağlama Gün gelir solarsın Sevildikçe güzelsin Unutma.. Benim yazdıklarım Kalacak ortada Yenik düşeceksin unutkanlığına Bir çiçektim geldim Geçtim diyeceksin Ayrılacak seninde yerinde Unutulanlar safında Tek başına kalacaksın Solgun bir çiçek Ve kuru bir dal Ah aşkın hesabını tutmaya Ne gerek var Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-12.12.2005 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fal
Fal Sigaranın dumanı da Çıkıyor halka halkada Bilmez misin sen sevdiğim Bağlandığımı sana da Ellerinde kahve falı Falcı söyler sevdiğimi İnanmazsan gel yanıma Saram seni kollarıma Gazetede burç bakarsın Boşa kendini yorarsın İnan ki çok seviyorum Sen bana inanmazsın Ellerinde kahve falı Falcı söyler sevdiğimi İnanmazsan gel yanıma Saram seni kollarıma (türküsel) Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Farklı yaşam
Farklı yaşam Yaşanmışları yaşayıverdik hepimiz Farkı,fark edemedik ki yaşarken biz Farklı bir yaşam yerimi ki dünyamız Başka yaşamlar öğrenemedik ki biz Hep arayıp durdu oysa benliğimiz Ya bulsaydık,başına çökerdik hepimiz. Yok işte birbirimizden farkımız. Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|