![]() |
![]() |
#1181 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 42 Times in 30 Posts
Üye No: 26495
İtibar Gücü: 2556
Rep Puanı : 2488
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gidiyorsan GitBilmiyorum duymak istermisin benim dilimden
Elim kolum bağlıyken sana ne diyebilirim ki ben Öyle çok sevdiki bu deli gönül seni, Çaresi olmayan sevdadayız,kaybettik birbirimizi. Oysaki bilmiyorsun, İçimdeki yerini, Hiç anlatmadımki sana Seni ne çok sevdiğimi. Arzun hep uzakta olmaksa, Kabulümdür,durma git, Beni kalbinden söküp atmaksa niyetin, Diri diri toprağa gömde öyle git. Sen eyy gözleri çakmak çakmak bakan sevgili İlk defa duyuyorsun benden sevgi sözlerini Ben yoruldum artık bırak şu eziyetini Gelmeyeceksen bir daha,gitme zamanıdır,durma git. Yüzündeki masum tebessüme vuruldum, Ben bu aşk oyununda,oyuncağın oldum, Sana ne kötülüğüm dokundu bilmiyorum, Şu saatten sonra artık bilmekte istemiyorum. Son kez sevgili dedim ya son kez Duyuyorsun bunları benden ilk kez SENİ SEVİYORUM duysun ibreti alem için herkez, Gidiyorsan GİT, Susuyorsan SUS, Beni de öldü farzet, SENİ SEVDİĞİMİ bir gün Anlarsın elbet.
![]() |
#1182 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() GidiyorsunGidiyorsun yine
Bir bilinmeyene doğru Ne bulacağını bilmeden Gidiyorsun yine Beni yapayalnız bırakıp Senin yokluğunda Yine şarkılara sığınacağım Eski mektupları okuyacağım Tek tek,satır satır Seni bulurum belki diye Göz yaşlarım ıslatacak yazdıklarını Sessiz ve derinden ağlayacağım Gidişine sessiz kalışım şaşırtmasın Seni sessizliğin ortasında bıraktım Yine orada bulacağım
![]() |
#1183 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorsuntam sana ihtiyacım oluyor
ölüyorsun tam sana tutunacağım tutuyor düşüyorsun akıl danışacakken deliriyorsun tam seni sevecekken buz gibi bakıyorsun ne kadar güzelsin diyecek oluyorum çirkinleşiyorsun sana ihtiyacım oluyor gidiyorsun suratını ekşitiyorsun tam gülen bir yüz beklerken ellerini tutarken elimi kolumu bağlıyorsun bir çocuk gibi zavallı oluyorum kucağını arıyorum bir bebeğe dönüşüyorsun tam sana ihtiyacım oluyor kayboluyorsun tam yolumu buluyorum derken gidiyorsun gidiyorsun gidiyorsun tam sana hazır olduğumu hissetmişken..
![]() |
#1184 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorsunİlk aşkım, ilk hayalimdin,
Seni canımdan çok severdim, Hep mutlu olalım istedim, Ama sen beni bırakıp gidiyorsun, Sigara ve şiirler arkadaşım oldu, Şu genç yaşımda hayatım acıyla doldu, Soruyorum kendime sevdim de ne oldu? Beni terkedip gidiyorsun, Birazcık ümit vermiştin bana, Nedense söyleyemedim sevdiğimi sana, Gönlüm kan ağlarken yana yana, Beni kalbimden hançerleyip gidiyorsun, İnsan sevmeden yaşayabilir mi? söyle, Bırakıp gidiyorsun. Nereye böyle? Umutsuz yaşayamam. Avunurum neyle? Beni seven kalbimle bırakıp gidiyorsun, Dost kalalım içimizde nefret olmasın, Benim sevgim bende kalsın, seni mutsuzluklar bulmasın, Beni böyle bırak git, Duydum ki evleniyormuşsun, Acaba onu seviyor musun? Sevgisiz yaşanmaz biliyorsun, Mutluluklar senin, yanlız senin olsun...
![]() |
#1185 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorsun
Böyle mi? Gidiyorsun, Elleri'ni elimden çekip, Gözlerini gözümden silip, Gönlümün derinliklerine, Seni mahkûm ettiğim zincirleri, Kırıp ta mı? Gidiyorsun, İşte böyle mi? Gidiyorsun, Sessiz bir gece gibi, Sabahı özleyen ay gibi, Beni bırakıp ta tek bir söz, Bile söylemeden gidiyorsun, Gidiyorsun ama sevdan yüreğimde hala, Sadece sen gittin ellerimden…
![]() |
#1186 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() GidiyorumGülleri sana bırakıp dikenlere gidiyorum
Gidiyorum bütün acılarımı vurup sırtıma umutları bırakıp başucuna ıtırları, menekşeleri, kır güllerini bırakıp şiirlerimi sarıp bohçama yüreğimin yangınına gidiyorum hoşçakal usul boylum, güzel gözlüm hoşçakal gidiyorum göz yaşlarımı papatya diye saçlarına takıp yüreğimdeki yağmurlarla bir ırmağa akmaya gidiyorum içimde yeşerttiğim tüm çimenler sana kalsın sana kalsın bahar çiğdemleri, kır gelincikleri, kırk kanatlılar gülleri sana bırakıp dikenlere gidiyorum gidiyorum başımda gam gözlerimde nem bütün hatıraları bırakıp geride usulca çekip kapıyı ardımdan alıp başımı gidiyorum buralardan şafak sökmeden kimseler görmeden yağmurun yağmadığı çöllere gidiyorum sevgi dolu yüreğimi bir ıssızda yakmak için hoşça kal suyundan çimdiğim dere kana kana içtiğim pınar sayki yaşamadım bu yerlerde nazlı çiçeklerini okşamadım baharın bozguna uğramış bir bostanın hüznüyle bir yaprağın ürpertisine yazıp ömrümü çekip gidiyorum buralardan gidiyorum bir bilinmeze doğru hem yol, hem yolcu olmaya acılarımla baş başa kalmaya gidiyorum bütün yıldızları takıp kanatlarıma bir kelebek gibi özgürlüğe gidiyorum Yüreğimin sızılarında damıttığım her şiiri bin kez öperek ve sökerek sevgiden yana ne varsa göğsümde *******in zifiri saçlarında kaybolmaya bir ceylanın gözlerinde ağlamaya gidiyorum bütün borçlarımı ödedim alacaklarımı erteledim artık ne diyecek bir sözüm kaldı sevdiklerime ne okuyacak bir şiirim gözlerimin içindeki iki damla gözyaşı gibi bakmadan ardımdaki uçurumlara alıp götürüyorum yüreğimdekileri de hoşçakal usul boylum, güzel gözlüm hoşçakal
![]() |
#1187 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorumhadi,
gazan mubarek olsun sonunda,erdin muradına gidiyorum belki bilindiğim yere belki hiç anlamadıgım, anımsamadıgım bir diyara belki de hiç dönemeyecegim bir diyara gidiyorum hadi gazan mubarak olsun sonunda dedigin oldu ya bana koyan da o ya zaten senden ayrı uzak diyarlar koymaz bana senin dalgalı bakışların koyar bana. senide bekliyorum dalgalı bakışlarınla dalgalı nbakışlarınla gelki yanıma senden daha da tiskineyim daha da dalgalanayım yanında.
![]() |
#1188 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() GidiyorumUğruna herşeyimi vermeye hazırım
Gönlümü,gözlerimi Senin için sadece senin için İstersen tüm yıldızları sereyim önüne Yada güzel ve alımlı bir menekşe istemezsin bilirim Çiçek dalında güzel, yıldızlar gökte Diyorsun duyabilirim Peki ne getireyim sana gittiğim o uzak diyardan Belki binbir renkte tüyleri olan bir kuş, Belkide güzel kokulu sarı bir lale Doğayı bozma benim uğruma, Sen yetersin bana diyorsun hissedebilirim Peki öyle olsun Ben gidiyorum Sana kalbimi ve gördüğüm en güzel rüyayı bırakıyorum Hep birlikte olduğumuz, Herşeye birlikte göğüs gerdiğimiz rüyayı Geri döneceğim...
![]() |
#1189 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() GidiyorumGidiyorum bu şehirden
Yarınlarımı seninle yaşadıklarımı ... Her şeyi geride bırakarak Sensiz gidiyorum..... Geride sana solmuş bir gül, Kırılmış bir kalp bırakarak, Belki de bir daha dönmemek üzere...
![]() |
#1190 |
Forum Demirbaşı
Rep Derecesi :
|
![]() Gidiyorumtüm ışıkların söndüğü bu gece
hatıralara esir ettim kendimi demir parmaklıklar indi yüreğimdeki sevginin önüne sen yüreğimde hırçın bir deniz gibisin gönlümün kıyılarına her vuruşunda biraz daha küsüyorum ben bu hayata bu gece benimle tüm hatıralar o büyük aşktan geriye kalanlar bir yangının son külleriyiz biz esen rüzgara yenik düşenleriz şimdi yüreğim suskun gözlerin inadıma durgun gece yavaş yavaş kaybediyor rengini yalnızlığa bıraktım kendimi hatıraları yükleyip yüreğime gidiyorum adsız şehirlere gidiyorum biten geceyle terk ettiğin sevdamı da alıp gidiyorum bilinmezliğe bir daha hiç dönmemecesine
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|