![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilsem ki
Bilsem ki güzelim neler oluyor Bilsem ki sevenin kalbi yanıyor Bozuldu senin ahval-i ruhun Sevenin ne oldu diye soruyor Ağzımı açmadan susturuyorsun İçinde olanı kusturuyorsun Bu tavırlarını sormak istesem Konuşma diyerek pusturuyorsun Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bilsen
Bu ah edişin beni, bilsen nasıl yaralar Mavi giyen gökyüzü,giyinmiş bak karalar Suyun rengide kaçmış,yoktur eski saflığı Söylemezsen derdini,bulunmaz hiç çareler Söyle nedir telaşın,nedir bu hıçkırıklar Neden ağlamaktadır,gökyüzünde bulutlar Çaresiz bir dert yoktur,bilki çare tükenmez Hayat çerçevesinde,hiç bitmesin umutlar Sitem içerisinde,belli aşka küsmüşsün Kabuğuna çekilip,niçin boyun bükmüşsün Şöyle bir çevrene bak,bak ki sevilmektesin Çekipte örtüleri,hep yüzünü örtmüşsün Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gonca Gül Gibiyim
Bir gonca gül gibiyim gönlümü hiç açmadım Ne sevdim ne sevildim sevgiyi hiç tatmadım Estin şu yüreğimden ılık bir rüzgar gibi Yansın bırak yüreğim inan ki hiç yanmadım Günah olur diyerek uzak kaldım sevgiden Beni yürekten vurdun vuruldum gözlerinden Tutuştu bil ki gönlüm inan ki yanmaktadır Bir umut bekliyorum özlenen sözlerinden Sen sevmesen bile sevecek seni gönlüm Koklamaktan sakındım sensin nadide gülüm Yıllar yılı şu gönlü beklettim senin için İnan ki korkmuyorum sonu olsada ölüm Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Mezarlık Gördüm mü
Bir mezarlık gördüm mü,alırım ben dersimi Dört kişinin sırtında,zannederim kendimi Uzak değil bilirim,yakından daha yakın Bir gün ben de ölürüm,doğduğum güne bakın Zor gelir elbet nefse,ölümü hatırlamak Şeytanın göreviyse,ölümü unutturmak Zulmü alkışlar elbet,ölümü unutanlar Mümkün müdür söyleyin,o acıyı tatmamak Her nefis tadacaktır,mutlak olan ölümü Hesabı vereceksin,unutma sen dününü Ölmeyeceğim dersen,mümkün müdür ölmemek Her an ölecek gibi,değerlendir gününü Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir tek
Yine kıpkızıl renk şu gurup vakti Gözümden göz yaşım kıpkızıl aktı Ne dostları gördüm düşmanca baktı Bir tek dostum vardır onu bilirim Gah beyaz gah mavi gah kıpkızılsın Söyle sebebini herkesler duysun Biliyorum benim gibi sende fanisin Bir tek dostum vardır onu bilirim Görürsün her şeyi her haksızlığı Dünyada yaşanan tüm arsızlığı Çok çektin bilirim vefasızlığı Bir tek dostum vardır onu bilirim Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir ümidim olsun
Sormak isterim bir gün beni sevecekmisin Cevap vermeden bana dönüp gidecekmisin Hayır diyeceksen bile ne olur deme bana Bir ümidim olsun beni öldürecekmisin Yaşam seninle güzel seninle aydınlık dünyam Gerçek olmassa bile hergün aydınlık rüyam Rüyalarımı bana bırakabilsen yeter Seninle soluyorum ölümle biter sevdam Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir zalimsin sen
Aşka inanan Sevdikçe yanan Öylece kanan Bir garibim ben Sordum bir güle Baktı bülbüle Geldiler dile Yazık garibe Almadın mı tad Ben gibi mutad Et beni azad Bir garibim ben Zulmüyle ezen Dünyayı gezen Maşuktan bezen Bir zalimsin sen Açtın bir yara Sürdün diyara Söyledim yara Bir zalimsin sen Baksana cana Dertlerin bana Diyeyim sana Bir zalimsin sen Yalnızlık acı Gönlümün tacı Yaram ilacı Ol benim yarim Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birdir
Birdir beni yaratan Heryeri aydınlatan Bedenimi donatan Allah Allah İllallah Derviş olup yoluna Hızır girdi koluma Nazar eyle kuluna Allah Allah İllallah Furkandır kitap bize Hidayet hepimize Selam Efendimize Allah Allah İllallah Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birlikte yürüyelim
O Allahın Resulu Hakkın sevgili kulu Gösterdi doğru yolu Birlikte yürüyelim Birlikte yürüyelim Selavat getirelim Döne döne Kabeyi Gelin tavaf edelim Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boş laf
Ayinesi iştir lafa bakılmaz demiş büyükler Boş lafları doğurmayı elbette sever çürükler Siz ve sizin gibiler buldukça hayat zemini Bu millet bin yıl değil inan ki daha çok bekler Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|