![]() |
![]() |
#1121 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ali okula yeni başlamıştı,
Öretmen gelenlerin ve babalarının isimlerini soruyordu.Sıra Aliye gelmişti. İsmin ne? _Ali _babanın ismine? _baba _evladım babanın başka ismi yokmu? _öğretmenim üç kardeşim var. Hepimiz baba diyoruz:Ama başkaları Ahmet diyor. _Ahmet desene: _Ahmet deyince babam kızıyor öğretmenim. ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Boşanma davasında kadın, hakime talebini gerekçesi ile açıklamış:
- "Sayın hakim, çocuğun bende kalmasını istiyorum. Onu dokuz ay karnımda taşıdım." Hakim kocaya sormuş: - "Karınızı duydunuz. Bir diyeceğiniz var mı?" Adam "Var tabii" demiş ve anlatmış: - "Sayın hakim. Farzedelim ki canınız bir kutu soğuk kola istedi. Makineye parayı attınız ve kola geldi. Şimdi bu kola makinenin midir, yoksa parayı deliğe atanın mı?" Hakim sekreterine dönmüş: - "Yaz kızım. Çocuk babada kalacaktır..." ........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Küçük Aylin'e teyzesi bir milyon lira vermişti. Küçük kız bir şey demeden parayı cebine attı. Bunun üzerine annesi söze karıştı.
-Aylin, teyzene ne demen lazım? Aylin cevap vermedi. Anne bunun üzerine yardım etmek istedi. -Baban bana para verdiği zaman ben ne diyorum? Birden gözleri parlayan Aylin: -Hepsi bu kadar mı? diye atıldı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() dul ve bir cocugu olan erkekle dul ve bir cocugu olan kadın evlenmiş ve bir cocukları olmus neyse bir gun keratalar kavgaya tutusmus.kadın bagırmış bey bey koş koş bizim cocuklar kavgaya tutuştular demiş adamda kimle kim kavga ediyor demiş kadın da
seninkiyle benimki bir olmuşlar bizim kini dovuyorlar demiş |
![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kız hayatında ilk defa bir partiye gidecekmiş,annesi o akşam kızına öğüt veriyormuş.
-Kızım bak sen bu partileri bilmezsin burada çapkın erkekler olur seninle yatmak için her şeyi yaparlar eğer böyle bir şey olursa ona çocuğumuzun adı ne olsun diye sor hemen telaşlanır ve senden uzaklaşır. Kız partiye gitmiş biraz sonra bir genç, kızı dansa kaldırmış dans ederlerken genç kızı okşamaya sarkıntılık yapmaya başlamış. Kız hemen -"Çocuğumuzun adı ne olsun" demiş, genç tırsmış ve gitmiş. Bir sure sonra başka bir genç gelmiş yine aynı sarkıntılıklar başlamış kız yine -"Çocuğumuzun adı ne olsun" demiş ve genç yine panik bir şekilde kaçmış, biraz sonra bir genç daha gelmiş, dansetmeler falan derken yine aynı sarkıntılıklar başlamış, kız yine -"Çocuğumuzun adı ne olsun demiş ama değişen bir şey yok daha sonra dışarı çıkıp ıssız bir yer bulmuşlar kız yine -"Çocuğumuzun adı ne olsun" demiş gençte yine bir şey yok biraz sonra genç kızın elbiselerini çıkarmış kız yine -"Çocuğumuzun adı ne olsun" gençte yine bir şey yok genç kızla sevişmeye başlamış kız -"Çocuğumuzun adı ne olsun" demiş genç yine sessiz bir süre sonra genç işini bitirmiş kız yine -"Çocuğumuzun adı ne olsun" demiş. Genç kalkmış prezervatifi çıkarıp bir düğüm atmış -"Buradan çıkabilirse David Cooperfield olsun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() birgün minik emre babasına merak edip sorar:
"baba ben nasıl oldum?" babası "biz senin olman için yatağın altına şeker serptik . ertesi sabah bir baktık ki sen ordasın" bunu duyan çocuk yatmadan önce yatağının altına şeker döker ,sabah kalktığında hemen yatağın altına bakar bide ne görsün birsürü karınca doludur.bunu görünce" ah ulan sizi şimdi öldürürdüm ama baba yüreği işte kıyamaz" |
![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() MÜZE
Süleyman,yaz tatilinde ailesi ile birlikte Paris'e gitmiş.Bir müzeyi gezerken yorulmuş,oradaki koltuklardan birine oturuvermiş.Bir müddet sonra müze memuru Süleyman'a yaklaşıp: -Küçük,buraya oturulmaz.Bu,14. Lui'nin koltuğudur değince. Süleyman hiç rahatını bozmadan: -Zararı yok amca,o gelince ben hemen kalkarım,demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() -Çocuklar biliyormusunuz? dünya üzerinde, yer
çekimi kanunu sayesinde duruyoruz. -peki öğretmenim, bu kanun kabul edilmeden önce nasıl duruyorduk? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ev ödevi hazırlayan çocuk babasına sordu? -"Afrika ne taraftadır baba".?
Babası bilmiyorum demeyi kendisine yediremediği için biraz düşündü.Fazla uzakta olmamalı dedi.Çünkü bizim şirkette bir zenci var.Hergün işe bisikletle gidip geliyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Konuşma özürlü çocuk yeni taşındığı mahallesinde okula gitmek için
otobüs bekliyormuş.. Otobüs karşıdan görününce el sallayıp bağırmaya başlamış, "Toför bey, Toför bey Thur!" diye.. Şoför durağa gelince durmayıp devam etmiş.. Son derece canı sıkılmış çocuğun ve onu evin penceresinden seyreden annesinin.. Ertesi gün aynı saatte otobüs görününce annesinin eline verdiği bir bez parçasını sallayarak "Toför bey, Tofoför bey.. Thur.Thur..!" demiş.. Yine durmadan geçmiş şoför.. Üçüncü gün artık yolun ortasında durup ellerini kollarını sallayıp "Toför. Töför.. Thur. Thur..!" demiş. Hızla yaklaşan otobüs kırılmadık kemiğini bırakmaksızın çarpımış çocuğa.. Olay yerine gelen polis çocukcağızı ambulansa yerleştirmiş ve şoföre sormuş, "Zavallı çocuğu gördüğün halde neden vurdun?" diye.. "Tayanamatım petemenke..!" demiş şoför, "Tünlertir penle talka getiyor ettoluettek..!" |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|