![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel-Git'lerde Güçsüz Kalmak
Şairliğim tutmadı bu gece. Hazin sesler duydum içimde sadece.. O kadar.. Evet şairlik kâr etmez şu anda. Yetmez yani bana.. Bazı şeyler var ki, beni bile aşamaz. /Özür dilemek isterdim. Senden ve kendimden. Bu kadarı da olur muydu. Pişmanlık, suçluluktan sonra mı gelmeliydi. Bile bile lades bu muydu! ? / Niye duygularım beni durgunluğa itmeye başladı yine.. Devri daimler beni, en azından bunu kapsamaz sanırdım. Gel-gitlerin sınırı bana ulaşmaz bilirdim. Yine aynı şey: Yine aynı hikayede başroldeyim. Kendi senaryomun en can alıcı yerinde ölmek üzereyim! Yardımcı aktörler yine yoklar Onlar, kendi varlığıyla meşguller Onlar bana göre işsiz! Ben ise, yine,, (evet yine) güçsüz... Fatih Gökler
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Gel Bu Gece Sevgili
gel bu gece susalım susmayı yaşayalım bu gece her bir şeyi askılara asalım gözleri kapayalım gözden ırak olalım kendimizi görelim görmek neymiş bilelim gel bu gece sevgili gece bize yar olsun gece götürsün bizi, bildiği sığınağa santim santim yüzelim milim milim gezelim ne deryalar aşalım; tekrar bakıp varlığa gel bu gece maralım her an gönlü yaralım bir dergaha varalım gerçek neymiş bulalım hüzün çekilsin ufka keder uzaklaşsın da tomurcuk olsun gönül güller gibi açalım /gel bu gece sevgili aşkımızı aşalım /leyla ile mecnun'un aşkına ulaşalım Fatih Gökler
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Götür Beni
/// iltifata izin var mıdır oysa izin kalbime çıkar izin kalbimden çıkar -mimiksiz suretler izdüşümsüz- yüzüme bir tebessüm çizdim yazıma bir tek resim, gerçi acizdim... yangınıma götür beni, kül olmak yarım kaldı yatağım toprak, bırakmaz, yalnızlık yarım kaldı /// iltifata mecalim marifetimden belli durmadan konuşurum, bildirdiğin yeterli yeşilin olayım, mavin, ellerin, gözlerin gözümün önünden silinmez izlerin yangınıma götür beni, kül olmak yarım kaldı yatağım toprak, bırakmaz, yalnızlık yarım kaldı her kelime bin düşüncenin çocuğu ızdırap araları, satır araları, pek çoğu talihin karası mı harflerin karası, varı yoğu yazamadığım, çizemediğim çiçekten anla tomurcuğu yangınıma götür beni, kül olmak yarım kaldı yatağım toprak, bırakmaz, yalnızlık yarım kaldı buz yangınlarını bas bağrıma sakinleşeyim buz dağlarını as gözüme durmasın damlasın telafisi var olanların, olmayanların, zamanın iltifata mecalim var cesaretim yok anlayacağın yangınıma götür beni, kül olmak yarım kaldı yatağım toprak, bırakmaz, yalnızlık yarım kaldı /// göz diyeyim, semada kalp diyeyim, duada el diyeyim, senâda gel diyeyim sana da... yangınıma götür beni, kül olmak yarım kaldı yatağım toprak, bırakmaz, yalnızlık yarım kaldı gel götür beni, kelam tarifsiz kaldı... ölmeye ramak kaldı... Fatih Gökler
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Uyutma
Gel uyutma beni bu gece, Gel unutma, dudağımda bir hece tam söylemeden, bir bilmece tutar durdurur beni... Gel unutma... Gel uyutma beni bu gece sar - sarmala nolur sadece hayalen olsun, razıyım, her zamanki gibi avuçlarıma, öylece bir sıcaklık ver gizlice... Gel uyutma... /Salkım saçak düşlerin gözleri gökçe misafiri; eksik olsa hayallerin tüm ******* zifiri, bir damla hep hazır gözlerimde, arkadaki çağlayanı zor tutarım, ve bir damla daha ardından,,, yüreğim güp güp seninle, bende değil, salkım saçak düşlerin gözleri gökçe misafiri.../ Gel uyutma beni bu gece, gel unutma... Fatih Gökler
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Geldin mi?
Gelmezse ne olur bilmem? .. Gülmezse? .. Dinmezse dinmesin acım, dönmezse.. Şair ne demişse demiş bana ne! Yakarsa yaksın Roma'yı! Ya da perişan düşsün çöllerde! .. Gönlüm gülşen ama,, düşlerimdir onları sulayan, iklimidir yaşatan, umudumdur göğerten-dirilten.. Hazan yeri yakışır mı bana? Neredeyim ben? Adres: Güllerin yanı, birlikteler hani.. Bari güllere acıyın, mevsiminde açan. Bari olmasın alın yazım: Güllerdi hani, hazandır şimdi! ! ! Gül solmasın, bülbül lal olmasın. Değmez türkü yakmaya, yakarsa da böyle yaksın! Yerim güllerin yanı, birlikteyiz hani.. Fatih Gökler
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelecek Konuşuyor
masum çocuk bakıyor bizlere gelecekten geleceğin düşleri düşüyor bahtımıza öyle bir telaşta ki turnalar göçecekken göreceğin gerçekler yansıdı sathımıza emanete hıyanet meslekleri mi olmuş mirasyedi huysuzluk hasretleri ayrılmaz et ile tırnak gibi, bir farkla rengi solmuş zamane insanlığı, siyah aktan sıyrılmaz pespembe düşleriyle bir çocuk emanetmiş dünyaya gelmek kolay, gereğini yapmak zor bunu bilmez büyükler büyük bir yük yükletmiş kirli dünyalarında bakışlar dar ufuk dar sevmek öpmek değildir yalnızca büyüklerim dikkat! günahlarımı omzunuza yüklerim! Fatih Gökler
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelmeseydin...
gelmeseydin gönlüm akort tutar mıydı bir tınısı olur muydu sözlerimin melodisi kalır mıydı şiirlerin /nazar boncuğu kadar mavisin bir kuş kalbi kadar unutkan suskun,, ama söyletecek kadar konuşkan/ gelmeseydin notalar dökülür müydü anlamı kalır mıydı geri dönüşlerin ve eslerin tizlerin veya peslerin? gelmeseydi kuş cıvıltısı seslerin zemheride bahar müjdesi alabilir miydim başka türlü kara kışta aydınlık çağrısı duyabilir miydim gelmeseydin, beklediğimi bilebilir miydin... /heyecanlarını tutarak geldin haykırmak yerine kısa kısa susmaları seçtin bir nefes alımı boşlukta fırsat bulabilseydim hiç bir yere gitmiyorsun diyecektim ve böylece bilecektin.../ gelmeseydin, umudumu gidişine ekleyip tekrar gelişini bekleyebilir miydim... beklemeye devam edebilir miydim... Fatih Gökler
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelmezsen... Affet!
Korkuyla seslendiğinde Yüreğim balıkçı motoru Merakımı gidermediğinde Hangi boşluklara attığını bilmeden Yüreğim yüreğindeyken Ben titremedeyken Sesim soluğum Anlamlı sükutlarla durgun Cevapsızlığınsa Daha bir anlamlı ama, Anlamayan ben Anlamayacak Anlamamaya kararlı.. Kaybetmeyi Göze alamadığım şeyi Yüreğime yükleyemem... Taşıyamayacağımdan değil Gözümü kaparım da Kabullenirim diye! Ezgin yüreğim olmaz o zaman: Kabahatli bulmaktansa seni Böyle üzgün ve kederli Kalakalmak en iyisi... Beklet beni! Beklet! Gelmedikçe bana doğru Kavuşamayacağız Affet! Fatih Gökler
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gelsen N'olur...
yar! neyi paylaşayım elimde güller mi var güllerimi hep aldılar yar . geriye kalan bin acı salan birkaç yaprak ve biraz toprak / yar . /arayıp durmakla, aranıp durmak arası telaşlı eski korkularını gölge yapıp terketmek istiyor! ve birazını avucunda saklamış, gözleri yaşlı yad ellerin hesabını yapmak ve unutmak istiyor../ . nasıl paylaşayım senden başka kimsem mi var kimsesizim, gelsen n'olur / yar! Fatih Gökler
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gideceğim
gideceğim birazdan alıp sensizliği yanıma, sessizce kapıdan çıkmadan önce dönüp son bir kez bakacağım odaya başım önüme düşecek, alışkınım dudaklarımı ısırıp hafifçe çıkacağım.. bir gülümseme buğulanır pencerede hayal meyal bir kalp çizimi boncuk boncuk terleyen hayallerde silinip gider hafifçe, içimi dolduramaz bu kez tebessüm gideceğim.. birazdan, son anların birini tekrar bileceğim hatıralar kuş misali kondukça dallarıma eğileceğim, düşüneceğim ne zamana kadar unutmayacağım, diyeceğim çıkıp gideceğim.. en sırlısından sözlerini minik kahkahalar seanslarını kuş kalbi misal titrek bakışlarını sileceğim çekip gideceğim.. /imbikten süzüldü, potalarda kaynadı sözlerim ızdırabım ipekböceği gibi, ipekten düşlerim bir ateş kovuğu, hatta güneşin merkezi midir yerim sensiz hayalleri terkedip hemen gelmeni düşlerim/ gideceğim birazdan ve sileceğim gözyaşlarını kumruların çaresiz semboller diyarından uçacağım bucak bucak kaçacağım kendimden de senden de gideceğim, hazırlan tek yer kalacak bakacağın nerde olduğumu bileceğin kulağımı dayayıp dinlediğim, yüreğin.. o âna değin gideceğim.. /bilinmeyen yerdesin bilmiyorum nerdesin sesin bana kal desin bilsen ki yürektesin.../ >kapının kapanma hali >açılma hayali >tekrar dolup ta boşalma ahvali gönülden >bir gitme hikayesi daha yazılamadı işte >güç yetmedi >belli değil mi her halinden, >anlaşılmaz dilinden.. Fatih Gökler
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|