![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() O Gece
Gözlerinin derinliginde dinlendim bu gece Gözlerini,sözlerini suskunlugunda buldum Söylenemeyenlere,hasretlere dokundum Seni bir baska alemde yasadim bu gece. Davetsiz geldin düslerime,sevgini gördüm Söze ne hacet,duygularimizdi konusan Gözlerindi geceme düsen ben ise susan Nefesinde nice daglari astim bu gece. Ruhlarimizin bulustugu,sevistigi an Sana ruhumdan kopup gelen sevdami verdim Canimla,sevdamla her seyi önüne serdim. Ruhumu bedenimden ayirdilar bu gece Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Olamam...
Olamam Sensiz ben bu dünyada Bunu cok iyi anladim. Sen gidersen uzaklara..... Olamam.... Ben cok agladim. hala da aglamaktayim Nur Yüzlüm,Güzel Gözlüm Rabbim denedi beni ve de bizleri Sanki yasatti bu amansiz gercegi. Olamam ben Sensiz buralarda Sen gidersen uzaklara.. Allah bizleri sevdiklerimizden ayirmasin... 30.01.2005 02:30 Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Olmaz deme
Olmaz deme sakın olurlara Solmaz deme yaprak dalında. Sevgisiz,yalnız insan kalınca Gözüme nazar et gül dudaklım.. Gönlün kuş misali cırpınca Göklere haber salınca Selamına karşılık verince Müjdene sar beni hasretlim. Yanağında tebessümler açınca Goncalar Gül'lere bakınca Dost Gül iznin verince Beni de götür gül dudaklım. Beni de götür gül dudaklım. Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ona
uzaklardasin ve ben sana o kadar yakinim. cicegimi uzatsam almazsin bakislarinin bagrinda saklarsin beni. gözlerinin karasina baksam görmezsin beni. ürkersin sevilmekten adeta. sen ürkek ben asik ikimizde yapayalniz kalakaldik. Ask'i ne sen buldun ne de ben kaybettim. sen hala ariyorsun ben ise askinla yasiyorum.... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Oy Oyy...
Duysun Daglar,taslar, Tüm canlilar Sevdigimi duysun. Ipeklere sarili Bir yürek Oy oyy Onu sevmek gerek. Geceye düstü mü O nuru Alamam kendimi Ay söner Dünya döner Bulurum yolumu Oy oyy Görürüm nurumu. Gözleri bir derya Gözbebeklerinde sevda Gönlüm yanginlarda Oy oyy Hayat var sevdasinda. Uzanirsan yanarsin Benim gibi aglarsin Yürek daglarsin Oy oyy Sen benim canimsin. Ebedi seninle olayim... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ömrümün Bereketi
Sen *******ime ferman Sen dertlerime dermanim Yakarislarim sana ayan Himmetine muhtacim. Ask'in ile gönlüm uyandir Kalbimi Sana yandir Ömrümün son deminde Ruhumu katinda barindir Geceye düsen yakarislarim Sevgiliye degen bakislarim Gözümden akan yaslarim Samimiyetimde saklidir Ask'in cilesi ömrümün tamami Var mi böylesi Sevdanin anlami Kalp kalbe yönelme zamani Hasret icinde hasret vardir Sevdami ipeklere sardimda verdim Sunusum hasta derdimle eridim Bu gece gözlerinde seni bildim Umutla beklemek ne tatlidir Güzel gözlüm vazgecilmezimsin Sen benim ömrümün bereketisin Ask yolunda Ask'la bekledigimsin Ebedi hayat seninle ne güzeldir Sen *******ime ferman Sen dertlerime dermanim Yakarislarim sana ayan Himmetine muhtacim Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ömürlük Sevdalar
Derinden bir ah çektiğin oldu mu aşkın için yıllandı mı gözündeki yaşların firakından? Vuslat vuslat diye koştun mu aşkın peşinden yoksa beklemekte misin sessiz sakin? Zamanı durdurasın gelir mi bazen, yoksa sabrın çilesi mi artar? Duaya sarılırsın sımsıkı değil mi İşte O yanındadır o an bil ki. Hak dostlarını bulmak kolay değil Bulunca kıymet bilinmeli. Sevmeli,çok sevmeli aşk ile Çünkü sevdaları ömürlük değil mi? Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özledim
Günlerdir bekliyorum bir iz,belki bir soluk. nefesimi tutmuş,gözlüyorum. Gül kokun günlerdir yanı başımda,alıyorum defalarca kokluyor,kokluyorum. Sensiz yazamıyorum kalem elimden düşüyor duygularım kelime olamadan gül kokunda kaybolup gidiyor. Ve ben seni çok özlüyorum. Kaybolmak sevginde,kabulüm seni vasıta edinmek Sevgiliye. O'nu sende bulmak bir nimet bana verilen,bir de kokunu, gül kokunu alabilmek. Özledim senden,ondan haber almayı,özledim hasretimi dindirmeyi özledim Sevgiliye giden yollarda seni görebilmeyi. ÖZLEDİM! ! ! Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özümdesin
sana sevgim dilde degil özdedir sana yönelislerim ask ile... nazarinin vardir bir hikmeti daha cok ask istenilmektedir... yollarim sana cikar bildigim bilmedigim boslugu göster bana bildigim fanileri sildigim silemediklerimi sildir bana... yönelmek muradim kapina askin ile asklanmak kabul buyur dünyana muradim ebedi yaninda olmak... .................................................. ... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Parlayan Yıldızım-2
Buz tutmuş gözyaşlarım Kristalleşmiş hücrelerim Kanım çekilmiş bedenimden Yaşıyor muyum sensiz Ay ışığım neredesin? Dört mevsimi yaşayan ruhum Uzayan yollarına,bitmez hasretine Sensiz dönen dünyanın ekseninde Döne döne sarhoşun olmuş Ay ışığım neredesin? Hasret kokan güllerine vurgunum Derin kara gözlerinde suskunum Ah gülüm,ölümü öldüremedim Sensiz sarp dağları geçemedim Ay ışığım neredesin? Göç vakti geldi biliyorum Sevgili Nazar et şu kalbimin haline Gece gündüz aşk atesinde Yanarım yanarım da kimse bilmez Ay ışığım neredesin? Parlayan Yıldızıma.... Hatice Güler |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|