![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57895
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kime ne size ne
Kime ne size ne Hayatımda ilk defa felek bana güldü sanmıştım Karşılıklı duygularla sevdiğimiz zannetmiştim Hayatımdaki bütün insanlardan fazla sevmiştim Nerden bilirdim seven kalbimi kırıpda gideceğini Aşkından deli divane olmuşsam kime ne Her akşam derdimden içiyorsam size ne Yıkılan hayaller kırılan kalb benim bundan kime ne Acı çeken ağlayan benim bundan size ne İçiyorsam günah benim suç benim suçumdan size ne Bir güzeli sevdiysem seven benim ne var sizlere göre Acı çeken sevilmeyen kalbimdir fark edermi Sevildiğini sanan aptal olan benim ne var vefasızlara Ne var sevmeyi bilmeyenlere göre Fark edermi beni yalnızlığa itip gidene göre Kalbi taş bağlamışsa çözmek size mi kaldı Sevdayla açılmadıysa kolay mı sevdam demek 1989 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kimsesiz
Kimsesiz bir garibim Şu koskoca dünyada Yalanda olsa. Sokaklardayım Yuvası olmayan kuşlar gibi Deneme tahtasımıyım Herkez yara izi bıraktı. Dertleri tespih gibi sıralayıp önüme koydular Umutsuz biriyim Sevdaya susamış avare biriyim. Kederliyim 2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Mümkün değil
Asrın hatası olsada sevdamız İnan ki sevgilim sevdan dinmiyor İçimde kopsa da fırtınalar Aramızda engeller oldu taşdan duvar Her akşam içsemde seni unutmak için Mümkünmü yaşanmışı bir anda unutmak Kolaymı bir anda söküp atmak Mümkün değil seni unutmak Mümkün değil yaşanmışı unutmak Mümkün değil bir anda söküp atmak Bitmez bu sevdam mümkün olsada Canım oldun sen en tatlı rüyalarımda 1999 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne fayda sana kavuşamıyorum
Duvarlar senin için peri kızı diyorlar İnsanlar benim için gülüyorlar Çünkü onlar sevmeyi bilmiyorlar Ne fayda sana kavuşamıyorum Hayatımı senin ellerine bıraktım Yine kalbin beni anlayamadı Ben seni sevmekten bıkmadım yılmadım Ne fayda sana kavuşamıyorum Çiçeğimsin diyemiyorum solarsın diye Duvarlar bile sordu bana bu aşk niye Unuttum diyemem uğruna ölsem bile Ne fayda sana kavuşamıyorum 1989 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neden?
Yalan olsada yaşıyorum yudum yudum Özgür olmayı çok ama çok istiyorum Dünyayı umursamadan Avare avare gezip eğlenmek istiyorum İstemekle doldu taşıyor dünyam Hiçbir zaman isteklerim olmuyor Neden? Karanlık etrafım yalancı yüzlerle dolu Karanlık da bile göre biliyorum Yalancı sahtekâr dolu Yüzünde kalmamış haysiyet yolu 2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nedensiz
Yar selamımı kesmiş ki benden nedensiz sahiplenmiyor. Kalbi olmayanmı var ki dünya benimle uğraşıyor kalbimle. Sabahsız oldu benim adım akşamları yaşamıyorumki ben. Kimseye anlatamıyorum içimde ki kopan dertler deryasını. Anlatsam anlamak istemiyorlar bana akıl vermeye kalkıyorlar. Olmuyorki sevdasız yaşanmıyor huzursuz mutsuz olmuyor böyle. Yapa yalnızım kadersiz ve bahtsız kimsem yokmu koca dünyada. Ağlamak istemiyorum içime akıtıyorum gözümü yaşını kimsesiz. Çağlayanlarmı var ömrümün yolunda yoksa dikenlerlemi dolu. Sevdaya sebepmi ararsın sebebi olsa adı olmazdı sevda. Yaşamak hakkım değilmiki benimde sevmek için sebep bulayım. Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Onlar bizden değil
Etrafına acı veren zararlı yaratık olan Kendinden başkasını düşünmeyen Kimseyi sevmeyi bilmeyenler Onlar bizden değil Biz onlardan olamayız Sevmeyide biliriz acıyıda çekeriz Bir selama ömür verir köle oluruz Kadına kadın gibi davranır Hak edenin hakkını veririz Haksızlık eden arsız olanlar Onlar bizden değil Biz onlardan olamayız Güç gerekirse güçlüyüz biz Sevmekse işimiz yumuşar gideriz Pes etmemek gerekse pes etmeyiz Marur bakışlı candan severiz biz Sevmeyi bilmeyenler kadın dövenler Onlar bizden değil Biz onlardan olamayız Farkımız sevdamız sadelik ruhumuz Samimi içten sever kimseyi üzmeyiz İçten pazarlık nedir bilmeyiz Biz seversek onurlu yürekten severiz Onuru olmayanlar onursuz yaşayanlar Onlar bizden değil Biz onlardan olamayız 10.08.2006 Aydın YILDIZ Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ömrüm bitti bir sevgili bulamadı
Bir kuş oldum gezdim şu âlemi Bir ağaç bulamadım dalına konmaya Aşk şarkıları söylemeye başladım Ömrüm bitti bir sevgili bulamadı Kanat çırptım ama uçamaz oldum Bilmem sevgiliden bilmem yorgunluktan Sabahlara kadar akıttın kanlı gözyaşı Ömrüm bitti bir sevgili bulamadı Bozuktur bu dünyanın gençleri Yazıktır yazık harcadıkları bu ömre yazık Kalmadı dudaklarda aşk sözleri Ömrüm bitti bir sevgili bulamadı Bülbül olup güller üzerine konarım Beyaz gülü kırmızıya boyarım Sevdiğimin yoluna inan ölürüm Ömrüm bitti bir sevgili bulamadı Âşık aydınım gezer dururum Gelen gidenden sevdiğimi sorarım Her gün sabahlara kadar yolunu gözlerim Ömrüm bitti bir sevgili bulamadı Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Papatyam
Kır çiçekleri topladım sana kucaklar dolusu aşkım En güzel duygularımla paket yapıp yolladım sana İçinde papatyalar vardı renk renk seni anlattılar bana O senin papatyan dediler sevdam seviyor seni dediler İçimdeki aşkına daha çok sevdalan o senin aşkın dediler Sana olan aşkıma onlar bile gözyaşı döktüde sen gelmedin Kaç zaman oldu sesini duymayalı kulaklarım da çınlasın Gözlerim sana hasret birde sarılıp uyumaya hasret papatyam Kokunu özledim gelmedi esen rüzğarlarla hep sorsamda Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Rüzgârına kapılıp korkuyorum
Saatlerdir size bakıp duruyorum Sana âşık olmaktan korkuyorum Kalbimi sana kaptırmaktan kaçıyorum Rüzgârına kapılıp savrulmaktan korkuyorum İsmin nedir bilmiyorum kalbimin sahibi diyorum Seni sevdiğimi kendimden başkasına söyleyemiyorum Sana aşkımı anlatmak için bir ümit bekliyorum Rüzgârına kapılıp savrulmaktan korkuyorum Peri kızımısın yoksa rüyamı bilmiyorum Kalbinin sahibi olmak istiyorum Seviyorum desem karşılık verirmisin bilmiyorum Rüzgârına kapılıp savrulmaktan korkuyorum Aydın Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|