![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Korkuyorum
' Seni seviyorum...' demeye korkuyorum, Seni sevdiğimi anlatmaya yetmez diye.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Mavi Sular
Yüreğimin kıyısına çarpan dalgalar Sürükler seni Alır getirir bana, Anılarımın derinliğinden. Boğulur ayrılık, Aydınlanır mavi gözlerim. Akdeniz sarardı bizi. Okşardı kumsallar tenimizi. Çeker götürürdü bizi maviye Bir sandalın kürekleri Son bulurdu özlemler Sevişmeler başlardı mavi sularda Şimdi senin rıhtımın başka. Güneşin, yıldızların başka. Ayrı ayrı yönlere yol alır, Hasret yüklü mavnalarımız Çile dolsa da benim ambarım Umarım sen sevdalım Mutluluk taşırsın bu yolculukta. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Mecnuna Çevirdin
Yaz güneşi gibi yaktın içimi, Ot bile yeşermez çöle çevirdin. Sana hasret kalan gözlerimi, Başkasını görmez köre çevirdin. Biliyorsun seni beklediğimi, Görmediğim her an özlediğimi, Bu kadar gönülden sevdim diyemi, Kapında bekleyen kula çevirdin. Koydum avuçlarına al kalbimi, İster sev ister harca gençliğimi, Senindir al ruhumu bedenimi, Yanıpda sönmeyen köze çevirdin. Yaşamadım ben sensiz günlerimi, İçimde biriken yılların özlemi, Ya sev ya sök al benden hislerimi, Peşinde mecnun bir kula çevirdin. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Menekşe ve Kelebek
Kelebeğin; Kanatlarında çırpınıyordu Yağmur taneleri. Menekşenin; Yapraklarında açıyordu Damla damla. Gece karanlık, Gece soğuktu inadına. Kelebek; Kondu menekşenin yanına. Menekşe; Sokuldu kelebeğin, Kanatlarının altına. Umurunda değildi İkisinin de fırtına, Ne de var olan Dünya. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Meyhane Manzaraları
Bir köşe başında abanoz masa. Arduvaz duvarlarda örümcek izleri. Elimizde maşrapa vurduk şaraba, Dudağımızda en acı sevda sözleri. Neşe saçar gramofonda taş plaklar. Bazen Karadenizde batar salapuryalar Bir çulpanı da sarar laminaryalar, Mesken tutar aşnılanmış meyhaneleri. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Muhsine İpek Annem
Melekler zamansız alıp çekildi Us’umda anılar ağlıyor annem Hasretin sineme erken ekildi Sol yanımı acın dağlıyor annem İhvan’ın yüreği sensiz üşüyor Nar’ıma mevsimsiz karlar düşüyor Ecel; yolumuza matem döşüyor İlmek,ilmek çile bağlıyor annem Pusatsız vuruldum haber alınca Ebabiller kapım sensiz çalınca Kanatsız yuvasız öksüz kalınca Akıyor göz yaşım çağlıyor annem Neylerim sen yoksan serveti malı Ne çare kırıktır Bolat’ın dalı Elem çıkar gayrı alnımın falı Maraz’ım ipimi yağlıyor annem |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nasihat
Saygıda hiç kusur etme, Bil kıymetin sen atanın. Anam babam deyip geçme, Bil kıymetin sen ata'nın. Seni büyütüp besledi. Başın göğsüne yasladı. Sen üzülsen o ağladı. Bil kıymetin sen ata'nın. Elleri dinleyip kanma. Boş sözlere aldanma. Bir de bedduasını alma, Bil kıymetin sen ata'nın. Dünya fani her şey geçer. Her kez ektiğini biçer. Bir kusur ettisen eger, Al gönlünü sen ata'nın Sevinçliysen o da coşar, Derdin olsa önce koşar. El alemdir gelir geçer, Bil kıymetin sen ata'nın. Bolat için önce ata. Değişilmez saltanata. Kulak verip sen de ona, Bil kıymetin sen ata'nın. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Ne Olacak Sonumuz Diye
Gözlerimden Her dolu dizgin geçişin, Ezer yüreğimi yaralar beni. Yıllar ötesinde kalıp yitişin, Hasrete çeker sorgusuz asar beni. Umuda durmadan hüzün ekişin Kabus olur böler düşlerimi Ne olacak böyle sonumuz diye |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nedir Bu Çektiğim
Gittikçe yorulmaz yollar gibiyim, Uzadıkça bitmez yıllar gibiyim, Aktıkça durulmaz seller gibiyim, Nedir bu çektiğim senin yüzünden. Yaprakların dökmüş dallar gibiyim, Gonca iken solmuş güller gibiyim, Irmaklarda sürüklenen sallar gibiyim, Nedir bu çektiğim senin yüzünden. Kuzgundan da kara gece gibiyim, Suskun dudaklarda hece gibiyim, Viran mekânlarda baca gibiyim, Nedir bu çektiğim senin yüzünden. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Nerdesin Dolunay
Bu kaçıncı gece bilmem ki? Kara saçlarını örtüyor, Körfez kentinin akşamlarına. Derin sessizliğinde boğuluyor, Seyrine doyamadığım Antalya. Kırık dökük ışıltılar var, Ufka serpiştirilmiş yıldızlarda. Neredesin Dolunay? Neredesin? Gülümse biraz. Uzak olabildiğince yakınımda, Yakın olabildiğince uzağımdaki Büyülü gece güzeli. Uzat ellerini sonsuzluğa, Dökülsün avuçlarından yakamozlar, Yağsın deniz kızının saçlarına... Bu kaçıncı gece bilmem ki? Deli dalgalar koşuyor Rüzgarın kanatlarında. Yalnız bir martı uçuyor, Yüreğinde çığ gibi umutlarla. Tasvirsiz kabuslar var, Kurşun girmez karanlıklarda... Nedir! bu sessizlik Nedir? Bu kumsalda ki Yalnızlığın ayak izlerimi yoksa? Yoksa hüznün şarkısı mı çalıyor? Dalgalarla sevişen çakıl taşlarına... Uzat ellerini Dolunay. Uzat ellerini sonsuzluğa. Dökülsün avuçlarından yakamozlar, Yağsın deniz kızının saclarına. Yağsın deniz kızının saçlarına... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|