![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hâlâ Sır Yapraklardasın
Anılar defterimin yaprakları arasındaki sırsın Tarifini yapamadığım dipsiz kuyular gibi korkumsun Issız limanlara uğramayı bekleyen gemiler gibi umutsun Laleye gelinciğe fesleğenlere inat koku musun Akşamlardaki hüznün *******deki hicranın yakamozu musun Yıllardır yıkamadığım ömrümdeki en büyük tabusun En vazgeçilmezler köşemden indirmediğim bir tablosun Renksiz ve zevksiz şu yaşamın hâlâ bendeki mavisi gri tonusun Gözlerinde o çok sevdiğim gözlerinde bırak da en son o renkler solsun Eskimiş o sır yapraklarda yaşayamadığım mutluluksun |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hangi Mevsimdesiniz
Gönlümde bitmez hiç yaz Oysa şimdi mevsimlerden kış Dışarda kar yağıyor hava soğuk ve ayaz Bir de sen yağıyorsun içimde kâh siyah kâh beyaz Sevgim hâlâ her yeri örten kar gibi tertemiz Karamsarlığımızda bacalardan tüten dumanlara benzeriz Yanan bir sobadaki ateş gibi yüreklerimiz Hep bir uhdedir içimizde erişemediklerimiz Her bedende ayrı duygu farklı mevsimleri bekleriz Farkındayız veya değiliz sonunda yazılır hikâyemiz Ya bir tiyatro sahnesinde oyun ya da bir şarkıya güfteyiz İstesek de istemesek de hayat yönetir bizi Bizler sadece bu yaşamın birer doneleriyiz |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hani
Seveni sevselerdi Hiç hüzün olur muydu Her gün dert Her gün ıstırap Hani mutluluk Yaşamak Bu muydu |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hani Sen Her Şeyimdin
Hani her şeydin Benim hayatımda Sen gökyüzünden boşalan Sağanaktın yağmurumda Her zaman tatlı bir uğultuydun Esen rüzgarlarımda Sen her zaman deli fırtınamdın Kasıp kavuran duygularımda Sen kâh yanıp kâh sönen Tek dikili direğimdin kapımda Sen değil miydin yirmi dört saat Dolaşıp duran ruhumun boşluklarında O çilekeş akşam sefası sokağımda Bana sahip çıkmalıydın sevginle Hep menzilinde hep göz ucunda Beni gerçekten sevmişsen Ne hayalde yaşat ne de rüyada İçinden geçeni sorma bana Biliyorum ne diyeceğini Çünkü bende sevdim Kabul ettim seni her şeyini Sildim göz yaşlarındaki hüznü Bahara çevirdim sendeki güzü Horlandım kırıldım üzüldüm Kaprislerine de aldırmadım Yinede hayatımdan Çıkarıp atmadım seni Saf çıkarsız bir sevgi sundum sana Notlar düştüm mesajlar attım Kimyamı kattım Şiirler yazdım sana Bazen mutsuzluğum Bazen de sonsuz umudum İçimdeki okyanuslarda koşturduğum Kâbusum olacaksın korktuğum Sebepsiz küstüğün zorla konuştuğum İftira kuruntu seni düşünmeyip unuttuğum Ya ben anlaşılmıyorum Ya da derdimi anlatamıyorum Sen de diğerleri gibi Anlamak istemiyorsun beni Allah aşkına yaradan şahit *******i yıldızlar indirdim yatağına Sabahları güneştim ateştim Kahkahaydım fıkralarımda *******i senden başkası duymasın diye Şiirler okudum sessizce kulağına Göğsüne başımı dayadım Her zaman söylemedim sana sevdiğimi Hep özel günlere sakladım Ömrümce yaşamadıklarını Bu sevdayı en derin hazla yaşattım sana Annem gibi sarıldım Hep ihtiyaç duydum sıcaklığına Daha vermediğim ne kaldı ki sana Neyimiz var şimdi elimizde Benim küskün kırılan onurum Seninse belalın kaprisin inatçı gururun Hani azla yetinip kölem olurdun Çözülmez denklem gibi yordun yoruldum Şimdi sana Bir ağustos böceği ışığı bırakıyorum Ve artık son şansın diyorum Haberin olsun gitmeye hazırlanıyorum… |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hasret
Karşımda Heybetli sıra dağlar Başında dumanlar karlar Sarılmak gelir içinden Sarılamazsın Elini uzatsan tutamazsın Bir burukluk çöker yüreğine Ağlamak istersin ağlayamazsın Düğümlenir kelimeler boğazında Konuşamazsın Ey hasret Sen beni hiç anlamadın Zaten Bundan sonra da Anlayamazsın... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hasretken Suya
Gülüm dedim sana Kalbimin goncası iken Bir tanem dedim sana Akan göz yaşlarımda Neşem kederimken Yıldızımdın yalnız *******imde iken Yağmurum olmuştun bir damla suya hasretken Yıkar mısın demiştim sana umutlarımı Hadi git oradan demiştin bana sen delimi sen Bir yıldız kayıyor Bir başına yalnız o gökyüzü boşluğunda Şimdi bir sevgi kuraklığında duaya çıkmış Avuçlarını açmış bir damla suya |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hastayım
Bilmezdim senin yokluğunda *******in bitmez olduğunu Bilmezdim senden uzakta gurbetinde Hasretin ölüm olduğunu Hiç bir şeyin anlamı yokmuş meğer Karşımda deniz mavi doğa yeşil neye değer Her sigara dumanında tütüyorsa özlemin eğer Bil ki ateşler içindeyim yine nöbetlerdeyim Hani semalara dar gelen uçmalarım Şimdi aradığım o kollarım o kanatlarım Bitkinim yorgunum çaresizim hastayım Esmer *******inin ölüm yatağında Göz yaşlarımlayım |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hastayım Annem
Arıyorum Annem Sensiz ölüyorum bir tanem Gülmüyor yüzüm Hep yaşlı gözüm Annem Kimse yavrum demiyor Yüzümü okşamıyor Annem Uykudan uyandırmaya kıyamadığın Yatağımın yanına Baş ucuma Kaç kez gelip giderdin Hadi kalk kahvaltın hazır derdin Artık kimse demiyor Annem Seninle başka yaşanırdı Sabahların tadı Annem Tiitizdim bilirdin Senden sonra en çok Giyinmeyi severdim Onlarca gömleğim pantolonum Ütülü hazırdı Annem Her şeyimde senin elin vardı Gözlerin hep üzerimde Sevgi saçardın Annem Yaşadığım şu zamana kadar Hilesiz hurdasız sevgiyi saygıyı Yalnızca sende gördüm Annem Yokluğunu bile bile Belki sana benzeyen Biri karşıma çıkar da Azıcık ta olsa bir benzerinle Anlık mutluluk yaşamak için Bazen deli divane Sokaklar da dolaşıyorum Annem Ama kimse aldırmıyor Kimse bakmıyor bana Belki de halime acıyorlar Annem Ne yeme ne içme Senin bir bakışınla Aylarca doyardım Annem Annem canım bir tanem Başak tenli aşkım Sevgi pınarı akardı gözlerinden Tüm gönüller Senin sevgini kıskanırdı Gökyüzü aşk'a gelip Şimşekler çakardı Annem Bakışın yıldırım bir sevda Dağları eritirdi Annem Çok sevdalar yaşadı bu gönlüm Kimse senin hazzını Yaşatamadı Annem Üşüyorum titriyorum Her gün kar yağıyor odama Annem Karşımda dururken Yanıp tutuşurdum Sıcaklar kavuruyor her tarafı Ben donuyorum Soğuk terler döküyorum Annem Özlüyorum seni Her an duyacakmış gibi sesini Ensemde hissediyorum Her an nefesini Kocamandım yetişkindim Çocuk gibi okşar severdin beni O ne keyifti Annem Zor beklerdik akşamları Kapıda karşılardın beni O ne sarılıştı bağrına basıştı Benim dünyam sensin derdin Kenetler ayrılmaz dı ellerin Bulutlar da uçuyorum zannederdim Sen benim meleğim canım bir tanemdin Sen dünyanın en güzel Çiçeğiydin canım Annem Seni koklayıp öptüğümde Arı'lar gelirdi aklıma Bilselerdi her şeyin özünün Sizlerde olduğunu Bir santim yerinizi boş bırakmazlardı Benim mis kokulu dağ çiçeği Annem Annem sen gittin gideli Hep seni arıyorum unutamıyorum Kulaklarımda hep o deyişin Her cümlenin başındaki Yavrum diye seslenişin Ahhhhhh be Annem Bana çocukluğumda masallar Gençliğimde Düğünümü geleceğimi görmek isteyişini Ballandırarak sanki yaşıyor gibi Anlatıp hayaller kurardın Ahhhhhh be canım Annem Sonunda sen de beni kandırdın Hani Anneler yalan söylemezdi Anneler bi tanelerini üzmezdi Söylesene bal tanem Neden Her şeyi yarım bırakıp gittin Neden Yalnızlığın koynuna beni ittin Hani bir baltaya sap oluşumu Mürvetimi görecektin Hani nerde söz verdiklerin Benim melek yüzlü bal küpüm Başak tenlim Neden ansızın bırakıp gittin Senden sonra aradım durdum hep Karşılılsıız verdiğin sendeki sevgiyi Aradım durdum hep çaresiz Ararken birini sevdim Sevdim zannettim Annem Kimsede bulamadım sendeki tadı Onu da yüzüme gözüme bulaştırdım Benim çilekeş Annem Artık Hayatın anlamı yaşanacak zevki Kalmadı Annem Çağırsam biliyorum gelemezsin Biliyorum hâlâ ruhunda Beni düşünensin Annem canım Annem Sensiz kolum kanadım kırık Öksüz kaldım Annem Kabuslardayım boğuluyorum Gel de beni kurtar Annem Her gece ağlıyorum Resminle konuşuyorum Gözlerim yorgun düşüyor Bedenim titriyor Annem Yatağımda hep resminle uyuyorum Uyandığımda yine Başlıyor mutsuzluğum Annem canım Annem Sen Tanrının sonsuz harikası İçimdeki yaranın sonsuz acısı Sen dünyanın Eşi benzeri olmayan sevdası Annem biricik Annem Sensiz kapalı her şeyin kapısı Hastayım Annem çok hastayım Şimdi bi tanen Sensizliğinin çaresizi Hastalık hastası... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hatıra Güllerin (Beste Gülü)
Adındı dilimde sayıkladığım Aşkındı hep özleyip tatmadığım Çaresi senmişsin bu yalnızlığın Yorgun *******de bekledim seni Yakmadım ışığını hiç odamın Sensiz anlamı yok o dört duvarın Hayalde anılarda yaşadığım Sürgün *******de bekledim seni Yaşattın sonunda bana matemi , Kimseler dolduramadı yerini Vazomdaki kurumuş güllerini Öptüm *******de bekledim seni |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayalimsin
Şu an gecenin yarısı Saat üçe geliyor Sevgilim acaba uyanık mısın Herhalde uyuyorsun Rüyana girsem Kulağına seni sevdiğimi fısıldasam Dudağına buseler kondursam Saçlarını okşasam Uykunda ismimi Sayıklar mısın Şu an seninleyim Gecenin karanlığında Birazdan uykuya dalacağım Seni düşünerek Hayaline sarılacağım |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|