![]() |
![]() |
#111 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2086
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ceren Gözlüm
Unuttun mu diye sorma Unutamam ceren gözlüm Sitem edip gönül kırma Dayanamam ceren gözlüm Sen ufkuma doğan güneş Sen gönlüme düşen ateş Burcum bile burcuna eş Ayrılamam ceren gözlüm Bahtımdaki uğurumsun Gönlümdeki gururumsun Yarınımsın umudumsun Unutamam ceren gözlüm Seni yazdım hayatıma Gönlümün her sayfasına İnan senden başkasına Sarılamam ceren gözlüm Sen gözümde tüten duman Sen vardığım en son liman Sen Tanrı'mdan bir armağan Unutamam ceren gözlüm Islanırsa eğer gözün Yüreğime çöker hüzün Ne olursun gülsün yüzün Dayanamam ceren gözlüm Ahmet Selçuk İlkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Arzu Fırtınası
Sana uzattım ellerimi Ne olursun tut Sımsıcak ellerinle Sonra! Sarıl bana Üşümüş, yorgun bedenim Tatlı bir rehavetle Dinlensin göğsünde öylece Teninin, terinin kokusu Başımı döndürüyor delice Dudakların! Kurumuş, çatlamış dudaklarımda Dolaştıkça Bir arzu fırtınası Sarıp sarmalıyor Bedenimi çılgınca O anda! Beynimde kalan Bir sen, sevdiğim Bir de arzular İşte! Sana uzattım ellerimi Ne olursun tut Sımsıcak ellerinle Ve! Başlat arzu fırtınasını Bedenimde... |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() önce vakitli vakitsiz heyacan
sonra içinde bir çocuk çığlığı zincirini koparmış bir aslan sesi kelimelerin anlatamadığı bir roman adını koyan belli değil yaşayanlarsa uzak gözlerden işte onun içindirki güzelim içinde saklı bir kutsallık kutsallığın verdiği merhamet ve kalpteki en tehlikeli yara vazgeçilmez bir ilaö sanki yaşamak için bir sebep o zaman gel bana hadi şimdi yaşayalım aşkı şimdi |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dışarıda yaz güneşi
Yakarken etrafı sebepli sebepsiz Bu kalp tutuşuyor senin için. Her gün seni bekler bu kalp, Seni arar bu yaşlı gözler... Belki de… Gelmeyeceğini bile bile Ama AŞK dediğin beklemek değil midir? AŞK dediğin sonsuz özlem değil midir? Değil midir birini sevmek diğerlerini sevmediğin kadar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutmak mı? O Nasıl Bir Şey? “Unut beni! ” diyorsun... Her anımı kanatırken hatırlamak, Çekerken seni içime nefesimle, Sabah doğup, akşam batan güneş, Hatırlatırken en içten gülüşünü, Nasıl unuturum? “Unut beni! ” diyorsun... Baharda canlanıp, Güzün ölürken doğa, Güneş aşkın gibi kavurup, Yağmur eşlik ederken gözyaşlarıma, Nasıl unuturum? “Unut beni! ” diyorsun... Dağlar, büyüklüğünü sevdamın, Denizler, güçlüğünü sana ulaşmanın, Dümensiz bir sandal beni, Göçmen kuşlar seni anlatırken, Nasıl unuturum? “Unut beni! ” diyorsun... Çiçekler, baharda açıp, Güzün solar mı sanırsın? Dört mevsim solgunken çiçeklerim, Her mevsimim dönmüşken kışa, Buzları eritip, güneşi soğutan bu sevdayı, Nasıl unuturum? “Unut beni! ” diyorsun... Yüreğime eşlik edercesine Çırparken kanatlarını kuşlar, Bir çocuk gülümsemesi, Anlatırken masumiyetini, Getirirken bir bülbül sesini, Şahin elinden kurtulan bir serçenin yorgun yüreği, Yüreğime kardeş olurken, Nasıl unuturum? “Unut beni! ” diyorsun... Silmişken unutmayı lügatimden, Kurmuşken iki kişilik dünyamı, Adamışken hayatımı sana, Nasıl unuturum? “Unut beni! ” diyorsun... Peki sen? Sen “Unut beni! ” derken bile, Unutabilecek misin beni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anılarını Yerlerden Toplayanlar Derneqi'nden dönüyorum
bir yanıp bir sönüyorum yaqmur bizi izliyor SEWGİLİM,yalnızca biz yalnızca biz bayrakları yaktık,yalnızca biz qözyası siselerine çarpıp kırılan bi ülkedeydik,sewdik sewildik we kire pasa direndik yeniden sewdalanıyorum sana bunca kaçak qünlerden sonra yaqmur bizi izliyor SEWGİLİM bir bardak yerYüzünde yeniden fırtına....! |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gecenin bir yerinden geçerken gönlüm
notaları karışmış makamsız şarkılar söylüyordu içimdeki kumrular aşkın umarsız alacasına feryat figânıydı bu nidâlar bir ihtimalmiş seninle aşkımız nasıl da yanlış anladı İstanbul bile kandı..! aramızda uçuşan sevda martılarına serseri heyecanlar vurmuş delip geçmiş yüreğimi hedeften alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SENİN ARDINDAN---
Bu beden, Her gün maziden bir anı diler. Vefasız dostların hesabına, Bir "vah" ekler. Dilden kalbine, Hali perişan ümidin, Tahammülüne aciz, Bir yıpranmış şüphe düşer. Kapat gözlerini, Bir ben mahrem olsam da sana. Her adımın mahşer hesabına, Sadece ayaklar dost bu yola. Kabul görmez isyanlar, Yasak bana. Giderken, mevsim bahar diyordun. Ayrılığına üşüyorum. Bu acizlik tende değil, Bir hanede divane geziyorum. Aklım başımda değil. Hayatım, hüsran içindeyim. Doğarken annem vardı, Ölürken yalnız gideceğim. Senin ardından, Yol almak imkansız bana. Ömrünü heba etme uğruna, Bir dost sen kal bana. Feryat, şimdi yarın. Sensiz bir akşam karanlığından, Güneşli bir sabah yakaladım. Ardından çıkmak için yola; Her bir korkumu, Gün ışığına bağladım. Hayret, bende cesaret! Nefret yerine, sevgi ve merhamet. Gittiğin yeter, olduğun yerde dur, Benim için yol henüz çok uzundur. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ENİN İÇİN BU*****
Nerelersin şimdi sen kim bilir Neler yapıyorsun Özlüyor musun beni Biliyor musun? Ben *******i gündüzleri Hep seninle konuşuyorum Uzun uzun Seni seviyorum diye haykırıyorum *******i yıldızlara Hiçbir şey umurumda değil Ne dünya ne canım Takmıyorum hiçbir şeyi Senden başka Düşünmüyorum hiç şeyi Sadece seni seni düşünüyorum Gözlerimden yaşlar süzülüyor o an Sırf senin yanında olmadığım için Ağlıyorum Sevgilim |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|