![]() |
![]() |
#1161 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2556
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Giderken
Seni alırken uzaklardan Kan karışmış gömleğime Ellerim kuru, sonbahardan kalma. Gözlerim cilasız ceviz ağacı. Yüreğim kaybedenlere şarkılar söyler. Ve etrafımda kilometrelerce dikenli teller. Tek başıma batan güneşler bırakma bana Giderken vedalar bırakma demiştim kumbarama Her tuttuğumda bir yerler yıkılır, Ve her dokunuşunda kalbim, Seni alırken uzaklardan Üstüm başım çamur. Yatağımda bilmem kim uyur. Gittiğin zamanki saat değil duvardaki Bahçemde güller bitmez artık, İnan! İnan ben değilim, Ben değilim aynadaki yaratık.
![]() |
#1162 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Giderken BenKime ne desem
bilmem ki ne yapsam bilmem ki ne etsem bir rüzgarım ben esip geçen hayatlardan bir engin denizim ben içimde fırtına kıyamet ve serseri bir türkünün nağmesi akreblerin nefesi ya da ne biliyim ulan işte hepisi... Toplu bi ölüm bu bir ben yaşayacağım, hep siz öleceksiniz ben gidince alem-i gayba sus deme kal diye! çıplağım,kalamam ha!!! Giderim canım,ince hastayım veremim... ne ulan, ne dedin? Duyamam bilirsin, kalamam bilirsin artık... Gidiyorum, ardımdan kalan tortu,artık ...bıktık ölüyorum işte zaten yalnızdık bir siz öldünüz şimdi ben gaybda yaşayacağım bilmeyecek,duymayacaksınız; kaybolacağım...
![]() |
#1163 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Giderken UzaklaraSon bir defa daha bak gözlerime
Giderken uzaklara Ve götürürken yanında; Senle bulduğum mutluluğu, Sdece seninle yaşadığım aşkı. Yeniden bulduğum mutluluğu. Götürürken yanında, Son bir defa daha bak gözlerime... Son bir defa daha bak gözlerime... Yaşanan günlerin, Aşkımıza şahit olanların, yolların binaların, mutluluğu ve korkuyu aynı anda yaşadığımız anların hatırına. Giderken uzaklara, Son bir defa daha bak gözlerime...
![]() |
#1164 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Giderken Yanında Beni de GötürDünya cennet diye önüme konsa,
yaşamak istemem,sensiz bir ömür. Gelirim peşinden ölümde olsa, giderken,yanında beni de götür. Kolay mı ayrılmak böyle severken.? Sakın unutma mı isteme benden. Hata mı işledim yoksa bilmeden.? Giderken yanında beni de götür. Kalmasını aşkımız fotoğraflarda. Yaşamak kolay mı hatıralarla.? Ne olur sevgilim,birazcık anla. Giderken yanında beni de götür.
![]() |
#1165 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Giderler
Biraz sonra kalmaz kimse bu sokaklarda, çekilir kepenkler birer birer, kapılar ardın sıra kapanır umudumla beraber.. Çöker akşamın tütsü kokusu, misk emsâl kokunla beraber. Yağmur değil gökyüzünden boşanan, tutsak ruhumun arkadaşları; yıldızların gözyaşları. Onlar da yavaş yavaş, veda ederler. Çeker giderler.
![]() |
#1166 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gidersen 1
Kırmızı yağmurlar yağacak gözlerimden Kanatlanacak umutlarım idamlılık düşlerimden Mutluluğu yazdığım kalemimi alacaklar ellerimden Gidersen Yetim kalacak adına yazılmış şiirlerim Ruhumu hükmedecek artık sinsi geçmişim Umuttan eser kalmayıp gözyaşına boğulacak gözbebeğim. Gidersen Fırtınaya dönüşecek suskun bildiğim sema En hırçın dalgalar vuracak gönül kıyıma Ayrılığın tohumu bırakılacak avuçlarıma. Gidersen Dört mevsim kuru ve metruk bir zemheri Rahatça dolacak damarlarımda ayrılığın zehiri Hiç temizlenmeyecek acılarımın pası ve kiri. Gidersen Yalnızlıklar umutlarıma hudut çizecek Söyle hadi ıslak gözbebeklerimi kim silecek? Son yolculuğunda beni toprağa kim defnedecek? Gidersen Ellerimle ektiğim umut çiçeklerini bana yolduracaklar Sayfa sayfa şiirlerimi gözlerimin önünde yakacaklar Ruhumu sensiz yargısız infazlarda yargılayacaklar. Gidersen Buzların gözyaşlarından sızan baharlarım solacak Sevgiye açan tüm dallarım bir bir kuruyacak Sensiz bu avare halime bulutlar bile ağlayacak Gidersen Ertelenmiş ölüm fermanım ayrılığınla ifa edilecek Seninle aldığım nefesim isminle sona erecek Bu yürek can verirken yine seni sevecek.
![]() |
#1167 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gidersen II
Gidersen Kalp feryatta, mateme dökülecek mürekkebim Yetim kalacak umudu elinden alınmış geleceğim İsyana çağlayacak her nefeste bu suskun dilim Gidersen Ruhum hep Azrail' e el pençe divana durur Sana ıslanan gözyaşım yine avuçlarımda kurur Öfkemi denize verip dalgada köpürür durur Gidersen Kaybolacak benliğim ayrılık diye diye Sorgulardayım hep, gidişini çeksem de sineye Yeminlerin dururken bu hıyanetin niye ?... Gidersen Ölümüne sevdamız " hükümsüzdür " addedilecek Kalbim sorgusuz sualsiz ayrılıklara fişlenecek İsmim, ölüm fermanına itinayla işlenecek Gidersen Faili olmayacak mısın kalbimdeki bu cinayetin Bedelini sadece bana mı ödeteceksin bu ağır hıyanetinin? Hiç düşünmüyor musun ? Bir gün sana da uğrayacağını kızılca kıyametin Gidersen Umutlarımı zamansız hasat edilecek topraktan Daha açmadan tomurcuğum koparılacak dalından Düşlerim toplanacak Anka kuşlarının kanatlarından Gidersen Aşk lügatinde tek bir kelimem bile kalmayacak Dinmez dediğim acılarım elbet bir gün sarılacak Ama... İsmin hiç değişmeyecek bende... Alçak
![]() |
#1168 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gidersen III
Gidersen Susamış dudağımla sebil niyetine ateşleri içeceğim Sensiz yatağıma arsız dikenleri sereceğim İntizarında günden güne kuytu köşelerde eriyeceğim Gidersen Acılarım, paslı çivilerle çakılacak sol böğrüme Her gece ihanetin perde perde inecek gözüme Şerbet niyetine zehirli kadehler sunulacak elime Gidersen Makber çiçeklerim ıstırap vadilerinde açar mı? Denizi kurumuş balıklarım avuçlarımda yaşar mı? Gözyaşım kurusa da dilim ismini bir daha anar mı? Gidersen Her gece sanki boynuma geçecek cellâdın ipi Ayazlar üşütürken semadan eksilmeyecek karla tipi. Gidersen Acılarım yüreğime ağır gelecek hayat yokuşunda İstemeden hep ayrılıkla güreş tutacağım kader koğuşunda Gidersen Sanki Gediz nehrim kuruyacak Ege' ye dökülmeden İkindi vakti ruhum taşlara gömülecek kefenlenmeden Gidersen Omuzlarımdaki kuşlar bulutla göğe çekilecek Düşlerimle bedenim her gece çarmıha gerilecek İhanetin depreşse de bu yürek yine seni sevecek.
![]() |
#1169 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gidersen Yıkılır Bu Kent Gidersen yıkılır bu kent, kuşlarda gider
Bir nehir gibi susarım yüzünün deltasında Yanlış adresteydik, kimsesizdik belki Sarışın bir şaşkınlık olurdu bütün ışıklar Biz mi yanlızdık, durmadan yağmur yağardı Üşür müydük nar çiçekleri ürpeririken Gidersen kim sular fesleğenleri Kuşlar nereye sığınır akşam olunca Sessizliği dinliyorum şimdi ve soluğunu Sustuğun yerde birşeyler kırılıyor Bekleyiş diyorum caddelere, dalıp gidiyorsun Adını yazıyorum bütün otobüs duraklarına Öpüştüğümüz her yer adınla anılıyor Birde seni ekliyorum susuşlarıma Selamsız saygısız yürüyelim sokakları Belki bizimle ışıklanır bütün varoşlar Geriye mapushaneler kalır, paslı soğuklar Adını bilmediğimiz doslar kalır yalnız Yüreğimize alırız onları, ısıtırız Gardiyan olamayız kendi ömrümüze her akşam Gidersen kar yağar avuçlarıma Bir ceylan sessizliği olur burada aşklar Fiyakalı ışıklar yanıyor reklam panolarında Durmadan çoğalıyor faili meçhul cinayetler Ve ölü kuşlar satılıyor bütün çiçekçilerde Menekşeler nergisler yerine kuş ölüleri Bir su sesi bir fesleğen kokusu şimdi uzak Yangınları anımsatıyor genç ölülere artık Bulvar kahvelerinde arabesk bir duman Sis ve intihar çöküyor bütün birhanelere Bu kentin künyesi bellidir artık ve susuşun İsyan olur milyon kere, hiç bilmez miyim Sokul yanıma sen, ellerin sımsıcak kalsın Devriyeler basıyor karartılmış evleri yine Gidersen yıkılır bu kent kuşlarda ölür Bir tufan olurum sustuğun her yerde
![]() |
#1170 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() GidersinRuhumu bedenimden aldırarak,
Eteğin yollara değer gidersin. Beni düşüncelere daldırarak, Boynumu bir yana eğer gidersin. Hasret uykusundan uyandırarak, “Gitmez” derdim, meğer gidersin.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|