![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hiçbirşey Eskisi Gibi Olmayacak
hiçbirşey eskisi gibi değil sen yokken! alıngan olduk hayata canımız sıkılmaya görsün gözler seni arar bu sonsuzlukta uzatsam ellerimi bir boşluğa uzanır kapatsam gözlerimi yalnızlığa sırnaşır .. hiçbirşey eskisi gibi değil sen yokken! biliyorum olmayacakta hep acıya öykünecek bir tarafım hep bana kalıcak bitmeyecek öyküm .. bir şarkı çalmaya görsün santim santim seni arıcam her mısrasında hep seni içime çekicem bu yarım ciğerle bu zehir ne kadar yol alcaksa hiçbirşey eskisi gibi değil olmayacakta! sen yoksan bende yokum bil ki! bundan sonra... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hoşçakal...
seni bilmem ama bana zor geliyor bu ayrılık. gönlümüz bu acıyı kaldıramaz. yüreğimiz bu meçhul cinayeti örstbas edemez. vurur ayrılık vurur ******* alışılmaz. kudurası gelir gönlümün limanına dalgalar, kopartırcasına içindeki öfkesini *******, seni saklayamam içimde, zaten adımız duvar afişlerinde bu aşkı kaldırmaya yetmez gücümüz. kirli kaldırımlara itildik hiç acınmadan üstüne basıldıkça bir yanımız ağladı kurşunlara hedef olduk kangren akşamlarda yine de sol yanıma yokluğunu anlatamadım. beni affet firari *******de sana kavuşamazsam dokunursa yalnızlık bir başına beni affet ne olur bir daha seni öpemezsem. şimdi hoşçakal! ağlarsın bilirim kimselere göstermeden gözyaşını sızısı içine düşünce kanar sol yanın gönlümüz bu acıyı kaldırmaz vurur ayrılık,vurur ******* yüreğimize zor gelir bu hasretlik alışılmaz. Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki Yabancı....
ayrılığı çalıyor saatler, sabretmesi zor. senli düşler belirir gözümde ağlaması zor. dönüşü olmayan bir yola vurmuşum yüreğimi kır kırabildiğince, sevmeyi sen öğretmiştin bu gönüle kaç kaçabildiğince, iki yabancıyız istesek de olamayız birbirimizin sen törelere tutsak ben sevgine.. artık şarkılar gidişinle suskun gözlerim beklemekle ve yüreğim hasretine yenik şimdi git gidebildiğince... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnadına Sevmeler
bu inadına sevmelerin hikayesi bu gidenlerle gitmeme bu inadına sevenlerin yürek hikayesi.. süzüleceğim gökyüzünde inadına apansız vursada sırtımdan çalıntı aşklar yenilmek yok sevdalara. inadına dağları aşacağım inadına mevsim mevsim açacağım... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İslam Geldi...
yol bilmezdik iz bilmezdik cehaletle ömür sürerdik töre uğruna ne canlar verdik islam geldi Hak yola erdik Yaradan'a değil kula kul olduk göz boyayanların uşağı olduk firavunlardan medet umduk islam geldi Hak yolu bulduk Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İster Gel İster Gelme
yalnızlığıma çağırıyorum seni ister gel ister gelme bu yalnız kadehimi sana kaldırıyorum mavi gözlerine bu b..... saatler geçsin diyorum sen gelmeyince .. herkes geçiyor önümden bulunuyor ne kadar faili meçhul cinayet varsa bir bir bir sen geçmiyorsun bu hazin ömrümden... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İstesende Dönemezsin
kanattığın yara ta şuramda. el ayak çekilince sokaklardan kurda köpeğe peşkeş çekilince gecenin en tenha yerleri ay saltanatını sürerken gökyüzünde yıldızlarda çıt yok. hep o zamanlarda kabuk olmaktan sıkılmış kanattığın yer kanar kanar durur ta şuramda... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İşte Can Gidiyor
canım yanıyor dokunmayın bana yüreğim kanıyor haber yok sevdiğimden gözlerim ağlıyor dör duvar arkasında demir parmaklıklar arasında ayağımda prangalar her yanım da acı var bir gün dah geçti volta ata ata cigaram biti bitiyor haber verin sevdiğimi bana bu hasret böyle sürer alır beni dertler gider ne can dayanır buna ne sabır bu aşk mezarda biter gün açıyor ufukta dertler yine kapıda dostum yok düşmanım çok giderken dar ağacına boynum da asılı ip gözüm karardı dünyaya işte can gidiyor sevdiğim can duvarları yıka yıka Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kal De
Bir omuz bulsam adam akıllı devrileceğim üstüne bir denklem olsam fi tarihinden kalma çözüleceğim ellerinde tomurcuk olsam avuçlarında açsam gülüşlerinde kal de! gitmeler gitsin bu sefer'de... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karanlık Sabahlar
bilmem ki sana yaranmak için daha kaç gün ölmem gerekecek sen bu dünyada yaşadıkça sabahlar karanlığa gömülecek yalancı baharım karanlık sabahım senin umurundamı bu perişan hallarım belki senin umrunda bile olmayacağım ama bir gün beni düşünüpte o yaktığın sigarayı hiç bitmesini istemeyecekmiş gibi içeceksin ve tükenişini göreceksin küllüklerde tüketildiğim gibi... Bahadır Karaağaçlı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|