![]() |
|
|
#101 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hüzün mevsimi...
Cıkmaz bir hüzün Erişmiş bedenimde Seni düşünürken Titreyen ellerim Üşümüş düşlerimde Düşünür cıplak gözlerim Terk edilişimdir zaman Günler geçiyorsa haram Buruk bir hevesle iştahım Hayaller yakılmış zihnimde Ellerim sensiz caresiz Yüregim sensiz sessiz Gidişime arifedir bayram Beyaz bir düş te kayıp olan Yalan hikayelerde kırılmış İçimde bir derin dünya Fikayalı olmasamda Yaşıyorum işte gözlerinde.. |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hüzün yeridir düşlerim...
Yüregin ve ellerinle Dokundun gözlerime Bu bir aşk tı sevdigim Öyle ki son hüzünüm Yanan bagrımdayım Sarılmışım hayaline Aşkım sen varsınya! ! Deyişim herşeyim Sensin tek sevdigim Gözlerin ve ellerinde Seni bekledim bekledim Gitme gel ne olur istedim Diymedim gözlerine gözümle Bakamadım yüzüne aşkım Ben alışamadım gidişine Yoklugunda yandı düşler Gitme ne olur aşkım Tut elimden tut ellerinle Yüregimi yak gönlünden Dudaklarımı ıslat sevdigim Issız gözlerim sessiz Ayrılık hüznündeyim Gittigin yeter bugün Yoklugunda her an Ben yanarım enginlerde Ben dokunurum bulutlara Sevdigim sen biricigim Seni bir ömür bekledim Seni seni öyle sevdimki.. |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İfadesiz deli...
Niçeleri yaşadım yüregimde Başaklarım oldu düşlerimde Güleşlerde saklamıştım gamzeleri Ben şimdi cok yanlızım Hiç cocugum olmadı benim Babam erkek bir oglun olsun İsterdi derdi dururdu ah babam ah Şimdi o zamanları özledim Anne bana börek yapsana Cok özledim o günlerimizi Şimdi ben delirdim bilirsin deli Kelimeler anlamlar gitti elimden Yıldızlarda sanki mavi gök yüzü Burdan cok güzel anlamsız olmak Deli olmak böylemi acı tasa sıkıntı Yok hüzün ve hüzün hep hüzün Sadece cocuklugum gibi Küçük afacanlar istedidim Şimdi ben bir deliyim Sevgili okurlar yorum sizin son sizin. |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İntikamım...
Hüzün lüyse düşlerim Bitmeyen aşkıma Ellere veririm geceyi Vurursa hayallerimi eller! ! Son carelerimde Elleride ben vururum! ! Sabahı olmayan yerde.. |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İtirafım sana sevdigim...
Ben kusur aramadan sevdim seni sevdigimin adını ne aşk ne sevda ne sevgi nede dost demeden cıkarsız saygılı yüregimde içimi ısıtan duygularla sevdim yüregimin heyacanında ıslanırdı gözlerim sana sıgınmak için liman aramadım kendimi gözlerinde görürken gülümsemendi yüregim ve ellerim sevdigim giderken bıraktıgın gülüşlerin bile hala içimde özlenen bir dünya sanki ben gittim buralarda sevgileri bırakıp ne dar vakitlerde sana sıgındım nede bitmeyen günlerimde sana sarıldım hep özümde diger yarım gibi tanımladım sözlerin sözümdü yüregin benim özümdü sevdigim.şimdi hala seviyorsam hatıra senden cıkarsız seviyorum nedenler aramıyorum zamana bakmıyorum devamlı bir işimde yok artık her an aglıyabiliyorum param da yok artık gazete cahve keyfi yapmıyorum artık asansörlü evimden de taşındım sobalı bir evim var içinde küçük yeni ciçeklerim var.kınalı güvercinimi saldım umuduna belki bir eşi vardır diye sen gideli ben cok degiştim sevgilim.bu fani dünyada stem bu yazı bütün yaşadıklarıma şimdi artık ben sevmemeliyim sevmemeliyim artık yalan söylüyorum sevmemeliyim seni sevdigim... |
|
|
|
|
|
#106 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İtirafımdır Emel Bu Sana Anlatılmayanlarıyla...
Kızmıyorum artık kimselere Sevinçleri seçtim yokluğunda bilsinler Damlalarla aksın göz yaşlarım sel olsun yarınki umutlarımda Varsın gitsin söylesinler sana bana yarınların yokluğunu umutsuzluğunu Yaşanmışlarım var yaşanacaklarımla üst üste koyuyorum Ben bu dünyanın parçasıyım seninle olsamda olmasamda kalbimle İcimde var olan senle olan düşler sakağında yalnız değiliz Ben bir elmanın yarısıyım kendi sokağımda parçalama ne olur Düşlerim var ömrümün ta sonunda kol kola yıllarca dualarla Yürüyorum sıkışmış dar kaldırımlarda senle olan duygularımla Ne olur sorma sakın bakışlarımı çok aradım yıllarca Dönüyor dünyam baş ucumda gene sen varsın iyiki varsın Söyleyemem sevdiğimi sevgi değil benimkisi aşka yakın ötesi Dinle benim avuntumdur sana esen rüzgara söyledim şarkımı Senin içindi bu sözlerim özlerinde bizim içindir çalan şarkıların Buraya bahar erken gelir açan çiçeklerdir sendeki buse buram buram Kar gibi düşlerimiz var hayellerimizde pırıl pırıl saflığımızda Buralarda gök kuşağıyım göcebe yıllar sonra gideceğim ruhumla Ardımda bıraktığım ben ve benliğimde sen olacaksın Bırakmalıyız iyiliğin ötesinde mutluğumuzu coçuklarımıza Miras değil yaşanabilir güzel bir dünya bırakmak arda Ayna değilim parlayamam portre bir dünya bakarsan Gözlerimde umudu ve yarınları görürsün istersen Gecmişle vedalaştım helalleştim kimseye kızmıyorum Yürüyorum arda bıraktığım anılarımla yarınlarımıza Hatırlarız geçmişin arda bıraktığı elma parçalarını Belki geç olur paylaşmanın değerini bilmenin gecesi Ama en sonunda huzuru bulmaktır yaşamın ötesi Yarın yeniden güneş doğacak o gün bizim için aydınlanacak Sevgi değil aşktır artık buradan ötesi… |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İtirafımdır Emel Buluta...
Baktıgım yüzlere vardıgım denizlere sende gelsen Varsak düş sokagına Şiirler’le şarkılarla haykıra haykıra Dualar ediyorum bütün dünyaya Varıyorum yokuşunda yanlızlıgımla Ayaklarım titriyor basamaklarında Varlıgında yoklugunda düşümsün Çicekmi sumu bulutmu sun Yagmurlar kadar korkusuzmusun Sende sevsen benim olurmusun Düşünüyorum sana yazdıklarımı Anlatamıyorum derdimi emel sana Beni bırak sen anla desem Yollara cıkıp hep peşinden gelsem Yagmurlarda su olsam aksam gözyaşlarında Acaba sende deger verirmisin benim gibi bana Gelirmisin mavi gökyüzüne martılarımla Bir nefesi paylaşırmısın benimle sonsuza Gidermiyiz denizlerin ülkesine el ele Benim aklıma inat matıga yoğuran sen Yeniden hayata buyuran emel sen Verirmisin gönlünü ömür bayu bana Birden bire varsın yakınımda ruhumda Elini tutup dokunamasamda Yoklugun hasretim oldu yaşamımda Aşım ekmegim oldun tüm varlıgınla İstiyorum seni yoklugunda’da Dualarımın hepsi sana Ne olur ALLAHIM bana bir şans daha… |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İtiraftan arda kaln...!
çok istemiştim seninle mutlu bi yuvam olsun ne kadar çok istediğimi sende iyi biliyosun ama ben hiçbişeyi tek başıma yıkmadım seninle ayrıldık aşkım arkadaşlarım ailem herkes seni sordu durdu anlatamadım kimselere sensizligi neden aramadım geçmişimize bendim tek suçlu benim dedim ne hale geldigimi anlatamadım ömürümden günler eskitirken neler düşünmedim'ki sensizlikte...! |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
İzler...
Seni sende sevdim yasemin Silemem yazılmış kalemin izini Sürerim yokuşuna adı sevda Bir umut yaşama bir adım sana Kucaklayın dostlar mutlu bir dünya |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kacıyorum gölgemle...
Perde gözlerimde sensizlik Sevinçsiz ve zindan sokaklar Kıyılara vuran kaya parçaları Ellerimde soguk ve titriyor Özlüyorum ezgilerini ellerini Islak ayaklar ve şarkılarla Güller açtı ilk bahar kimedir Bu kör gözler seni görür Söyle nedir bu deli gönül Apansız uyanan uykularda Sana emanet ettim sevgimi Dön artık sevgilim dön ellerime Uyuyan uykularım sahipsiz sensiz Kıyılarıma vuran deniz kabukları sevgisiz Düşen bahar yaprakları sahipsiz gel Gözlerime gözlerin degsin yüregimden sevdigim... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|