![]() |
|
|
#101 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57968
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Komşu Kızı
Karşı komşumuzdun, Sevdamın ateşiydin, Günümü aydınlatan güneşimdin, Açılmamış tomurcuk gülümdün, Yüzümü her gün aydınlatan, Hayatıma neşe katan, Mahalleye sevgi saçan, Karşı komşumuzdun, Okul arkadaşımdın, Hayat yoldaşımdın, Solana dek tomurcuk gülümdün, Karşı komşumuzdun, Bir zamanlar sevdalımdın, Yoldaşımdın, Kader arkadaşımdın, Şimdi ise............ Hala unutamadığım, Tek aşkımsın, |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Lanet Olsun
Ben seni terk etmek için sevmedim, Gururumu aşka siper etmedim, Bu aşkı yaşatmak için, Ben kendim den geçtim, Ama şimdi düşündüğüm de, Kendime lanet edip, Senin gibi Bir vefasıza, Yanıp tutuştuğum için, Bu şehirde seni deli gibi, sevdiğim için, Seydişehir’i senin için birbirine kattığım için, Hem sana hem kendime, Hem de bu aşka, Lanet ediyorum. |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Leylaya Sevda
Ey Leyla, Mecnunu sen yaktın, Ap ayrı diyarlara saldın, Çölde su, Baharda yağmur gibi arattın, Peki ya ne kazandın? Çöl susuz kaldı, Baharsa yağmursuz, Mecnunda serseri oldu, Sevda denilen masalın sonu bumuy du? Seni sevmenin bedeli bumuy du? Yağmursuz, bulutsuz baharmıy dı? Kış gününde alev alev yanmakmıy dı? İstemem! İstemem, sevdan sana kalsın, İstemem aşkın sana kalsın, Yağmurlarımsa bana, Onlar yeter bana. |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Menekşe Gözlüm
Gece karanlığı hayat buldu yüreğimde, Hasretin boran gibi esiyor tenimde, Sessiz çığlıklar dudağımda, Sevdanla sınanıyorum menekşe gözlüm, Bir garip olurum adını anınca, Aşk bu olsa gerek zannımca, Bu kışın baharı varmı acaba Sevdanla sınanıyorum menekşe gözlüm Garip hayaller düşer aklıma, Senden cevap var mı serseri sevdama Bir tek sensin gelen rüyalarıma Sevdanla sınanıyorum menekşe gözlüm. |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mutlu Ol
Düşün yaşadığımız aşkı, Başkasını bulunca, Bana mühürlü kalbinle, Ona gittiğin zaman, Aşkımın bir kor gibi, Bedenini yaktığı, Anılarınsa kapından hiç ayrılmadığı, Hasretin bütün ruhunu sardığı zaman, Düşün düşünde anla, Aşkımızın ne kadar büyük olduğunu, Sevdamızınsa, açmamış bir gül gibi, Taze ve temiz olduğunu, Ama artık çok geç, Sen elin oldun, Bense serseri *******in, Serseri berduşu oldum, Şimdi ne sen mutlusun, Nede ben, Ama artık o Eski günlere, Ne sen dönebilirsin, nede ben, En iyisi sen sevgilinle, Bense, *******imle mutlu olayım, |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mümkünmü Senden Kopmak
Ben hep kaçtım, Ayaklarım sana getirdi, ben hep uzaklaştım, Anılar sana bağladı, Resimler seni anlattı, Rüyalarım seni hatırlattı, ******* gündüzleri kovaladı, Seni bana hatırlattı, Telefonlar senin için çaldı, Sesini duymam için ağladı, Hatıralar beni sana bağladı, Doğum gününe yine az kaldı, İçimde bir yangın başladı, Tarifi hiç olmadı, Senden ayrılalı yüzüm hiç gülmedi, ******* sensiz geçmedi, KAder hiç boyun eğmedi, Dünya yüzüme gülmedi, Gel diyemem sana gülüm, Doğum günün kutlu olsun, Hayat yüzüne gülsün, Güzellikler kalbine dolsun. Doğum Günün Kutlu Olsun |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne Sandın
Beni bırakıp gittin diye, Yaşamaktan vazgeçtim mi sandın? Kalbimi sana verdim diye, Eridim bittim mi sandın? Senden başkasını sevmem dedim diye, Kalbime kilit vurdum mu sandın? Sen gidince serseri oldum diye, Başkası olmaz mı sandın? Beşinci mevsimim dedim diye, Altıncı mevsimi bulamaz mı sandın? Yağmurumu gözlerinle götürdün diye, Baharım gelmez mi sandın? Sen evlendin diye, Mecnun mu oldum sandın? Sevinme bu şiirler bana diye, Yerin kalmadı artık kalbimde, Bu son sözlerin içinde, Sana mutluluklar yeni evinde. |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne Zaman Bitecek
Sensizlik çöktü üstüme, Yine seni arıyorum, Belki sen çıkarsın diye, Bilmediğim numaraları arıyorum, Gündüz düşümde, Gece rüyamda görüyorum, Her an seni yaşıyorum, Bak senin için şiir bile yazıyorum, Ama Yetmiyor.... Sensizliği dindiremiyor, Yaşlar yine gözümden süzülüyor, Dedim ya, hiç bir şey yetmiyor, Gel artık gel de bitir bu acıyı, Yoksa bu acı bitmiyor. |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Neden Söyleyemedim
Her şeyi yüzüne söylemek isterdim, Nasıl seni seviyorum dedimse, Sensiz nefes alamam, Sen olmadan bu dünyada yaşayamam dedimse, Bu aşk bana haram, Seninse yasaklım olduğunu, Yasak aşkımın sonunun kara toprak olduğunu, Telefonda değil yüzüne söylemek isterdim, Seni seviyorum ama, Seninle yaşayamam, Dönmem gereken bir yuvam, Virane *******imin sahibi var demek isterdim, Gözlerinin içine her baktığımda, Seni seviyorum derken, içim kan ağladığında, Sevdam deyip her sarıldığımda, Haykırmak istedim, Sana olan sevgimin yasak olduğunu, Boş hayaller kurduğunu, Verdiğim sözlerin, Yerine getirilemeyecek, vaatler olduğunu, Haykırmak istedim, Ama beceremedim, Ayrılırken hakkını helal et bile diyemedim, Sahipli olduğumu, Bu aşkın sonunun yokluğunu, Bitmeyen *******in oyununu, Yüzüne söyleyemedim, Cesaret edip diyemedim, Şimdi ise, Şiirlerle haykırıyorum, Affetmeni istiyorum, Ne kadar suçlu olsam da, Suçumu yüzüne haykıramasam da, Beni affedip, Hakkını helal et diyorum, Ve; Yine bunları kahve gözlerinin içine baka baka söyleyemiyorum, Ama, Affet diyorum, Affetme kolaysa… Yaşattıklarımı unutmak kolaysa, Bir ömür acı çekmek kolaysa, Affet, Yalvarırım, Affet… |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Neredesin Hasret
Yanındayken her şey tozpembeydi, Hayat güzel, Seydişehirse tatlıydı, Ama yokluğun, En kara *******in karası, Arka sokakların belası, Seni sevmenin cezası, Kalbime bir kilit, *******ime ise nefret, Neden gittin be hasret Bak sokaklar bomboş, ******* bile sarhoş, Özlem kapımda, Yağmur damlaları bile seni soruyor, Neredesin be Hasret, Ayşe teyze seni soruyor, Balkondaki kedi ekmek vermeni bekliyor, Kadehler bile seni istiyor, Dön artık be hasret |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|