![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12101
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yürek ateşi
Bir gün eğer dokunursan ellerime Gözlerimde Aşkın sıcaklığını göreceksin Eriyeceksin tüm hislerinle birlikte Yüreğimin engin ateş denizinde. Bir gün yalnız kalmak istersen hayatta Aşksız insana bak, yalnız, gece gibi Zifiri karanlıkların dipsiz kuytularında Sevdiğini arayan “ben “ gibi kalırsın. Morcivert *******in ıssız sokaklarında Bazen bir park ortasında.bazan yollarda Avare avare Aşkını arayan birine rastlarsan Yalnızlığı onda bulursun,tıpkı ben gibi. Bazen yağmur yağar, gök kuşağına karışık, Ağlatır yer yüzünü,sevdiğinin arkasından ağlar gibi Fi tarihi kadar uzak,yıldız kadar yüksek kalır ellerim Gerçek olmadı,düşlerimi avuçlarımda tutamam. Bırak duyguların hürriyetine kavuşsun Çağla tadında, lavanta kokulu hülyalara dalsın Perçin vurulmaz hislerime istediğiyle olsun Güvercin gibi uçsun düşlerim hep seni bulsun. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12101
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Zaman
Zaman bazen aşım ekmeğim Zaman bazen büyük zehirli tılsımım Zaman bazen kinim nefretim Zaman bazen kısmetim nasibim Zaman bazen derdim ilacım Zaman bazen katilim ve ecelim Zaman bazen can dostum Zaman bazen hayatım ve ruhum Zaman bazen hayat arkadaşım Zaman bazen en büyük düşmanım Zaman bazen gonca gülüm Zaman bazen ayağıma batan dikenim Zaman bazen öten bülbülüm Zaman bazen azrailden gelen sesim Zaman bazen nurum ışığım Zaman bazen gecem ve karanlığım Ve zaman her zamanki ihtiyacım Söyle zaman ben sensiz nasıl yaşarım. Süleyman Karacabey |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|