|  | 
|  05-23-2009, 08:48 AM | #101 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Aug 2007 Konum: İstanbul 
 Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts 
Üye No: 44033
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Ayrılık Ertesi Çat kapı uğraklarına döner Her tende yalnızlık ayrılık ertesinde Yüzünde sahtekar bir asaletle Uğrayan ulaktır sayısız kere Her ne kadar elçiye zeval olmaz dense de Elçiye göre değişir eylem de Ki yapışmışsa yüzüne Dolandırıcının dolambaçlığı Elindeki umuttan imzalı haberle Gülüyorsa yalancı bir hüzünle Bir de gözünden damlayan yaşlar Çalınmışsa bir çocuğu mendilinden İşte o vaki çalar saat on ikiyi Ve aklı başına gelir yalnızın Beklediği sesin henüz çıkmadığını belki de Hiçbir zaman çıkmayacağını anlar yeniden. Ahmet Aksoy 
				__________________ Buraya Kadarmış ..   | 
|   |   | 
|  05-23-2009, 08:48 AM | #102 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Ayrılık Mitosu 'Ki yalnızlık her acıyı çoğaltır' Bir tefrika olarak yayınlanan Bir acı dizisiydi ayrılık acım, Milyon tirajlı bir gazetenin En az okunan sayfasında kalmış Aşkın, ayrılık acısıydı Dilden dile dolaşan Bir ayrılık mitosu olmuştu da Benimki sadece, ara sayfada kalmıştı Ve hiç okunmamışlığın acısında, Yüzlerce yıl sürmüştü. Hiç okunmuyordu belki ama Bitmiyordu yine de yazarı yorulmamış, Kahramanı yorgun sürüyordu, Büyük bir acı mitosunun sadece Satır arasıydı belki ama yine de yetiyordu. Ahmet Aksoy 
|   |   | 
|  05-23-2009, 08:48 AM | #103 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Ayrılık Resmi zamanı dondurmaya yetkin …ressamın eli acımaz mı hiç resmindeki sevdalara aşıklar ayrıyken zamanı birden dondurmak yakışır mı yüreği sıcak bir insana. Ahmet Aksoy 
|   |   | 
|  05-23-2009, 08:48 AM | #104 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Ayrılık Şurubu En büyük aşklardan Birini yaşadım Öyle bir aşktı ki bu Kerem miş Ferhat mış Mecnun muş hepsi bir kalemlik En büyük tutkuydu En büyük hasret Ve en acı ayrılık Belki binlerce yıldır Oynanan, aynı oyunun Faklı oyuncularıydık Belki de binlerce yıllık Bir trajedinin, toplu gösterimi Kime sorarsan acıdır Ayrılık şurubu Zehirdir zemberektir Yavaş yavaş içmek gerektir Bizse bir dikişte içtik Belki bundandır kalıntıları. Ahmet Aksoy 
|   |   | 
|  05-23-2009, 08:48 AM | #105 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Ayrılırken Bile Senin neyini sevdim biliyor musun Ne istediğini bilmeni sevdim Hedeflerin vardı ulaşmak istediğin Ve de çizdiğin bir yolun Biliyor musun ayrılırken bile Seni biraz daha sevdim O zamanda, ne istediğini biliyordun Acıda olsa hak veriyorum sana Ve daha da çok seviyorum seni. Ahmet Aksoy 
|   |   | 
|  05-23-2009, 08:48 AM | #106 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Ayrılmak Olağan son düğme çözülünce .....karizmatik ayrılıklar bitti artık ayrılmak olağan 'kavgalarla sabunlanmış ...............fermuarlar sıkışmaz' kazananasız boks maçlarında ...............hakemsiz dövüşler 'bel altı vurmak on puan ............bel üstü olamyan aşklarda' son düğme çözülünce, ............çarşafsız ayıplar, utanırken eski aşklar, .........ayrılmak olağan ..............fermuarsız aşklarda. Ahmet Aksoy 
|   |   | 
|  05-23-2009, 08:48 AM | #107 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Ayyaş’ ın Gecesi Ne kadar soğuk sokaklar Üşüyorum canım, donuyor ellerim Nefesim yetmiyor ısıtmaya Eskiden olsa, seni düşünür ısınırdım Şimdi düşünecek sen bile yoksun Kim bilir kiminlesin gecenin bu saatinde Kim bilir kimi ısıtıyor nefesin Aklıma geldikçe beni donduran sen Kim bilir, kiminle birliktesin Çektiğim konyak bile yetmiyor ısıtmaya Zaten o da bitti neredeyse Birazdan resmine bakıp yine seni düşüneceğim (Köşede yine köpekler var Şu köpeklerle de bir dost olamadık gitti Ben bıktım kaçmaktan Onlar bıkmadı kovalamaktan Bir araya geldiler mi canavar kesiliyorlar Aslında bazı insanlara benziyorlar Tek tekken yüzüme gülüp Bir araya gelince saldırıyorlar) İçecek bir şey kalmadı Resim dedim de unutmuşum ne resmi Geçen gece yırtmıştım resmini Ve bir kanalizasyon çukuruna savurmuştum (Savruluşunu seyretmek önce zevkliydi Ama sonradan pişman olmuştum) O gece resmine bakarken Önce güzelliğinle mest olmuştum Sonra dayanamayıp başlamıştım küfretmeye Ama suç benim değil, öyle inat inat bakmakla Sen öfkelendirmiştin beni, neyse geç oldu Birazdan otele gidip biraz uyurum her halde İnşallah resepsiyonda kimse yoktur Yoksa yine dışarıdayız bu gece Başka bedava otelde yok bildiğim Tek bildiğim otel bank 24 Hani şu taksimdeki ona kadar yürüyeceğim Havada soğudu kış geldi iyiden iyiye Elime biraz para geçsin Bu yırtık elbiseleri değiştireceğim Eve de gidemiyorum aylardır Yüzüm yok kimsenin yüzüne bakmaya artık Paramı da tükettim son kuruşuna dek Kimi zaman biri çıkarıp üç beş kuruş veriyor Önceleri zor geliyordu, ama artık alıştım Kim bilir daha neler göreceğim Daha ne kadar küçülecek yüreğim Daha kaç gecem sokaklarda geçecek bakalım. Ahmet Aksoy 
|   |   | 
|  05-23-2009, 08:48 AM | #108 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Azap nicedir ruhunmun üstünde sallanıyor tunç sarkaç, ki katre katre kan damlıyor hançereme, zaman kriz öncesi hüzün, üretmek bir kanser gibi yayılırken bedenime. nicedir huzurdan yoksun ruhum, yazmak bir kara büyü, saat işlese de işlemese de çürümekte ruhum, kalem-kağıt, yürek ve akıl, şeytan üçgeninde. Ahmet Aksoy 
|   |   | 
|  05-23-2009, 08:48 AM | #109 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Aziz Pelerini hayatın görünmez ceninleri yok demek kolaydır ……….kaç duyulu insan varım ben varım sen yoksan varım ben varım sen yoksan hayatın görünmez ceninleri …izler… izleri… izler! ……bilmeli insan kör topal evreni hayatın görünmez ceninleri saklı olan saksızdır ……kapalı olan açık! ………………..gizem mi? “…………………………” üzerimizde titrek elleri tanrı kutsasın cevheri …..bir gün elbet kalkar ……..aziz pelerini! Ahmet Aksoy 
|   |   | 
|  05-23-2009, 08:48 AM | #110 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Azrailim manasız düşlerle boğuşurken yalnızlığım Azrail kanat çırpıyor kabrimin üstünde ben öldüm diyorum o ise ölmedin daha ölecek çok gün var menekşe diksin toprağıma kimsesizliğim razıyım menekşe kokusuna ah bu yalnızlık neden neden bırakmıyor insanı loşluğa kalksam uzanıp bir baksam boşluğa kaç can eder bitkiler bitkisel hayatlar kırılır mı elden kayan vazolar ikiyken tek kalınmış bir ovada Ahmet Aksoy 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |