![]() |
![]() |
#101 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ben Yine Yaşayacağım,Tüm Acılara İnat
Bunlar,Bu *******! Benim yaşadığım ******* mi? Ve neden ayaklar altında eziyor beni? Yıllar beni yok etmede, Ve suya yazılmış bir adın, Unutulması gibi, Hatırlanmaktayım şimdi. Bu yaşam bitecek mi? Ve bu aşkım ölecek, Ve son bulacak umutlarım. Ölüm yaptıklarımı yıkacak, Ve rüzgarlar, Sözlerimi dağıtacak, Karanlık *******, Beni ve aşkımı gizleyecek, Tarihin derinliklerine. Nasıl yaşamak bu? bitmiş, İzi bile kalmamış bir geçmiş, Ve geçmişini arayan bir şimdi,? Yaşanan anın içinde var olan, Ama tüm gözler önünde, Yaşandığı halde görünmeyen, Ve insan bir köpük gibi mi olacak, Denizler üstünde, Bir görünüp,bir kaybolan, Ve bir daha oluşamayan, Değil,aslında hayattır,yaşamın gerçeği, Yaşam ne rahimde başlar, Ne de ölümde biter. Sonsuzlukta bile şu an, Yoksa eğer,nedir bu yıllar, Bu ölüm dolu yaşam içindeki, Ben,sen ve her şey. Bir düş değil midir? Kıyısında ölüme ve Yaşanmadan yaşanan, Günlere davet edildiğimiz. Bir düş ki, Hepimizin gördüğü, Ve tanrı sabrıyla katlandığımız. Gökler ve rüzgar, Tüm gülücükleri ve Acılarımızı taşır uzaklara, Kaynağı ve pınarı aşk olan, Ve gökteki melekler yazar, Gözlerimizden kederle döktüğümüz, Sevinç ve hüznün yaşlarını, Gelecekte ve yine burada, Yüreklerimizin sesini, Aşk için vuruşlarını duyacağız, Ve melekler anlatacak, Aşk acılarımızı tanrılara, Tanrılar bile anlayacak, Ve o gün bozguna uğrayacak, Beni acıya ve kedere boğan, Aşk ateşinde yanmaya bırakan, O güzel kadın. Ben yine yaşayacağım, Tüm acılara inat, Çünkü aşkı yaşamak için, Tanrılar bana, Umut meleklerini yollamışlar.
![]() |
#102 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bendeki Bu Aşk Acısı Bitmez
Sen bir kapta süt olaydın, Ateşe koyaydı anan seni, Bende bir maya olaydım, Ateşteki sana,kataydı beni, Kaynasaydık beraberce, Günler,aylar,yıllar boyu, Ben sende,sen bende, İyice harman olaydık, Anan ateşten alaydı bizi, Kenara olmaya koyaydı, Bir güzel mayalanaydık, Yoğurt mu olurduk,yoksa, Sapsarı kaşarmı,bilinmez, Ama her ağızda mutlaka, İştahayla yenirdik ikimiz, Tatlı aşkın keyfi gibi, Damakta kalırdı tadımız, Sonsuza kadar tükenmez, İşte böyle sevdiğim, Yazarım,söylerim bi garip, Bendeki bu aşk acısı, Sana kavuşmadıkça billahi, Yakar beni,hiç bitmez.
![]() |
#103 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beni sensiz bırakma,
Kalbimi aşksız, Beni sensiz bırakma, Çöl ortasındayım sanki, Uzat ellerini,ellerime, Sıcaklığını duyayım, Gülümse biraz ne olur, Yarına umut dolayım. Yaşayalım yıldızlarda, Seninle bir başına, Yalnız sen ve ben, Sonsuzluğun koynunda, Mutluluğu sonsuza kadar, Tadalım birlikte, Ölüm bizi bulana, Tenimi,teninden Ayırana kadar. İşte ellerim sevdiğim, Haydi uzat ellerini, El ele çıkalım göklere, İki sevda yıldızı olarak, Yaşayalım aşkımızı, Sonsuza kadar, İkimiz,birlikte.
![]() |
#104 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim Rüyalarım.
Benim rüyalarım, Hiç gerçek olmaz, Bilirmisin? Seni ararım,rüyalarımdaki gibi, Sarılmak isterim sana, Yatağımın sol yanında, Boşluğa sarılıp düşerim, Her zaman olduğu gibi, Bir tahtanın üzerinde, Uyanırım. Bedenimdeki acılarım, Yüreğimdeki acılara karışır, Yine sensizliğe açılır gözlerim, Sensizlik ve yalnızlığı yaşarım, Aynanın önüne geçip, Sana olan aşkımı söylerim, Ve ben seni güzelim, Senden daha çok, Severim.
![]() |
#105 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim sanadır hasretim.
Ne söylesem boş, Gece yarısı yıldızlara, Bunun nedeni belli, Sersem aşığın biriyim ben, Ağzımdan çıkanlar, Sarhoş gevelemesi, Sözlerim, Sevda ateşiyle yanan, Esrarlı cigaranın dumanı, Ya yüreğimdeki yangın, Ya içimden yükselen alev, Yanardağ gibi kabaran, Gönlümdeki öfke, Sensizlikten sararmış tenim, Kim ne derse desin, Benim sanadır hasretim.
![]() |
#106 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim Sevdiğim Kız,Başka Biri İşte
Başka türlü bir şey benim istediğim, Ne ağaca benzer, ne buluta benzer; Burası gibi değil gideceğim memleket, Denizi ayrı deniz, havası ayrı hava; Nerde gördüklerim, nerde o beklediğim kız Başk türlü benim istediğim kız, Yürekli ve cesur, Kimseden korkmayan, Ellerini herkesin içinde tuttuğum, Herkesin içinde doyasıya öptüğüm, Kimseden korkmayan, Sevgisini korkuyla kundaklamayan, Başka türlü işte, Benim sevdiğim kız, Başka türlü, Tam benim istediğim gibi, Rengi başka, tadı başka. Başka biri işte.
![]() |
#107 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benim yıldızım nerde?
Her gece, Pencerenin camından, Seni düşünür, İzlerim yıldızları, Her biri bir sevdanın ışığı, Şehrin ışıkları gibi, Göz kırpmada bana, Bakarım özlemle, Benim yıldızım nerde? Düşündükçe sevdiğini insan, Yeni bir yıldız doğarmış o an, Seni düşünüyorum her an, Seni düşündüğüm şu an, Benimde bir gökyüzüm oldu, İnan.
![]() |
#108 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Benzettin beni kendine.
Tenime her deydiğinde, Bir iz kaldı tenimde. Göz göze geldiğimizde, Hep sen doldun içime, Seni her kokladığımda, Sen kokar oldu bedenim, Seni her düşündüğümde, Düşlerim köreldi, Senden başka hiç kimse, Girmez oldu düşüme. Seninle tanıştığımız, O günden bu güne, Ben sen oldum, Benzettin beni kendine.
![]() |
#109 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bıktım Artık.
Her günümü, Son günüm gibi yaşamaktan, Bıktım artık. Gittiğin uzaklardan, Bir selam söyledin mi? diye, Her gece yıldızlara bakmaktan, Bıktım artık. Her gece pencereyi açıp, Parlayan ay ışığının aydınlığında Yatağıma uzandığım zaman, Duvarlarda senin izlerini, Aramaktan bıktım artık. Her sabah, Tren garına giderek, Gelen gurbet trenlerine bakıp, Trenden inişini görmeyi, Bana geri geleceğin günü, Beklemekten,bıktım artık. Ey ölüm denen sonsuzluk, Açtım kollarımı gör artık, O gelmeyecekse bana, Sonsuzluğuna al beni, Sonsuzluğunda yaşayayım, Yalnız başıma onsuz, Yalnız yaşamaktan, Bıktım artık.
![]() |
#110 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırak Artık Beni
Bırak artık beni, Kendi yalnızlığımda, Bir sevgilinin güzelliğini, Yaşıyorum hayalimde. Ruhunu bağlayan aşk adına, Yalvarıyorum sana, Yüreğini sevginin duyarlığında, Ve çocukça duygularıma yaklaştıran, Aşk adına yakarıyorum sana, Terk et beni ve düşlerimi, Ben sabahı bekleyeceğim, Ve sabah yargılayacaktır beni. Kocaman bir yüreğim var benim, Göğsümün karanlıklarından, Çıkaracağım gün ışığına onu, Yeni bir aşkın avucuna bırakacağım, Yeniden insanlığımı yaşamak için. Bırak beni,bırak artık, Yeni sevdalara yol alayım, Aşk kuşunun kanatlarında, Yeniden uçmaya başlayayım, Bırak beni, Yada gitmemek üzere gel, Yaşanmamışlığın günlerini, Son bir kez yaşamak için, Bırak kollarıma kendini, Alıştım sensizlikle yaşamaya, Beni yaşamaya yüreğin varsa, Mazeretler uydurma, Ya gel yaşa beni, Ya da bırak, Devam edeyim Sensizliği yaşamaya.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|