![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen ve ben
çıkmaz sokağında, yururken aşkın, ben şaşkın, sen şaşkın, hayat şaşkın, haykırmak istiyorum, duygularımı, ve atmak üzerimden, korkularımı, aykırı düşünceler, yollarimi kestiler, sende ki beni,içimde ki seni ve sevgimi, sorgulamadan, birer birer astılar, sen dargın, ben dargın, hayat dargın, dert bir değil, peşinden kosturasın, sen yorgun, ben yorgun, hayat yorgun, atilmaz ki atasın, satılmaz ki satasın, ben vurgun, sen vurgun, hayat vurgun, rüzgar esmez, dalga vurmaz, kuş ötmez, biri biter biri başlar, dert bitmez, bu da gelir, bu da geçer, uzulme, yıllar geçer, ömür biter, dert bitmez... |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Yokken
sen yokken ölüm gibiydi herşey, yokluğun bir sırtlan gibi dikildi karşıma, içten içe kemirdi benliğimi kurtlar, seni anlatmayı arzuladım anlatamadım... aynı duygularla yoğrulmuş sen ve ben, yokluğun beni, varlığın seni yakmış, dağa taşa, kurda kuşa, ne varsa bütün yaratılmışa, seni anlatmayı arzuladım anlatamadım... dışarıya çıkayım, temiz bir hava alayım dedim, sen yoksun diye çıkamadım, mevsimin ilk dondurması çıkmış diyorlar, sen yoksun diye alamadım, herşeyim sen olmuşsun, ne çare yoksun, seni ne kadar çok sevdiğimi, anlatmaya çalıştım anlatamadım... yılların yükünü taşımış eski bir radyo, ve en az onun kadar eski bir ses, sen yoksun ya, kendimi yaşlı hissediyorum işte, sanki ben yılları değil, yıllar beni eskitmiş, günlere, haftalara aylara, mevsimlere yıllara, seni anlatmayı arzuladım anlatamadım... sen varken hiç ağlamazdım, mutluluk bendim, bendim bahtiyar olan, söz geçiremiyorum yüreğime, dinlemiyor beni, seni istiyor yüreğim, duymak istiyor sesini, gelecek dedim, sabret dedim avutamadım, ağladı yüreğim, ağladı, ağladı ağladı, ben de onunla birlikte ağlamak zorunda kaldım... eski bir saksı buldum bir çiçek diktim, su vermedim, sen verirsin diye, unutmuşum senin yokluğunu, bir görseydin zavallının nasıl boyun büktüğünü, yokluğunu anlatmaya çalıştım, anlatamadım... sen yokken ölüm gibiydi her şey, yaşayan bir ölüyü andırıyordu bedenim, sen yokken açtım, susuzdum, sen yokken yangın yeriydi yüreğim, bir isyandır başladı ruhumda seni isteyen, her şey seni istiyor... gözlerim gözlerine bakmak, ellerim ellerinden tutmak istiyor, ruhum da, kulaklarımın arzuladığı güzel sesini istiyor, bu ne muazzam baş kaldırı, hepsi birlik olmuş seni istiyor, onlara çaresizliğimi anlatamadım... ******* seni soruyor benden, yine yalnızsın diye? yokluğunu söylemedim onlara, bilsinler istemedim, sevdiğim gündüzde kaldı, beni bekliyor dedim, iri iri kara gözlerini diktiler gözlerime, onlara, yokluğunu anlatmak zorunda kaldım... seni anlatmaya kafi gelmiyor kelimeler, yoksun, yüreğimde hiç dinmedi inlemeler, ayrılık zalim bir avcı, öyle vurduki pençesini, senden ayrı kalmak zorunda kaldım, nutkum tükendi,derdimi anlatamadım, bende şiirime burda; bir nokta koymak zorunda kaldım... |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Yoksun 1
ürperiyorum sensizim, gecenin bu geç saatinde tıklım tıklım üsküdar, sen yoksun! sen yoksun, neye yarar bu güzellik ey yar, martılarla birlikte derin uykuya dalmış sanki deniz, hasretin vurur dalga boyu yüreğime, ağlamalar duyulur içimden, sen yoksun! sen yoksun, hasret yığın yığın, sen yoksun, keser sesimi özlemin, bayram olmuş, seyran olmuş sen yoksun, sen yoksun, neye yarar sevdiğim, yokluğun batar içime, ağlar yüreğim, sevdiğim şehirdeyim neye yarar sen yoksun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Yoksun 2
sen yoksun, dünyam karanlık, ellerim bomboş, sen yoksun, gözlerim bir hoş, bedenim sarhoş, sen yoksun, dünyam yıkık, halim yaman, sen yoksun, garip bir kervan ilerleyen zaman... seni arar gözlerim yoksun yanımda, kapılmış gönlüm uzak sevdanın ardına, ellerini arıyor ellerim, gözlerini gözlerim, çırpınıyorum, seni arıyorum yoksun... duymak istiyorum kalbimde hissettiğim sesini, uzaklardan gelen bir ses, bakıyorum sen yoksun, benden bana daha yakın bir nefes, hissediyorum ama sen yoksun... titreyen kalbimin çaresisin sen, *******de rüya, gündüzlerde hayalsin, alevler yanar tutuşur garip gönlümde, hayalinle geçen zaman aldatır beni, gerçeğini arıyorum senin, yalnızım sen yoksun... |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sende Kalmış
yine bugün, hasret dolu göz yaşlarım, ardımda kaldı, benle yaşıt anılarım, o güzel günler, hep birer birer, geçiyor gözlerimden, aklıma geldikçe, oturup ağlarım, anılarım, yaşanmamış yıllar gibi içimde, yine eskisi kadar, yeni duygularla donanmış. aklım sende kalmış, yüreğim sende kalmış, göz yaşlarım bir tek bende, bir de, acı bir tebessüm senden geriye, dertler bende kalmış, acılar bende kalmış. gözlerim mahzun bakar resmine, gündüzlerim *******de, *******im sen de kalmış, sen de kalmış birtanem, sen de kalmış... |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Kaybetmekten Korkuyorum
yağmurlar altında, şimşekler çakarken, yine sen aklımdasın, dünya birlik olmuş üstüme gelirken, yine sen aklımdasın... hiç bir şeyden korkmuyorum, karanlık *******den, bir şeyden çok korkuyorum, yalnız senden... terk edip gitmenden, veda etmenden, herkesi seviyorum diyebilirim, aşkım dediğim birini çok seviyorum, isminin karşılığında, yalnız sensin... aşkım, mecnundan, keremden beter, leyla ile şirin görse imrenir. büyük aşklar, büyük ayrılıklara sebep olurmuş, işte ben bundan çok korkuyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Koydum İçime Gidiyorum
hazan çiçekleri baharda açmış, nerede baharın öz çiçekleri? kollarım uzanmış elini açmış, nerede bilmemki yarin elleri... iki üç gün oldu hasret biteli, bak göründü yine gurbet elleri, ahaste ahaste bir sallanıştı, uzaktan uzağa narin elleri... çiçekleri bile hasret kokuyor, yüreğime ayrılık, dert dokuyor, hazan vurmuş baharım, ötmez bülbül, soldu artık yüreğim açmaz bir gül... sen gittin gideli, kış sert geçiyor, yüreğim elimde can çekişiyor, senden kalan tek hatıra yüreğim, bak ardından, oda sensiz gidiyor... gözlerimde gözlerinin izleri, yüreğimde sana ait gizleri, yaşadığım, yaşamadığım her şey, seni koydum içime gidiyorum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Övdü İstanbul
döver miydi toplarla fatih seni? met etmeseydi peygamber istanbul, dünyanın gözü olur muydu sende? övmeseydi peygamber İstanbul, güzel olmasaydın över miydi peygamber? ne kadar bahtiyarsın seni övdü istanbul, güzel olduğun için mi övdü seni peygamber? yoksa o övdüğü için mi güzel oldun istanbul? istanbul gönülleri fetheden diyar, devleti ali osmaniye’ye en sadık yar, peygambere ev sahipliği yapan zata, tıpkı onun gibi, bağrını açan şanlı diyar, gökyüzüyle sevişen çamlıcadan, seni seyrettik İstanbul, yürekler yakan topkapıdan, sana vurulduk İstanbul… tutkunun esiridir gerdanlığın, dünyaya bedeldir senin varlığın, peygamberin övdüğü kutlu belde, şifasın, derman bulunmaz derde… |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Derdin İstanbul
Allah'ım, istanbul'dan daha güzel bir şehir yarattın mı? bu kulundan daha çok kimseyi ağlattın mı? ey koca şehir, izin ver bir soru sorayım, sana soru sormak haddime değil, üzme beni ne olur, sorum o kadar zor değil, cevap ver yalvarırım, beni mahrum etme bundan, sana aşık olan şairler, öldüler hep birer birer, verem mi oldular derdinden, bilmem ki! adını sayıkladılar bütün *******... adına nice şiirler, övgüler yazıldı, altın harflerle, tarihe kazıldı, hep güzelliğin anlatıldı, nedendir? unutma, ben de bu genç yaşta ölürsem, senin derdindendir... duygularımı anlatamıyorum, bu mümkün değil, seni anlatmak mı, çok zor, bende yok o hissiyat, seni ancak, büyükler anlatabilir, anlatsaydı, belki, seni akifler anlatırdı, istiklal şairi anlatsaydı güzelliğini, sevdan yollara döktürürdü insanları, sana olan hasret ağlatırdı onları... |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlikte Cehennem
sensizliğin yerine, yanaydım cehennemde, dar gelir ora bana, sensiz olsam cennette, gül bahçesine dalsam, kokusu zehir olur, nerde bir güzel görsem, dert gelir beni bulur, hasretlik kor gibi yakar içimi, özledim sevgilim gülmelerini, sevgin bana ızdırap mı, yoksa ödül mü? istersen gel al, benim canımı, yeter ki bir kere tut ellerimden, doyasıya bakayım o gözlerine, gönlümün aradığı yerdesin, ruhuma çok yakın, bedenden uzak, bir kere görsem güzel yüzünü, ölüm benim için ödül olacak. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|