![]() |
![]() |
#1121 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2556
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gerek KalmadıFahriye'ye oynadım son kozumu
Severken çok kaçırmışım dozunu Gelipte öldürmeden son arzumu, Sormasına gerek kalmadı gayrı. Son arzumu sorup, güzel ağzını, Yormasına gerek kalmadı gayrı... Nasıl Hüsam'ı yaşattı bir sözün ? Öyle öldürdü bu elveda sızın Her gece gelip karşımda ansızın, Durmasına gerek kalmadı gayrı....
![]() |
#1122 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gereksinme Dürtüsüyerimi deler
kurşun acılar acılardan eler yabancılar anlamaz anlatır anlayanı ağlatır demirlediğim sancılar… göz göze geldikçe inletir bakışlarımı duygularımdaki paslı kelepçe kirleterek göz yaşlarımı kahpece mahkum eder yeni acılara kalleşçe… yok bir kalkanım canımdı delik deşik nerdeler niye böyle kahpeliklere büründü kardeşlik hani onlar canım, kanımdı geleceklerse kim perdeler? ben perdesiz bir halde siperlerde can vermeye hazırken biliyorum onlar bohem bardaklarda kendinden geçmiş uzanmış yatar halde çardaktalar yüreğimi yalnızlığın kazmaları kazırken… gereksinme dürtüsü bu yadsındığım yüzlerden ve sürgündür hiç bitmeyecek ivecen ve sevecen gözlerden…
![]() |
#1123 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Geri Döneceğim
Gülüm; bir gün gözlerimden Yaş yerine kan akarsa; Yaşlarım kana karışırsa; Sakın ağlama dik dur Bir gün emin ol; bir gün Geri döneceğim Kollarında büyüyeceğim.
![]() |
#1124 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Geri Dönen AdamYağmur yağıyordu
Benim saçlarımda kırağılar vardı omuz omuza konmuş bir gül Kapıyı açtım,elinde eski bir bavul Yüzünde daha da eski bir hikaye Geldim dedi, geldim işte Sana kendimi getirdim,belki unutmuşsundur Birlikte söylediğimiz şarkıları getirdim Bir kaç gömlek bir pijama attı Tuttuğum notları,serin volta boylarında adımları sayıp susuşlarımı Elimle büyüttüğüm nazlı bir menekşeyi Gökyüzüne verdiğim dualarımı Çakmağımı,sigaramı,tabakamı ve kitaplarımı getirdim Döndüm dedi,döndüm işte Içeri girdi aksıyordu bir ayağı Oysa nasılda akardı bayrak gibi önümüzde Nasılda oynardı saçları rüzgarı bulanda Bir ceylan gibi nasıl da koşardı Ayağım dedi,derin bir nefes aldı Içerde dedi,bir bakır tas bıraktım bir kehribar tesbih Birkaç kitap,birkaç iyi arkadaş Tüketilmiş bir çeza ve bir ayak,güldü sonra Dedemin yemen çölünde bıraktığı ayağı ben içerde bıraktım Kurban olsun ikimizinki de memlekete Oturduk,uzun uzun baktık kendimize Onüç yıl sonra yeniden karşı karşıya Bir deli gençliği birlikte düşürmüştük yollara Bir yüreğimiz vardı ve onu koymuştuk ortaya Ben başımı onun omzuna yaslardım O tale'al okurdu kulağıma Ben bazı ******* oturup ağlardım O dua ederdi hepimiz adına Ve pis bir sonbahar akşamında ayrılmıştık Caddelerde arabalar akıyordu yağmur yağıyordu Babalar ekmekleri saklamış ceketlerinin altına Korkuyla evlerine koşuyordu Düdükler çalıyordu,sirenler çalıyordu,şehri kimler çalıyordu? Oysa biz onunla yüreğimizi koymuştuk ortaya Arkasından baktım,elinde tahta bir bavul,cebinde ikimizin yüreği şifadan ayrılık,rahmetten yoksulluk şen olasın mahpusluk Kaldır gözlerini yerden,onüç yıl dediğin ne ki? Bana mektup yaz,bir de menekşe resmi yap Ve bir gül gönder anama Kaldır gözlerini yerden,onüç yıl dediğin ne ki? Ve yürüdü Yusuf Yanıp sönen mavi ışıklar düştü gölgesine Ben onüç yıl bekleyecektim onüç yıl kavuşmak için Cebinde rehin götürdü yüreğimi
![]() |
#1125 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Geri Döner Mi?
Sen yokken kar yağdı gülüm şehre Gidişine ağladı gökyüzü benle beraber Sen ellerimi bırakınca yıldızlar kaydı sessizce Gökyüzünü terk etti seninle beraber Şimdi düşünüyorum resmine bakarak Ne yaparsın yabancı memlekette Beni olmayan sen, seni olmayan bir ben Ne olur acaba düşünürüm Gidişine aldırmaz gülüşürüm Geri döner mi? Acaba diye düşünürüm.
![]() |
#1126 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Geri Dönülmez mi Dersin?Ben böyle sevdayı kolundan tutup,
Gönül deryamın taaa içine atsam, Sonra seni hepten, içimden atıp, Ardıma bakmadan; çekip te gitsem... İçimde ateşin dönse de kor'a, Seni unutması kolay olmasa, Şu sensiz yüreğimi; hasretin yora, Soranlara artık o bitti desem, Sensizlik ölüm ya, ona mı gitsem...
![]() |
#1127 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Geride Kalankaçan bir balıktı hep
sana yazmak istediğim şiir elimde kalan bir avuç puldu deniz kokulu yanan bir ormanın, kalan yanıydı yüregim yangın çıkaran kasırganın ıslık sesiydi dilimdeki türküler ve, ne zaman sussam hep seni konusurum
![]() |
#1128 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Geride Kalan
Hasret kalmak Zulmü tatmak Her dakika yaşamak Ölüme bir adım daha yaklaşmak İnsanoğlu bir ızdırab Lafları ise mızrak Sen her şeyi geride bırak Sen ölünce her şey son bulacak Sen birde bu yönden bak Her şey Mustafa ölünce son bulacak Geride ise iki damla gözyaşı kalacak.
![]() |
#1129 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Geride Kaldın SenDevrilip gidiyorum işte
Geride kaldın sen... Aşınmış sevdalar gibi Yıpranmış postallar gibi Lime-lime, yararsız Geride kaldın sen... Kaprislerinle, nazlarınla Bakışlarınla, sözlerinle Tutulmayan vaatler gibi Harcanmış saatler gibi Tek başına, kararsız Geride kaldın sen... Buraya kadarmış güzelim Boynumda bıraktığın diş izi Bitmez sandığın aşk denizi Buraya kadarmış. Vedalaşmak isterdim oysa Klasik bir film öyküsü gibi Ellerini tutup usulca Son bir kez öpmek isterdim Kendimi mazur gösterip Masum ve mağrur bir duruşla Herşeyi kadere yıkmak isterdim. Ne gerek var oysa Yürümeyen birtakım şeylerin Nedenlerini tartışmaktansa Asla yürümeyeceğini anlayıp Bunu hiç konuşmamak Daha bir yiğitçe değil mi? Süzülüp gidiyorum işte Bela olmadan Yoluna çıkmadan Hesap filan sormadan İncitmeden, acıtmadan... Bir bileti yırtar gibi Bir kabuğu atar gibi Sıyrılıp gidiyorum işte Geride kaldın sen... Bir tren penceresinden Akıp giden bozkırın Ortasında bir kuru ağaç gibi Geride kaldın sen...
![]() |
#1130 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Geride Kaldın SenDevrilip gidiyorum işte
Geride kaldın sen... Aşınmış sevdalar gibi Yıpranmış postallar gibi Lime-lime, yarasız Geride kaldın sen... Kaprislerinle, nazlarınla Bakışlarınla, sözlerinle Tutulmayan vaatler gibi Harcanmış saatler gibi Tek başına, kararsız Geride kaldın sen...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|