![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İzi Kalmasın
İZİ KALMASIN Gördüğün güzellerle yüreğşmi bir tutma, Ben hasretten ağlarken, aşkasını avutma, Seni delice seven, özleyen var, unutma, Sen gelmeden dinmiyor yüreğimdeki sızı, Yabancı bakışların, kalmasın sende izi. Seni görünce sildim, mazideki anımı, Hep seninle doluyum, kuşattın dört yanımı, Aşkımızın uğruna adamışım canımı, Yıldızlar kıskanırken delice sevgimizi, Yabancı bakışların, kalmasın sende izi. Yüreğine hapsettin, kelepçeli mahkümüm, Deniz olsam gönlünde, değmez bir tane kumum, Çağırırsan gelirim, gözlerinde uykunum, Yüreğim sende tutsak, ayıramazlar bizi, Yabancı bakışların, kalmasın sende izi. Yaban gülü değilim, solarsam daha açmam, El görmesin isterim, bakışlarından kaçmam, Ellerinle sunarsan diyemem zehir içmem, Gözünde yakaladım, göklerdeki yıldızı, Yabancı bakışların, kalmasın sende izi. Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kabul Edersin
. KABUL EDERSİN Okyanusun kuruduğunu kabul edersen, Kabul edersen ormanların yandığını, Susuz ve doğasız yaşanmayacağını da, Kabul edersin. Gecenin ortasında güneşin doğacağına, Yağmur yerine, yıldızlar yağacağına, Göz yaşlarının, Damla damla avucuna düşeceğini de, Kabul edersin. Bir çırpıda geçer zaman, Ömür kısa, hayatboş, Her şey gelip geçicidir, ister ağla, ister coş, İster ayık ol, ister sarhoş, Kabul edersin. Günler karanlığa gebe, mehtaba muhtaç, Bakışların yaralı yüreğime ilaç, Gönlüm, varlığına muhtaç, Kabul edersin. Dünyâ' nin geçici mekan olduğuna inanıyorsan, Sevdiğinden uzak kaldığında, yanıyorsan, Her sabah hayallerinle uyanıyorsan, Kabul edersin. Kabul edersin ki, dünyâ fani, Gidenler dönmüyor, hani, Işık yerine, gözler aydınlatınca, dünyâ'ni, Kabul edersin. Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kadın Severse
KADIN SEVERSE Geniştir yüreği dünyâlar sığar, Yağmur olur, kuru toprağa yağar, Bin kere öldürsen, yeniden doğar, Her derde devadır, kadın severse. Çimenler yeşerir, cemre düşünce, Kanıyor yürekler hasret deşince, Geride kalsak da yıllar koşunca, Topraktır, havadır, kadın severse. Yüreğinde tomurcuklar açılır, Gözlerinden, mutluluklar saçılır, Zehir sunsa, deva diye içilir, ******* seherdır, kadın severse. Cennet bahçesidir onun yüreği, Bazan köle, bazan evin direği, Her zaman sevmektır bütün emeği, Gönüllerde har dır, kadın severse. Sevildikçe, güneş olur gözleri, Birer aşk şarkısı bütün sözleri, Çektiği acının kalsa izleri, Her zaman bahardır, kadın severse. Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalem Yazıyor
KALEM YAZIYOR Sahibi var benim gönül bahçemin, Ne güneşe, ne de aya benziyor. Ulaşamıyorum, çok derinlerde, Gölde yüzen bir sunaya benziyor. Kırıldı, kalmadı hiç bir dal bana, Menzile ulaşmak, bir hayal bana, Ölüyorum, hazırlayın sal bana, Gün be gün gönlümde yara azıyor. Nafile, yolunu hep bekler gönül, Gelmezsin, derdine dert ekler gönül, Sensiz yürüyemez, emekler gönül, Bir hercai, yad ellerde geziyor. Hayat pınarından su içemedim, Gönlüme münâsip yar seçemedim, Ne yardan, ne serden vaz geçemedim, Kimi sevdim ise beni üzüyor. Kimseyi üzmeye inan kastım yok, Göz yaşımı dolduracak testim yok, Dertlerimi anlatacak dostum yok, Dilim suskun ama kalem yazıyor. Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kandiller Yaktırırsın
KANDİLLER YAKTIRIRSIN Ümidi kestim senden, arama sorma beni, Sevmeyeceksen söyle, nafile yorma beni, Biliyorsun kandırır, bir yarım elma beni, Mutluluğu çok görüp, uzaktan baktırırsın, Gönlümün sarayında, kandiller yaktırırsın. Adınla nefes alan, bir garip sevdalıyım, Sevmesini bilene, yeşil zeytin dalıyım, Ellere zehir olsam, sana Anzer balıyım, Göz pınarlarım taşar, şelale aktırırsın, Gönlümün sarayında, kandiller yaktırırsın. Ezelinden yanmışım, daha yanacakmıyım, Susamışım aşkına, söyle kanacakmıyım, Şu yalancı dünyâda, hep aldanacakmıyım, Düştükçe yüreğime, şimşekler çaktırırsın, Gönlümün sarayında, kandiller yaktırırsın. Bir gün ddoğsan ne olur, geceme mehtap gibi, Görünür kaybolursun, çöl'deki serap gibi, Hep kadehimde dursan, yıllanmış şarap gibi, Söz verip de gelmezsin, acılar çektirirsin, Gönümün sarayında, kandiller yaktırırsın. Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kimim Var
KİMİM VAR Dünya fani, ömür kısa, hayat boş, Diyorlar ki, yaşıyorken eğlen, coş, Ben senin sevdanla olmuşum sarhoş, Eğlenip coşacak dermanım mi var, Bir garip yolcuyum ezelden gelen, Perişan halime çok olur gülen, Yürekten sevip de kadrimi bilen, Ne haldesin diye soranım mi var. Yumak yumak sardım, dertler bitmedi, Bir siteme bile gücüm yetmedi, Desem ki, güneşim henüz batmadı, Kara bulutları silenim mi var. Deli bir bora dır, esti gidiyor, Can damarlarımı kesti gidiyor, Kara topraklara bastı gidiyor, Neler çektiğimi bilenim mi var. Dermanı bulunmaz, yürekte yaram, Garıbın dünyada sevmesi haram, Dedim, kalpten kalbe bir köprü kuram, Bin bir selam versem alanım mi var. Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Koşar Gibisin
KOŞAR GİBİSİN Seni görmemek mi, bana vız gelir, Zaten hep içimde yaşar gibisin. Bir gelirsen bahar gelir, yaz gelir, Gönlümde çağlayıp coşar gibisin. Bir telefon bile çok görüyorsun, Aramıza bin bir ağ örüyorsun, Geleceğim diye söz veriyorsun, Ayrı dünyâlarda yaşar gibisin. Gelmesen de ara beni, sor beni, İçin için yakar oldu kor beni, Soğutmuyor başımdaki kar beni, Uzaktan çağlayıp taşar gibisin. Unutur gidersin böyle, vefasız, Sevda yaşanırmı dertsiz, cefasız, Söz verdik sevmeye, sevilmeye biz, Şimdi sözlerine şaşar gibisin. Gün istemem, sen olmazsan güneşim, Küllenmiyor, kor olsada ateşim, Diyorsun ki, senle bitmedi işim, Sonsuz maratonda koşar gibisin. Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() MECNUN'a Dönene kadar
MECNUN'A DÖNENEKADAR Bayram ilan ettim geldiğin günü, Aşkına düşeli yedim vurgunu, Senle alevlenen gönül yangını, Sürmeli, Mecnun'a dönenekadar. Senden haber almadığım zamanlar, Yaram kanar, yüreğime kan damlar, Ömür kısa, boşa geçmesin anlar, Sevmeli, Mecnun'a dönenekadar. İrem bağı, yar göğsünde yeşermış, Sevgileri görse deniz taşarmış, Aşık olan, sarıldıkça yaşarmış, Sarmalı, Mecnun'a dönenekadar. Mevsim bahar olur, ayda bir gelse, Bahçemde gülleri yar gelip derse, Deli ce sevmeli eğer severse, Bu deli, Mecnun'a dönenekadar. Doğan güneş, svdiğimin gözüdür, Bu sıcaklık, aşkımızın yaz'ı dır, Sevdiğimin dili, balın özüdür, Sarmalı Mecnun'a dönenekadar. Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Diye Aratırsın
NE DİYE ARATIRSIN Hazan bahçelerine, tövbe ettim girmeye, Hep ağlatırsın beni, hasret kaldım gülmeye, Değiştin anladım de, anlamıyorum niye, Hicranları yaşatıp, günümü karartırsın, Geçen acı günleri, ne diye aratırsın. Hava karardı yine, güneşi görmüyorum, İstemiyorsan tövbe, bağina girmiyorum, Zından ettin dünyâmı, nerdeyim bilmiyorum, Bir gün yine gönlüne eğlence yaratırsın, Geçen acı günleri, ne diye aratırsın. Artık gücüm kalmadı, gönül macerasına, Bir merhem bulamadım, bu sevda yarasına, Ne gün, ne mehtap doğar, bahtımın karasına, Hayatımı al derim, sev diye diretirsin, Geçen acı günleri, ne diye aratırsın. Viran oldu bağlarım, çiçeklerim soluyor, Ağlamaktan yaş bitti, gözlerim kan doluyor, Öyle bir hale düştüm, kuşlar bile gülüyor, Sanmıştı, gülüşünle buzları eritirsin, Geçen acı günleri, ne diye aratırsın. Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Haldeyim
NE HALDEYİM Kar mi yağdı canım, sesin buz gibi, Sözlerin sitemli, değil naz gibi, Gelip de bir daha aramaz gibi, Şüpheye mi düştüm, yanılmış miyim. Demek istiyorsan beni arama, Benide düşürme kedere, gama, Belki bir konuda hakkın var ama, Söyle, defterinden silinmişmiyim. Sesini neşeli duymak isterim, Seninle doludur gönül defterim, Belki hayatında kalmadı yerim, Merak etmiyorsun, alınmışmiyim. Benim sana sevdam gizli umuttu, Asla diyemezsin, beni unuttu, Demezler mi senle gönül avuttu, Bilmeden taşlara çalınmışmiyim. Ezelinden kara bahtım, bilirsin, İsterse dünyâ' dan adim silinsin, Diyemedin 'bundan sonra benimsin', Sence bin parçaya bölünmüşmüyüm. Emine Sönmez |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|