![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57912
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bebeğim
Bebekliğini bil ………….bebeğim Öyle hırçınlaşmasın Masum sevgilerin Küskün olma hiç Namluya sürülmüş sevda ol Gel gir kalbime, sen ol, şen ol |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beklemede
beklemelerdeyim açılmayan kapılar küskünün zamana gelmeleri isterken beklemek siyah laleler düşünerek dolun ayın çevresinde çerçeve misali gelme demek demeklerle olmuyor gelmelerde geliyor mengenesindeyim ne düne gidebilir ne yarınlara hayalim sıkışmışım an ların için de an kaç ömür ü sığdırabildi ki içine yada kaç paket süzme nikotin ciğerlerimde silgimi kaybettim uzağım yap boz oyuncaklardan ömrümün boyu adam yarısı uzağım silmelerden noktaları anılardan koymak virgülleri yada unutup grameri çala kalem unutmak çalmak zamanı açıldığında kapı açarak yüreği koşmak yüreğe o an koşamasa da o virgülden sonraya saklamak anısını ahhh -duman duman ne güzelde karışıyorsun hayat denilen nefese kaybolup giderken yavaş yavaş için de süzülüyorsun bir martı gibi avını kapmış denizlerden gökyüzüne kapının ardında bile kamçım oldun ışığımın paslanmadı parmaklarım tenini okşar gibi kaleme akıttım anlarını gölde balık oldum iğnenin ucunda sen anladım daha iyi anladım boyna geçmişken ilmek nasıl atılırmış ayaklar altından iskemle sevmek kelimelerden uzak sessiz sedasız gibi fırtınaların uğultusu gibi vurarak çivinin tepesine yüreğe çivilemek sevgiyi iskemleye atılan tekme ne ki zamanı çivilemek anların içine beklemek zamanları zaman dün zaman yarın yok bu gün ama bu gün olmalı işlemeli tik tak tik tak kül basmalı hislere uykuya bırakmalı korları zaman en zor gizemli bilmecelerini saklamış körebe oyununda bir ebe kalmış kör şaşkın kör tek tek olmak açıyor yarayı yarayı temiz tutmalı saracak ele yürek doldurmalı yüreğini koydu oyuna karşılığı oldu yüreğim kazanan olmaz deseler de kaybedeni bulamadı ebe kaybedilmezmiş bakıldıkça yürekle karanlığın içine açarmış perdelerini yerin yedi kat dibi ateşe taparlarmış ilk çağlarda orta çağlarda yakarlarmış arayanı arayan kim ne aradığı şimdileri cehenneme bırakmışlar ateşi ateş ısıtır ateş ışı tır yüreğimde sıcaklığı gözlerimde ışığı hissettikçe yaşarım güneş gibi açarım cehennem olsun yerim beklemelerdeyim kapı açılmadı açılacak elbet gözlerim vuracak yüreğinin kor alevi sanmayın ki görünen cehennem alazı harman yeri gibiyim buğday taneleri ayıklanmış samandan birkaç dane kuşları çağıran kaç karın doyururuz geridekiler kaç ömrü sürdürür süren süren tarlayı her zaman toplar mı hasa tını kuraklık olmasın kaybolmasın bulutlar güneşi kapatmadan bir bir sıralarını savsınlar kap açıldığında bitecek dizeler zaman aralığına sıkışmış kelimeler kim bilir kimin beklentilerine girer dursunlar istiyorum dağarcığımda da kırılmasın can piramitler yarın düşünmek istemiyorum kırılmasın can küreler sıkışıp kalmak ister mi ister mi insan çağırırken geleceği korkakça nasıl söyler gelmemesini bir can için hiçbir kelimem hiçbir kelimemi çürütmedi dalya oynar gibi dizildi bir bir kiremitler kimi zaman ürkekti parmak kimi zaman vakur göründü korkak kapı açıldı kapı kapı açıldı çıkan doktor vardı gülümsemesi sanki ışık gibi kapladı yüreği yüreğime değdi yüreğim dalya dedi girdi kalem kına |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Belki Sevmemişti
belki sevmemişti diyeceğim ama belkiler le dolu yanıtını alamadığım o kadar çok şey var ki yaşadığım süreçlerde yinede belki siz başlayamıyorum sözlerime arzulara gem vuramadan kapılmak akışına savrulmak fırtınaların önünde çer çöp misali satırların arasına girmiş çelişki yumakları ala bildiğine düşündürüyor beni belki diyorum sevmemişti boşalmaktı doruklara çıkardığı sanal şehvetini sanal alemde sanal şöhret için ve bir biri ardına düşen damlalar gibi sağanak yağışlara dönüşen hayallerde gerçekleri aramak beklilerle doldu belki sen sen gerçekleri yazdın dedim kendime belkide yanılmıyorsun bu sefer derken biliyordum her beklinin içerisinde bir parça hayal kırıklıkları gizlendiğini |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Boşum
birkaç gündür kırıklıklar var altımda üzerimde sağımda solumda bastığımda toprağa yedi düvel olmuş sağımı söbelemişler solumu söbelemişler gökyüzü solmuş güneş biraz daha kızgın dünya biraz daha küre ben boşum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Çalmadım
ben çalmadım yarınları yalan beyanlara kanıp sandığa pusulayı korken dipdiriydi belleğim direnmesini bilsem de bir siren sesi idi dinlediğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben İstemedim
kör bir noktaydı saplandığım imge karanlığın büyüsü işte perdeler atlas kapağı örtülmüş büyü işlemez bilinmez ülkeler durur içinde emanet hangisi kurda hangisi kuzuya emanet emanetçi olmak güç iktidar olmak gibi değil köPage Rankingüsü varmış bilirsiniz sıratın incemi ince kıldan da ben görmedim ama nar lekesi düştü giysime hangisine keseceğim bedeli giysim lekeli bu gün geçilmez köPage Rankingüden çıkmaz nar lekesi dolaşacağım bir yıldız takmış gibi göğsüme çıkacağım caddelere leke senin gömlek benim günah kimin şehveti ben istemedim |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bende Sadelik
boş bir sayfa açtım mesajını okuyunca anlaşılır olmaksa eğer katmaksa şöhret adıma inan kalemim kırılsın isterim yürekten bilgiyi gizlemekten geçmez bilgelik kimin umurunda payelere bürünmek akıl en kestirme yolu bulandadır kestirme yol bazen tuzaklarla doludur aklın kesmediği yerdede ismim okunur takma kafana yüreğini dinle belki düşündüğün o dur beyaza siyah puan koymak istersem eğer aka kara çalmak isteğim bilki değildir satırların arkasında kaçamak oynaşmak sorgulatmaktır yaşamı yaşatanları ah bir ayaz vurmasa güneş doğarken ışıkların sessiz salarken günün üstüne bakın işte o zaman ne kadar sade ne kadar sade görüneceğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bende Şiir
bende şiir bir masal okur gibi koparıp alır acılarımı dalarım ütopyalara ejderlerle savaşır misali hırpalarım düşüncelerimi kırk bir pare top atışı gibi payeler yüklenirim demet demet anılarla düşlerimi süslerim gizemlere bürünmüş dereler kol verir bulutlar bol verir mahremiyetler yol verir dalarım cennet vadilerime taşarım bedenimde tenim tene dokunur yatağım sıcak uyku tutmaz her bedeli ödeyecek gibi yürür giderim |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Affet
Ne hoş duruyorlar Şu küçük kutucukların içerisinde Tüm istemleri, biraz su, biraz güneş Yetiyor İşte, acıdan, sızıdan uzak Seni saksılara sığdıramıyorum Beni affet… Bu sevda saksıya sığmayacak |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni Buralarda Bırakmadan Git
beni buralarda bırakmadan git gidebildiğin yere yere kadar gözlerim ol ellerini ellerime bırak ta git yalnızlığımı hissetmeyeyim sevdanı yarım bırakmadan bırakmadan git türküler söyleyeyim yüreğini bırak ta bırak ta git sahilde bir taş taş üstünde beden elimde ellerin gözlerimde denizi seyret ufku çekeyim yanımıza dilinde bir türkü olayım sarıl uykularında mesafeleri yiyelim sevda sofrasında yaşam gitmelersiz olmuyor sevdalar dumansız yanan ben olayım beni al ma da git yanan ben olayım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|