![]() |
![]() |
#101 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gitme Arya
Seni gitmelere kim zorluyorsa ve boğuyorsa O gitsin sen gitme kal bizimle arya kal Kalki hüzünleri pişirelim şiirleri çıplak görelim Gitmeler çözüm olsaydı gidenler geri gelirdi Sabah veda şiirini okudum gözlerimin yaşıyla Yüreğim burkuldu içindeki frtınalar tipi kar boran Dayan filiz dayan az kaldı bak köy göründü Evin sobası tütüyor kuşlar ötüyor cık cık Sen serçeleri seversin kanadı kara batmış serçenin Leyleklerin kırlangıçların kedilerin sana ihtiyacı var Al onları da al yanına tüten yuvana yarınlarına barınağına Bizi sevgimizi çoşkumuzu sevincimizi yarım bırakma Gitme arya gitme kal sen gidersen ışıkları söner ankaranın Yollar buza bürünür kavşaklar karışır sevdiklerin ağlaşır Gitme arya gidersen kel kalır boşluklaşır sayfalar Beyaz kağıda bakmak zordur arya sahipsiz sevdasız dağ kalır Ayrılığı yazmak yaşamaktan zormuş yazamıyorum arya Sensizliğe susamıyorum düşünemiyorum arya Gülmelerin takılıyor ceketime ilikleyemiyorum Önünde dik durmak saçlarına dokunmak hüznünün varya Topallıyor cümleler çıkamıyor bir üst satıra sakat bırakma arya Yeşerttiğin filizlerimiz kurumasın sevgimiz hiç solmasın Sen gitme arya bizle kal şiir le kal içindeki nehir gitsin Sen deryasın arya o bize kalsın sen bizde kal biz sendeyiz her zaman Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gizli Ay
Gizli ay Güneş doğarken gizlenirdin Gece yıldızlarla bezenirdin Gezerdin bazan hilal bazan dolunay olurdun İman dolu yüreğinde hiç bilemedim Hangi dindeydin Seni tandığımda başak burcundaydı zodyak Ekinlerde başağa durmuştu Bir sahil kasabasında deniz bekardı martılar dişi Ve biz iki kişi Gördüklerimizi imzalıyorduk Teninde kaç parmak izi bırakmıştı yaşam Aşkların kanamalı, damarların yanıyordu hasretten Ve sen ağlıyordun Şalgama yüklüyordun öfkeni Kaz dağlarını her aştığında Çanakkale geçilmez oluyordun Bir komiser seviyordun tabyalarda Evliydi.Umutların tükeniyordu Bir balıkesir almıştı aşkını bir asos Erdemin eğitimciliğinden Mahpuslara meslek öğretiyordu Umutları tükenmişlere Kadın yüzüne acıkmışlara gardiyanlara Elif mahkuma hasan abiye Bir gümüşü değil yüreklerdeki özlemi nakşediyorlardı Yüzüklere kolyelere Ç ok şey verdin hüküm giymişlere Hükümsüz sayarak Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gizli Ayrılık
Binlerce sohbetin selamla başlar Sevgiyle hoş görüyle selametle biterdi Ne zaman ayrılık mektepleri kuruldu Sen sınıfta kaldın sıralar doldu Otubüsler kara devrildi Bir aldatma aldanma şüphesi Kocaman bir sevda dağını Dinamitledi üstüne devirdi Yenildin yenildi zar tuttun belliki Hile olsa keşke ayrılıklar Senin beni kırdığın Benim yalancıktan ayrılalım dediğim Seni bir gece vakti uzağa götüren Kuşkusuz kuşkulu depresyonlarımdi Yıllarım hasır gibi sarıldı önüme Ne bu ev benim ne rahat minderler Beni tüm soğukluğuyla ankara bekler Üniversite yıllarım da sığındığım Parkemle parklar da uyuduğum Gençliğimin gençlik gelincik parkı Ancak şimdi durum farklı İçimin içini sen içmiştin Benim şaraplara susamam nafile Hangi alkol hangi su içimden eksilen Seni tamamlarki... Kaç sağanak aşk Kaç güzel kadın Kandıracak beni Hiç bir el sendeki beni Sülale kabile arkadaş kanki saymayacak Ben asla seni unutturacak göz bulamayacağım Unutamayacağım...... Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Göçmen Yüreğim
Ben senin dudaklarında üşüdüm *******imde yalnızdım Gözlerin derin devlet Duygularım rütbesiz subaydı Hava lodos sen meltemdin Yürüyorum yalnızlığa kalkmış bir trenin arkasından Tarlaya işci taşıyan bir kamyonun kasasında Saklı bir şafaktı göçmen yüreğim. SEN yoksun Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gökçen
Hani bir orkideye bakarken kendimizi sınarız güzelliğinde Gökkuşağı renklerinde bir dilek tutarız. Bülbül sesinde tutulur lisanımız susariz. Hani hevesimizdi bakmak gözlerine Gökçenin. Kız erkek demeden baktığımız.Huzura bakar gibi. Sevdasında kutsadığımız Saçlarında çay yudumladığımız Hani överken Gökçen gibi güzel dediğimiz Cümlelerimize zamir eklediğimiz Onu anlatırken bile sustuğumuz Yüklemlerimizdi Gökçenlerimiz Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gölgende Olsam
Bir ağaç olsan birde dalların yeşil Hafiften rüzgar esse yapraklarına Hani gölgende otursam Senin ayaklaın olsa Dizinede başımı koysam Ellerin saçlarımı okşasa Yüzünüzde iki rekat kılsam Derin rüyaya kalsam Dudakların susamışlığıma pınar olsa Sen bir ağaç olsan Dalların kolların olsa Meyvelerin yarınlarıma benzese Yaprakların dostluğuma el sallasa UNUTMASA Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gönlüm
Gönlüm perdeden çıktı çalgıcı nerdesin? Çal oku kendine gel.İşimiz bu perdeden düzene girmek Dünya işine hiç iltifatım yoktu Fakat yüzün dünyayı da,dünya işlerinide bezedi.bana güzel göstermeye başladı Hiç sönmeyen ateş bizim gönlümüzde Onun için pirimugan aziz tutuyor ağırlıyor Dün gece gönlüme aşkından haber verdiler Hafızın gönül fezası hala o sesle dolu Zülfünün büklümlü küfürün de tuzağı imanın da. Yüzün güzellik mucizesi ama bakışının sözü apaçık sihir. O şuh gözlerinden canını kaurtarmaya imkan mı var? daima elinde yay,pusuda! O siyah göze yüzlerce aferin aşık öldürmede sihirler yaratıyor Gönlümde gitti dinimde. Sevgilim beni kınamaya kalkışma haydi git Mum nasılsa yanılıp sevgilinin gülümseyen parlak yüzüne kendisini benzetti Dudağından henüz süt akıyordu Ben bu tuzluğun etrafındaki şeker,herhalde sebepsiz değildir derdim Bir bak,dinle elmaya benzeyen çenendeki çukur ne diyor Mısırdaki yusuf gibi binlerce güzel bizim kuyumuza düşmüştür ŞİRAZI Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gönül
Her şey kendini yenilemez Dalından koparılan gül Elini bırakan gönül Sevmek bir ödül Ne olur ne olur dön geri gönüll Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gördüğüm senmisin
Gördüğüm senmisin Esmesinde rüzgarın saçlarının Küpelerinden asılı kirazlarının Nar gülüşlerinde bahar coskuşu Türkülerimin nakaratındasın Karpuz düşlerimde Soğuk çeşmlerimdesin Dudaklarında çilek kokusu Erik gülmelerin,başak mubarekliğindesin Şairin dizlerinde şiirdesin Kaz tüyü sıcaklığında gönlümdesin Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Gözler
Bulutlarını dağıtır sana doğan gurbet Dağların yıkanır dolunayda Dudakların yumurtlar uzun kanatlı yuvalarına Eşikte çakılı at nalı Sana değecek nazarlara korunak olacak Sesinin tınıın da huzur bulan çocuğun gibi Omurgamızdaki gam kalkacak sarmaşık saçlarında Duvarları sevmedim senin düzleminle tanıştığımda Gözlerin gözlüklerini soyduğunda Renklerin dans eder gözbebeklerinde Beklediğim adın çağrışım yaptığında Dikkat kesilirim sesinin huzurunda Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|