![]() |
|
|
#101 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hayali aşk
Bu akşamda yine hayali aşkı özledim Özlemle kendimi yeniden buldum Bir yudum sevgi için yalvardım durdum Ah hayali aşkım sana nasıl kavuşacağım Hergün seni kendimde sensiz yaşıyorum Bir bursa akşamına senin ismini yazıyorum Gözlerim senin için Fırat`ı besliyor biliyormusun Ne haldeyim sen hayali sevgili nerede kimlerlesin Göklerde seni arıyorum melekler senden habersiz Melekler kıskanır olmuş seni yağmur yağmıyor sensiz Alemde kokunu duyuyorum alemden geçtim kimsesiz Nerelerdesin aşık aşkınla harap oldu dermanı yok sensiz Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hemde ölümüne
Sana sevgimi anlatamadım ama Seni sevmiyorum diye aldanma Bilki sana söyleyemedim ama Ölümüne seviliyorsun inan bana İnanıyorsun değilmi sana olan sevgime İster sev beni istersen sevme Vijdanın el veriyorsa çürümeme Yılmaz sevecek seni hemde ölümüne 21 mart 2003 saat 02:15 Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Herşey seni anlatıyor
Düşünüyorumda sen nekadar iyisin ve hoşsun Herşey seni anlatıyor ey dünya sen nekadar boşsun Sevgimi,aşkımı, seni anlatıyor güneş; sanki sensin Samanyolu sensin Bir bakıyorum ayda senin kalbin Semalarda yok eşin belkide hiç dengin Renkler aleminde yoktur olamaz rengin Çiçekler seni anlatıyor çiçek sensin Gül kıskanıyor seni güzel olan sensin Sen ilhamsın şairin sevgilisi aşkım Aşıkların hayali sensin göz nurum Herşey seni yaşıyor gören gözlerim Herşey seni söylüyor duymuyormusun Bak yollara düştüm senin hayalinden Derde deva arıyorum muhteşem kalbinden Herşey seni seviyor sevgisi gerçek olan Yılmaz seni sevdi sevgisi taşıyor kalbinden Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hiç gündüz olmadı bu şehirde
Gece yine başladı gündüzlerle yarış var Sokaklar caddelere nistep kendini yaşar Her köşede bir garip boynu bükük ağlar Sanki gündüz hiç olmadı bu şehirde Gece saklar gündüzlerde mahcup görünmeye utananları Gündüzler fırtına öncesi sessizlik ben yürürüm sokakları Sabırsızca beklerim geceyi ben mesken tuttum bankları Öyle bir an geldiki sanki hiç gündüz olmadı bu şehirde Şehirde bir kargaşa sisli sokakalr yırtılır bir nara ile Ürperti kaplar içimi solar bakışlarım sabahı görmekle Şaşar Yılmaz onbeş yıldaha katlanılırmı büyük çileye Çileler matemdir hiç gündüz olmayacak bu şehirde Bir ülkenin bir büyük şehrinde ******* sarar gönlümü Gündüzlerde bıraktım geleceğe dair sevgi ümudumu Sırdaşım oldu sokaklar kaldırım taşları yüklenir hüznümü Bu şehir gündüzlere hasretlik çözermi bu düğümü Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hor görme bizi
Bakma sen garip halimize bizler Vatanı uğruna Allah can verenler Gibi düreğini kalem yapar şiirler Yazarız uyandırmak için bir milleti Meydana dökteriz candan öte canları Hor bakma garip halimize yıkarız İlah'ları Tanımayız Allah'tan başka yalancı batıl putları Vatan sevgisi imandandır sevmeyiz imansızları Kanlarımızı esirgemeyiz vatanımızdan duygularımızı Kendimize söyler dinyelene anlatırız güzel vatanımızı Hor görme bizi bizler ayırmayız ölü uadacanlı varlık cansızı Karşılıksız severiz insanıda Allah için nazlı vatanımızı Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hoş geldin Bayram
Bugün Bayram geldi yüreğime şen olsun Huzur bulduk insanlara kutlu mutlu olsun Sevinsin çoçuklar anne babalar gülsün Sizde sevinin Bayram`larda bayram olsun Kar tanesi gibi beyazlar kaplasın heryeri Akan göz yaşları sevinçten olsun eseri Bayram geldi gülsün çoçukların gözleri Hoşgeldin sevgili Bayram mutlu ettin bizleri Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hüzün çöker gönlüme
Akşam olunca bir hüzün çöker gönlüme Nemlenir gözlerim hayal düşer gönlüme Medarı iftihar etmekir yarin gözlerinde Akşam kızıllığında dereler sel olur gözlerimde Saatler bitmek bilmezken gün başlar Kararmaya varmıdır benim gibi akıtan yaşlar Onbeş yılda heceler düğümlenir kelimeler Dualarım göz yaşalrımla İsa gibi göğe yükselir Akşamçökerken karanlık gündüze Vuslat hayali kaldı başka mevsime Uludağ'dan bulutlar çıkar zirveye Bulutlarla yoldaş olmak düştü gözlerime Saatler biribiri ile yarışırda vuslata Vurmaz dakikalar her nefeste umutla Bir dahaki akşam hüznü var sonsuzda Akşam hüznü ile merhaba yeni hüsranlara Akşam olunca bir hüzün çöker gönlüme Nemlenir gözlerim hayal düşer gönlüme Medarı iftihar etmekir yarin gözlerinde Akşam kızıllığında dereler sel olur gözlerimde Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İnadına yaşamak
Ölmek busedir bize veda değil ayrılmaktan öte Vuslattır sevgiliye beden gider aslı topraktır Han otağında dervişler hal ehli manada candır özge Ruhlar ölümsüzdür Muhammed'in nurundan bir parçadır Dostluk bedenin manevi şifasıdır anlamı sende ötesende saklı Turan olsun insanda idealin Turan birlik demektir dikenleri Orağın kırılsada ellerinle yol gülden ayır ayrık otlarını sevda bağında Sevil-mesende sevgiye nizam ol dost doğru yolun elbet Allah katında Ölüm o an sana şifadır yeni hayatında hesabın terazide Tartılırken şen olur can dostun sancağında bulunca gölge İnadına yaşamanın hazzını hissedersin başkasına feda etmek Ne güzeldir kendini keşke dersin daha fazla uzun ömrüm olsa HAY ile nefes alıp HU ile nefes vererek canda yaşamak Terazide Sevil-lip insanda Turan olmak keşke ömrüm olsa Allah adı ile yaşamak Allah'ın sıfatları ile sıfat bulup Kendini terkederek Hak dersin insanda insan olup Manada inadına yaşamak Allah yardımcıdır bilirsen Derman arama derdine derdin zati dermandır görürsen Her canda bir fark manada bir insan hepsiaynı soydan Unutma Allah yarattı kainatta ne varsa hepsi Allah'tan Soracaktır sana ne ile geldin bana benimiçin ne yaptın Diyebilirmisin demelisin ya Rab senin için bircanlıyı sevdim El uzattım sonsuz evrende sona doğru yetişirmi bilinmez ama Ben yaşarım inadına herdaim Allah için severiz Allah var duada Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İnciler buldum
İncileri denizde aramak boş avare bak dostun yüreğine Ne inciler bulursun bulunmaz okyanusta ve denizlerde Nice seneler gezdim dolaştım yanız başıma çöllerde İncileri buldum samimi insan makamı dost yüreklerde Gah çöllerde serap oldular yüreğime bazende bir şifa İnsan olan anlıyor halinden inciler nerde diye sorma Sen bak insanın tertemiz olan insan olur Allah katında İncileri buldum beni sen yapan dost senin asil kalbi makamında Yılmaz Öztürk |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İnsan arıyorum
İnsan arıyorum yüreği sevgi dolu Samimi dürüst dostluğu İnsan arıyorum uzatacak şefkat kolu Varsa can fedadır Yılmaz`ın boynu Hayalleri süsleyecek makamı insan Yalanı olmayan kalbinde merhamet taşıyan Terkedecek benliği varmı böyle insan Ondört yıldır uzattım dost elimi tutan Özünde Yunus misali karşılıksız seven Yaradılanı hor görmeden saygı gösteren İnsan arıyorum maddeye tapmayan Varsa bu can yoluna olur kurban Yılmaz Öztürk |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|