![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Cani Doğurur
Vur öldür zalim meydan senin Yok olur dünyada paralı dinin Mutlak toz olur zalim bedenin Cani doğurur zalimler cani. Başta insan değildin saptın Temizi ayırıp pislikleri kaptın Ta ezelden beri kalleşlik yaptın Cani doğurur beyler cani. Güzellik kötüyü mutlak ezer Haydut beyler candan bezer Kim demişki insanlık sezer Cani doğurur zalimler cani. Bezemez candan sana çatan Köpektir sana kendini satan Zalimlerdir kötü kötü batan Cani doğurur beyler cani. Birgün dünyada kaybolur adın Ulan kendini iğrençe boyadın Sırtını yaltakçı çirkefe dayadın Cani doğurur zalimler cani. Der kamil uyanan size saldırır Beyler cihanda canına çıldırır Sizin sarayınızı tümden kaldırır Cani doğurur zalimler cani. Kamil At
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Cennet
Boşuna dövünüp durma O sebepten beni vurma Benim anlayışım var, Varsa ailenden, Varsa sülalenden Cennete giden Anıt yapıp Mezarı başına Levha diksinler... Kamil At
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cennet 2
Bu dünyada kin nefret bilmeyip İnsanlara eşit bakan dostlarım Bütün insanlara aynı bakan Ve bu dünyada bu yeryüzünde Sömürüsüz cihan içinde Cennetini yaratanlara Selam olsun... Kamil At
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cenneti Bulamazsınız
Cennetini burda yaratmayan konuşur Böyle bir kin le cenneti bulamazsınız Zekasız bilimi kovuyor hayvanla tanışır Kafada bu hiddet insan olamazsınız. Madem tanrı var, diye sayıklıyorsun Bırak insanı senin tanrın öldürsün İnsan ile hayvanı ayırdın ayıklıyorsun Tanrıya varanları görürsen çıldırsın. Düzenin içirdiği sana ne biçim haplar İnsanı öldürüp tanrı adına gömersin Hiç bir zaman bilmezsin, döner dolaplar Hayallere inandın çok günah edersin. Bu kafanızla cennete varamazsınız Sadece bizim dünyamız cennet olmalı Kafada zincirli taşlar çok, kıramazsınız Fikirleri bilmezsiniz, fikriniz solmalı. Düşünceye nefretin günah değilmi Görmeden tanrıyı kime anlatırsın Gecenin içine gizlenen sabah değilmi Gavur dediğinin tuşunu pinletirsin. Kamil At sizi uyur baygın kafalılar İnsan olmayınca dünya cennet olmaz Bulut diye kafanı örtmüş yazılı halılar Zaman çürütür olmayan hiç olmaz. Kamil At
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cennetin Yolu
Bu dünyadan öteye gitmez Azgın hayal cennetin yolu Kayırıp başka kıtaya gitmez Hangi huriler kaç nolu. Kendini sen kendinde ara Niyaz edilmez ki dolara Anlaşılmaz öylesi arap nara Cennet bilirmi kılıç dölü. Saldırıp havlar serseriler Beyninde hayal huriler Nice asırdır ilerlemez geriler Kimi akılsız kimisi deli. Dünyadan nasıl kaçtım Sallanan sıratı çoktan geçtim İnsan bildim insan seçtim Boş öter anlaşılmaz dili. Cihanda nefretle bilinen Lanetli anılır en başta sen Çok kararlıdır bilimde yüzen Bilesin sağlam köprülü. Kamil At görünen varlıktır Ondan gayrı yalan yoktur Saygı duymayan ne ayaktır Toprağın dibidir menzili. Kamil At
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çakalı Çukalı!
Binlerce yıldır şair asla eğilmez Paşanın çakalı çukalı şair olmuşlar Kaç asırdır dilinde yalanı bilmez Kendini paşa kulluğuna salmışlar. Çölleri dünyayı kan etti efendisi Başında cinler dolaşır hemde sisi Kendini bilmez kurt insanlık küsü Gelişimiyor ayarında kalmışlar. Dünyanın sırlarına çok manasız Kim doğmuş ki kimler anasız Gözleri kanlıdır kökünden acımasız İlkel silahları ile cana dalmışlar. Maymun evrimine engel insanlar Halllerin içinde çoktur yananlar Sahtesi can alıcı, can ile cananlar Yavaş yavaş kinle kaybolmuşlar. Kamil At, kamil hiç cahile uyarmı Çok söyler cahil kamili duyarmı Saray çakal çukalı gibi pislik varmı Boşa yazıp bildiği ile ölmüşler. Kamil At
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çakalın Rüyası
Çok acaip dönülmez bir yerdeler Haberi yok sonu toprak serdeler Kendi gözüne kendisi kara perdeler Çakal her rüyada aslan yutar. Ezelden aslana dostluğu bilinmez Yuvası sinsi kokar hepten gelinmez Kurtların dostu kalleşlikten inmez Çakal rüyada aslanı köle tutar. Dişi küf kokar geleceği satılmış Sürü ile çatar, ürkekliğe katılmış Vurmak için aslanı kiralık tutulmuş Çakal köpektir kökü sinsi çatar. Kamil At, cesurlara aslan dedim Hayvan çakal anlar, öyle boyladım İnsanız desinler, dalga eyledim Çakal yazıma, küfüre küfür katar. Kamil At
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çark Böyle
Ezelden sistemi yalanla işlemiş Çark elindedir halk ona inandı Halk kendi düşmanını alkışlamış Oyuncuya güvenenler yandı. Vur parçala orta çağcı düncü Halk ona sarıldı kafa soyguncu Halktan ses çıkarsa mavzeri kinci Sinsiden taraf ünleri ondandı. Konuşanlara layık olur işkence Talancı fikir hapiste düşünce Devrimcide halktır ismi çok ince İşkencenin yeri dar bir alandı. Susanlar kuzudur diye nitelenir Susmayanlara düşman denir Bir köpek çetenin suçunu üstlenir Sözde hapis olunca şahlandı. O yüzden halkı uyaran vurulur Canı teşhir edilir ceset serilir Korkmayan halk ile kavgaya girilir Onursuz değil bilince donandı. Baskıcı hırsız, istemez devrimi Devrimle şöhretsiz kalır tümü İnsanlık bilmeyen kökten acemi Acımaz çok pisliğe katlandı. Yiğidi düşman ilan ederler Bunları halkı soymak için derler Acımasız sarayda azıp yerler Ne yazık ki halk onu dost sandı. Düzene güvenen insanlık inler Halkı sevmeyende yeminler Gerçek insanlık için halkı sevenler Karanlık hapise girdi bitlendi. Kamil At yarına halk uyanırsa Kötülerin köşküne dayanırsa Gerçek hayvanları birgün sezerse Sonuç, acaba kim hayvandı. Kamil At
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çeteler Mantar Gibi
Topraktan mantar gibi fışkırıyorlar İnsanlığa insanmış gibi çeteler Beyinleri işlenmiş boş veriyorlar Herşey vadeli, geleceğini iteler. Zarar kazanı durmadan kaynıyor İpten düşecek utanmaz oynuyor Tarih göstermiştir aşılacak tüm zor Bilgi bilmez, kurşunlanır bilgeler. Saldırır çevresinde desteği olunca İnsanlık barışmaz kösteği olunca Öldürüp alır şehvete isteği olunca Teker teker silinir boş imgeler. Çeteler birbirinin suçunu örterler İnsanlık dünyasını kirletip yırtarlar Desteği görünce, vahşidir artarlar Balondur halk iğneyi çalıp deler. Kamil At alternatif halk birleşmeli İnsanlık için çeteyi silip örgürleşmeli Gücü var halkın kullanıp deşmeli Çetesiz dünya güzel daha neler. Kamil At
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çevrem İnsansız Gibi
Bunca hatamı ettim, hatanı gördüm Anladınmı şimdiden boşluğa bakardım Demedim, belkide sevdaya erdim Sevmeseydim seni, inan yakardım. Yüreğim şaştı böyle vücudum hopladı Kalbim sevdasını taşlara sapladı Ellerim gövdemi, kafamıda copladı Sevmeseydim seni, inan yakardım. Dünyam ayak altından kaydı göçtü Gözlerim yanlışta, akla karayı seçti İçimde tufan, minik bir serçe uçtu Sevmeseydim seni, inan yakardım. Görür gözüm sevgim ile hatan gelir Uyanık idim, tartışmaya yatan gelir Be güzel bilirsin beni hep satan gelir Sevmeseydim seni, inan yakardım. Der Kamil At sevdam imkansız gibi Sevdamı söyledim, gene cansız gibi Bakışları bakınca çevrem insansız gibi Sevmeseydim seni, inan yakardım. Kamil At
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|