![]() |
![]() |
#1101 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2554
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gençleşiyorum Sen yüreğime derlediğim gülümsün,
Herşeyimle seni yaşatıyorum. Bırak da gönüllerimiz gülsün, Sen gülünce ben gençleşiyorum. Güzelliğin içimi yakmış bir kere, Kimseye bakamam gözüm sende, Seni görüyorum baktığım her yerde, Seni gördükçe gençleşiyorum. Yorgun bir hayatım vardı senden önce, Dünyam değişti sen dünyama girince, Hele bu yorgun yüreğim sevilince, İşte o zaman ben gençleşiyorum. Bugün de aç kaldık ama ne çıkar, Feleğe fırsat verirsek yuvamızı yıkar, Herşey onurlu yaşamaya bakar, Seni umutlu gördükçe gençleşiyorum. Umudumu kesme, umutsuzluğunu istemem, Sen ağlarsan ben gülemem, Bu hayat kavgasında mücadele edemem, Kavgalar yıpratsa da seninle dinçleşiyorum. Aynaya değil sana bakınca gençleşiyorum.
![]() |
#1102 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gençligim
Gittiyin günden beri gülmedi yüzüm Hasretin içimde bitmez bir hüzün Nasil olsa sende öleceksin bir gün Bu inadi birakip sevsen gülüm... Arzular ümitler benden gittiler Kurdugum hayaller benden gittiler *******i gözlerim hep seni bekler Gençligim dert ile geçti gidiyor... Kalmadi kadere artik sözüm Yanliz olmaya ali$mi$ gönlüm Aglamaktan kör olmu$ ïki gözüm Bundan sonra sevsen ne deyişir gülüm...
![]() |
#1103 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gençliğim Uzaklarda
Şimdi çok uzaklardadır gençliğim Çok uzaktadır dudağımın aşkla titremesi Çok uzaktadır solgun evlerin endişesi Sayısını unuttuğum serin odalar Yıldız aydınlığı ve karanlık Fırat’ın koynuna bıraktığım düşsel yalnızlık Sesime kavuştuğum an Kardeşimin bileğine düşen kan Çıplak ayak Islak toprak üzerinde çılgınca koşarak Kendimi mevsimlerin efendisine adayışım Çok uzaktadır on yedi yaşım. Çok uzaktadır başımda esen kavak yelleri Kış günü koynuna düştüğüm bahar Böğürtlen tadında sevdalar İlk düş ilk sıcak ağrı İlk kopuş ilk kaçamak ilk vurgun demi Deli kanımın gövdemi yakan isyanı Çok uzaklardadır şimdi Gül tadında söylenen şarkılar. Geride kaldı ardından ağıt yakmadığım yıllar Zaman dünü bugüne taşıdı kucağında Sıcak bir duruştur Dingin bir solukla hayatıma giren sonbahar. Çok uzaktır bana intizar Gençliğim çok uzaklarda.
![]() |
#1104 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gençliğimin Resim Kitabı
Gençliğimin resim kitabı; Tarsus Biliyorum senin için hiç de kolay olmayacak Sadık birini bulmak, Bir hırsızın kesik elinden akan kanlar kirletiyor yollarını, Kaygısız gençler dolaşıyor Gözlü Kule’de Yaşarken bıraktığım ölüm izleri caddelerinde Ve yedi renge boyalı mazim var ellerinde.. Çiçek kokan bir dost olmayacak senin için Küllenmiş bir kuş tüyünün lekesi senin hatıran, Ölülerin hakları kutsaldır buralarda, bilirsin.. Ölecek bebeğin ardından yakılacak ağıtları Duymamak için gitmeliyim, Yirmi yaşımın İlk sabahları çok uzak şimdi, Yarın yirmi bir.. Kronometre kimin ellerinde, kim saracak bandı yeniden? Karanlık bir gece, ayın etrafında leylak halkalar; Kızıla boyalı saçlar maziye bir yol vermez bu duvar, Bugün yirmi bir yaşındayım, hayat benden yana görünüyor, Kirlendim zamanla, önceleri çok korkmuştum Ama sonra alıştım, Tutkularım da her daim sürmüyor değil O kahredici utançla bir arada, Dite’de ölümsüzlük suyu; Tarsus.. Hani alt kattan gelen sesleri dinlerdim ve dualar ederdim El değmemiş Meryem’lerin adına, Bahar elifbasıyla yazılmış yazılar Yolun boş bir sayfasında, Bir vefakar var ardımda giderken; Yedi Harika şehrin dördüncüsü.. Uzun bir yaşamın Mumunu yakıyorlardı bir yerde, Kısa bir yaşamı söndürüyorlardı Başka bir yerde, Bütün gözler önünde bir balkan kralını öldürüyorlardı, Aklıma gelmişken söylemeliyim, Tarsus Kim bilir daha kaç takvim değişecek Bu kayısı kentte kaç sokak adını ezberleyecek Raket sallamadan bir topa Ve satranç oynamadan Kasparov’la, Ben gitmeliyim şimdi ama, bir daha dönmeyebilirim Adını son defa söylemeliyim Gençliğimin resim kitabı adına;Tarsus
![]() |
#1105 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() GençlikBaşladı sonu kederli hayat yolculuğu
Kandırmasın seni geçiçi gençlik sarhoşluğu Gençlik güzel bide olmasa sonu Ama her güzel şey uğramaz mı yolun sonuna Sen küçükken sanırsın hayat ne güzel Anlarsın ki gençlikte yanılmışsın çok sefer Yaşlılıkta ise bakarsın ki hayatın olmuş keder Hayat bu gösterir zamanla doğruları Gençlik içi sır dolu kilitli kutu O seninken içi dolu altın sanır alırsın Hep götürmek istersin yanında Ama o seni bırakır yolun sonunda Anlarsınki yaşlılıkta gençlik sırrını Gençlik yaşamakmış boşa
![]() |
#1106 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() GeneGene karanlık,gene bir yıldız sen
Parlak ve canlı... Gene kulağımda,gene bir hoş Senden uzakta seninleyim... Gene sen gözlerimde Gene sevgi dolu. Bir bakış ağırlıklı... Yalnızlık senden bana Gene yalnızlık kalan.. Gene sensiz sen yetmiyor Denedim.... Olmuyor inan
![]() |
#1107 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gene de Bak ArkanaGidişin çok feci oldu
İçimdeki umutlar tek tek yok oldu Sanki alnıma dayandı silahın namlusu Dur gitme desem sıkacaksın kurşunu.... Sen cansın, Sen ağlatansın, Sen sevdasın, Yaşayamadığımsın, Camdan dışarı bakıyorum Saat öğlen ama hava karanlık, Yağmuru seyrediyorum, Belki gelirsin diyerek seni bekliyorum... Tek bıraktın beni bu yolda Tam ağlayacaktım Gökyüzüne baktım, Ordan diledim seni son defa Belki gelirsin diye bana....
![]() |
#1108 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçeğe Dönüş
Kırmızı bir meşin üzerimde Titrek bir vücutla yatakta çırpınıyorum Belki telefon bekliyorum Sesim kısık yankılanıyor içimde. Bakıyorum o kutudan dışarı saydam görüyorum herşeyi... bunalıyorum... tutunamıyorum artık Kurtulmak istiyorum bu kararsızlıktan Dönmek istiyorum gerçeğe Arıyorum telefonla o gerçeği. Sahilde yürüyorum Haber gönderilenlerden olayım istiyorum İsli bir şişeyle karşı kıyıya geçiyim Nedendir çaresizim nedendir?
![]() |
#1109 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gerçeği Gördüm
Anlamını yitirdi her şey gözümde Değeri kalmadı aşkın özümde Gerçeği gördüm gönül gözüyle İnanmam artık yalan dillerin sözüne Muhtaç kalmadım boyun eğmedim ********e Düşmedim hiç gaflete yaşatın dünyayı gerçeğiyle Gördüm görünmeyen gerçeği Tattım tadılmayan acıları Yaşadım yaşanmayan en yüce aşkları Yaşadım bir nefeslik canımla dünyayı.
![]() |
#1110 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() GerçeğimdinSeni sevmek zor işti
Sensiz olmaya katlanırken Her ne kadar Ben kabul etmesemde İnanmak istemedim ilk başta buna Kızgın çöle kar yağması gibiydi Ancak kendime itiraf edebildim gerçeği İçime işlemişti sevgin Çıkarıp atamadım aklımdan Bana her bakışındaki Sadece benim görebildiğim Güzelliğini
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|