![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Masalsı Belde
Bu sabah gözlerimi doğu yönünde açtım Sıkıldım insanlardan masal beldeye kaçtım Gülümseyip yeşile mutlu bir hava saçtım Yeşil ile güneşin buluştuğu yerdeyim İnsanları çok içten, pırıl pırıl güneşi Öyle çok beğendim ki; sanki yok başka eşi Burada bir başkadır yüreklerin ateşi Yeşil ile güneşin buluştuğu yerdeyim Martıların çığlığı kulağımda çınlarken Denizin melodisi ona eşlik ederken Sevgililer kol kola etrafta dolaşırken Yeşil ile güneşin buluştuğu yerdeyim Buraları bırakıp gitmek inan çok acı Yüreğime saplanır içten içe bir sancı Anladım ki; bu kalbin burasıdır ilacı Yeşil ile güneşin buluştuğu yerdeyim Nuran Kara
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Melek
Ümit etmiştim ben gelecektin yar Henüz kış olmadan hiç yağmadan kar Sığmaz kalp bedene vücut gelir dar Gitmiş uzaklara melek olmuşsun Hayalin bilirim uzaktan bakar Engel tanımadan sel olur akar Özlemlerin sarar canımı yakar Gitmiş uzaklara melek olmuşsun Sürekli düşünür hep seni özler Yalan oldu artık verdiğin sözler Nerede taptığım o yeşil gözler Gitmiş uzaklara melek olmuşsun İki damla yaşım akar yanaktan Adın dökülür hep pembe dudaktan Sesin gitmiyor ki inan kulaktan Gitmiş uzaklara melek olmuşsun Mesajlar yazmıştım gönderemedim Bir kere yüzünü güldüremedim İçimdeki yangını söndüremedim Gitmiş uzaklara melek olmuşsun Üzülüp ağlamak geri getirmez Senin olmayışın aşkı bitirmez Bu yürek sevdiğim seni yitirmez Gitmiş uzaklara melek olmuşsun Nuran Kara
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Merhaba Sevgi
Merhaba sevgi Hoş geldin... Otur şöyle İki çift laf edelim Sevgisizlikten bahsedelim Biraz da Yalnış sevilmelerden Konuşalım... Sevgisizlikten yakınan İnsanlar var Evet haklısın Yetmez bir türlü Yetmez... Daha daha fazla Bir türlü kanaat getirmezler Sevseler de Karşılık nedir bilmezler Sevgi nedir? Diye sorduğunda Sevilmek derler Sevmekten hiç bahsetmezler Karşılıksız sevgi Nedir ki İşte onun anlamını Gerçekten sevenler bilirler Sevdiğinin gözlerine Bakar sevenler Bir umut uğruna Neler vermezler İstediğim sadece Küçük bir sevgi derler Ama sevdikleri Onu bile çok görürler Karşılıksız sevmek Ne demek Ben öğrendim Sayende... Bazen acı versede sevene Ümit etmek bile yeter Seven gönüle Belki yarın sever diye Geçer gider Ümit ettiği günler bile... Merhaba sevgi Hoş geldin... Ne iyi ettin de geldin Karşılıksız da olsa Kalbimi ihya ettin Sevgi dedim Sevilmek istedim Söyle bana ne olur Hiç mi? Hak etmedim Bir gün olsun gel Bana sevgi İhtiyacım var anla Ne olur Beni... Nuran Kara
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Meyhaneci
Meyhaneci hadi gel, otur şöyle yanıma Görüyorsun kaldım ben, bu akşam tek başıma Nasıl bir sevgi ki bu giriyor bak kanıma Çok sevdim anlamıyor tak ediyor canıma Meyhaneci bu akşam gel birlikte içelim Onsuz geçen günleri konuşup yad edelim Kapatalım dükkanı gel sahile inelim Sen ben onun hayali hep birlikte gezelim Meyhaneci anladım sende çok efkarlısın Yoksa sende ben gibi çaresiz aşık mısın Ben biliyorum yeter varsın o anlamasın Ona olan sevgimi yokuşta bırakmasın Meyhaneci yetmiyor geçmiyor yalnızlığım Beni hiç anlamıyor deli gibi aşığım O olmazsa yanımda büyüyor karanlığım Alıyor hapsediyor yok oluyor varlığım Meyhaneci aradı az sonra geliyormuş Yanımızda olursa yüzü hep gülüyormuş Biz olmazsak yanında eksik hissediyormuş Sevgimizi anlamış o da çok seviyormuş Nuran Kara
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nazar Değmesin
Gözlerine aşığım ne de güzel bakıyor Bir bilsen yüreğime damla damla akıyor Gözlerine bakınca sesini de duyunca Yüreğim ılgıt ılgıt sana doğru akıyor Gül yüzüne bakamam nazarım değer diye Sevgimi haykıramam birisi duyar diye Senin olan kalbimle sana doğru koşarım Kalbime yazdım seni ben onunla yaşarım Seni sevdiğim için bir an pişman olmadım Senden başka birine böyle bir aşk duymadım Aramızdaki sevgi hiç eksilmesin diye Sana olan sevgimi kimseye anlatmadım Nuran Kara
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Olur Gel
Gece oldu bebeğim seni ben çok özledim Gelirsin bana diye hep yolunu gözledim Görseydim gülüşünü eve rahat giderdim Ne olur bir gel Can'ım güldür şu garip yüzümü Ağlamaktan beter etti yokluğun beni Elim ayağım tutmuyor gittiğinden beri Çok özledim sesini hayatım deyişini Ne olur bir gel Can'ım güldür şu garip yüzümü Sensiz olmuyor sabah dünyam hep karanlık Bir gece ansızın gel sürekli olmasa da bir anlık Sevgin dolsun içime isterse kaderim olsun yalnızlık Ne olur bir gel Can'ım güldür şu garip yüzümü Sana söz verdiğim gibi ebediyen seveceğim Sanma seni bu dünyada bırakıpta gideceğim Geldiğinde çocuk gibi inan sevineceğim Ne olur bir gel Can'ım güldür şu garip yüzümü Nuran Kara
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölürüm
Ömrümce aradım ben seni gülüm Gülmemiş hayatım bir kere yüzüm Seni sevdiğim gün; doğum günümse Ayrıldığımız gün; bil ki ölürüm Bu gidişin nedir? Sebebi canım Kader mi diyelim var mı cevabın Hiç mi özlemedin! Beni sen aşkım Unuttuysan beni; bil ki ölürüm Ben seni sevdim; sana aşığım Sensiz dolaşmıyor bedende kanım Kalbim sana ait, senindir canım Sevmiyorsan beni; bil ki ölürüm Hayalin gelmiyor bir türlü bana Özlemim geçiyor, bir nebze anla Göremezsem seni; yaşarım sanma Gelmezse hayalin; bil ki ölürüm Nuran Kara
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öyle Çok Sevmeliyim
Öyle çok sevmeliyim ki Dünya dar gelmeli Sevgimin karşısında Güneş utanarak doğmalı Nefes almayı düşünmemeliyim Sevginin karşısında Hayat sadece Senden ibaret olmalı Öyle çok sevmeliyim ki Kumrular kıskanmalı Muhabbetimizi Sadece sevmeliyiz Birbirimizi Kırmaya korkmalıyız Dünya boş olmalı Eksik kaldığımızda Öyle çok sevmeliyim ki Gözünde ki ışıltı Yanağında ki gamze olmalıyım Seninle doğmalıyım Ve yaşamalıyım Sensiz yarım kalmalı Hayattan seninle Zevk almalıyım Öyle çok sevmeliyim ki Senin olmadığın Bir rüya da olmamalıyım Sensizlikten korkup Sana sığınmalıyım Bir gülüşün için yaşamalı Ağladığın da kahrolmalıyım Sadece senin olmalıyım Öyle çok sevmeliyim ki Gülümsemen hayat kaynağım Üzülmen ölüm sebebim olmalı Hayatta sadece sen demeliyim Sensiz geçen bir hayatı Bir an düşünmemeliyim Seni sevmeliyim Senin tarafından Bir ömür sevilmeliyim Nuran Kara
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özledim
Seviyorum demeyi özledim sana Biraz acı insaf et ne olur bana Geliyorsam hala biran senin aklına Gel bu gece bebeğim benim rüyalarıma Hayalinle konuştum özledim dedim Seni ne kadar çok sevdiğimi söyledim Sevdiğim seni ben *******ce bekledim Sana olan özlemi; ben sevgime ekledim Gün geçti hafta geçti bir haber yoktu senden Meraktan deliye döndüm başka ne gelir elden Bir an unutmam seni; şüphe etmem sevginden Seni unuttuğum an bu can çıkar bedenden Birgün bıkmam bakmaktan o güzel gözler senin Seni sevmek hayatta ki en güzel doğrum benim Hayranıyım hem senin hemde gamzelerinin Son sözüm ya seninim; yada topraktır yerim Nuran Kara
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özlemek
Özlemek Güzelmiş Özlenen Sensen Beklemek Güzelmiş Beklenen Sensen Birgün Gelirde Bana Gelmek İstersen Sormana Gerek Yok Sen İste Yeter İçinde Korku Olmasın Senin Yaşadıkça Kalbimin Tamamı Senin Ömrümün Sonunda Ruhumda Senin Sormana Gerek Yok Sen İste Yeter Bir Gün Olurda Unutursan Beni Aklına Getir Gülümsememi Seni Ne Kadar Çok Sevdiğimi Sormana Gerek Yok Sen iste Yeter Gün Gelir NUR Unutmuş Derlerse Sana Hesabını Sor O Anda Bana Cevabım Unuttum Olursa Sana Sormana Gerek Yok Çek Öldür Yeter Nuran Kara
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|