![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Buraları Sorma
Buraları sorma gardaş Her şey güllük gülistan Kürsüde şakır herkes Tam bir bülbülistan Aşağı inince İş yok İcraat yok Aynen hımbılistan Bizim burada halk Halklığını bilmiyor Sanki bir lalistan Öyle yutuyorlar dolmaları Her tutan yalıyor parmağını Ye bitmez bir balistan Demokrasinin “e” halini Yaşıyoruz gardaş Halk kendi kendini değil Kendi kendine İdare ediyor işte Eh fitilistan Tabi birileri Ha bre götürüyor Sorduğun sorumu Burası onlara Hep bir yalistan Mustafa Acıoğlu
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Buysa Eğer
Çek ellerini yüreğimden Düşünüyorum düşünüyorum Çek ellerini sözlerimden Konuşuyorum konuşuyorum Çek gözlerini üzerimden Yürüyorum yürüyorum Çek sözlerini kederimden Sürüyorum sürüyorum Al hayatını al senin olsun Ölüyorum ölüyorum Hayat buysa eğer ve çağdaşlık Gülüyorum gülüyorum Mustafa Acıoğlu
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Buzlar Koydun Önüme
Seni sen diye sevdikçe Senin olmayan Yüzler koydun önüme Sade seni Dinlemek isterken Sana ait olmayan Sözler koydun önüme Bildiğimce seni Sevdim zaten seviyorum Daha da tanımak mümkün belki Çok Gizler koydun önüme Sevgiliyiz oysa biz Üstelik evliyiz Anlayamıyorum ama Neden bilmem paylaşacak Kozlar koydun önüme Uzun zaman oldu uzun Hasretim sevgine ben Sıcak iklimine hasretken Güzler koydun önüme Ben senle yine de Isınmak istedim de Yürüdüm semtinde Nedendir anlamadım Yangın artığı yakan Yazlar koydun önüme Seni seviyorum Desem de yetmiyor Ben bunu biliyorum Arzuların var Ve emellerin Ben huzuru manalı Gözlerinde buluyorum Sen boş bakan ruhsuz Gözler koydun önüme Nazın fazlasıysa Aşık usandırıyor Ben tadına ne kadar Dayanırım bilemem Belki kaybederim Bir an kendimi Bir daha da bulamam Ben sıcak bir yürek Sımsıcak gözler Sıcacık bir yar sevdim Sen ki ah sen Buzlar koydun önüme Mustafa Acıoğlu
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bülbüldüm
Bülbüldüm ben güle zar Gülde bir naz bir nazar Dünya gelse ne yazar Bülbül gülünü bilir Gül bülbülü ne bilir Bülbüldüm ağlardım hep Kareler bağlardım hep Unutmam yok bir sebep Bülbül gülünü bilir Gül bülbülü ne bilir Bülbülüm ben ağlarım Nehirlerce çağlarım Hep gülümü yeğlerim Bülbül gülünü bilir Gül bülbülü ne bilir Mustafayım dünya bilse Bir gün yanına gelse Kul hem kölesi olsa Bülbül gülünü bilir Gül bülbülü ne bilir Mustafa Acıoğlu
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canım Kurban Olsun
Canım gardaşım Yiğit gardaşım Kafan bozuk bugün yine Al yeleli yiğitler Çoktan gittiler Bir toz duman havada Ah kafa yoranlara Ah halım soranlara Ölümlere koşanlara Canım kurban olsun Yalın kılıç gidenlere Gidip de gelmeyenlere Ah kanın dökenlere Canım kurban olsun Çala kılıç yiğitler Nasıl da üşüştüler Ölümlere koşuştular Sevda kan istedi Sevda can istedi Düşünmediler verdiler Ah kafa yoranlara Ah halım soranlara Ölümlere koşanlara Canım kurban olsun Yalın kılıç gidenlere Gidip de gelmeyenlere Ah kanın dökenlere Canım kurban olsun Mustafa Acıoğlu
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Canın Sağolsun
Gelme Dersen Eğer Bana Gelmem canın sağolsun Diyorsan gülme daha Gülmem canın sağolsun Gecem gündüzüm seninle Ağlar oldum ben anınla Feryat figan eninle Ölmem canın sağolsun Nasıl girdin kanıma Kastettin canıma Dersen beni tanıma Bilmem canın sağolsun Mustafayım ben oysam Acılar kolundaysam Yaşlarım selindeysem Silmem canın sağolsun Mustafa Acıoğlu
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cayar İstanbul
Erlerin gitmiş şimdi sokaklarında Utanç Tüter rezillik kokar İstanbul Sen aynısın değişen bizleriz elbet Aynı kış aynı yaz ve bahar İstanbul Sen hep umutla beklesen de atiyi Ağlayan mazine yok nazar İstanbul Ağlayan bir mazi olsa da yeter de Ağlıyor her daim taş duvar İstanbul Anlar taş anlar duvar ve ağlar ağlar Anlar yürekten mahrum civar İstanbul Dünün neydi neler olurdu sokaklarında Şimdi söyle bağrında ne var İstanbul Sen bağrını açtın onlara sade Utanmaz sana nasıl kıyar İstanbul Mabedler göğsüne namahrem ellerini Süremezdi ya ayağın koyar İstanbul Fatih bilse ne olacağını duysa O kadar kuzuya acır cayar İstanbul Mustafa Acıoğlu
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cevapsızdır Bende Sorular
Bir ney sesinde dalmış gibi Daldım işte Sesinin ahengine Gözlerim kara gecede Hasretim hasret Nefesinin rengine Bir sıcak espri Sanki gülmüş gibi Yayıldı dudağım Belirginleşti gamzelerim Kilitli dudağım Donuk gözlerim Gülüşüm ambargoda Gülüşler zindnda Kahrettim ben Bu güne ve her güne Cevapsızdır bende tüm sorular Dün gömülmüşte Bugün ölmüş gibi Mustafa Acıoğlu
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cumhuriyet bayramınız kutlu mutlu olsun
Seksen sene sömürüldük hamdu sena ile Cumhuriyet bayramınız kutlu mutlu olsun Dertten musibetten tiksinme ve gına ile Cumhuriyet bayramınız kutlu mutlu olsun Devrim yaptık bilmedik küstük tarihimize Ettiğimizi bulduk küstük talihimize Herkesler nasıl kasdeyledi felahımıza Cumhuriyet bayramınız kutlu mutlu olsun Soygun vurgun talan rüşvet ve hortum car idi Enflasyonlar zamlar cebimize yar idi Bunlar bitti çok şükür demek var idi Cumhuriyet bayramınız kutlu mutlu olsun Şimdi barlarda pavyonlarda eğlenen gençler Yirmidokuz ekimde sarhoş ama çok dinçler Onuncu yıl marşını söylüyorlar turunçlar Cumhuriyet bayramınız kutlu mutlu olsun Biz vatan mı kurtardık yoksa ettik mi teslim Vatan sağ ise aceb neden bozuldu bu neslim Hicaz hüzzam bitti şimdi ağıttadır faslım Cumhuriyet bayramınız kutlu mutlu olsun Onyılda onbeş milyon genç dediler bilemem Nasıl bir şeydirler nerdedirler neden gülemem Şu memlekette beş dakika mutlu kalamam Cumhuriyet bayramınız kutlu mutlu olsun Cumhuriyet cumhuriyet ne güzel hürriyet Hürriyet için satlık milliyet cibilliyet Şimdiler de artık gitti dahi insaniyet Cumhuriyet bayramınız kutlu mutlu olsun Şimdi onbeş bilmem kaçbin kişi toplanıyor Dertten tasadan atalarına sızlanıyor Ata dede yolu hikaye hep yozlanıyor Cumhuriyet bayramınız kutlu mutlu olsun Mutlu olunacaksa eğer temenni ile Gecem ve gündüzüm geçer bu teğanni ile Hali pür melalimiz ve bu meani ile Cumhuriyet bayramınız kutlu mutlu olsun Mustafa diyor özünüze düşman oldunuz Oyup çıkarıp gözünüze düşman oldunuz Kalubelada sözünüze düşman oldunuz Cumhuriyet bayramınız kutlu mutlu olsun Mustafa Acıoğlu
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çağrışım (Çığlığa Nazireler)
Odama hakim bir derin Bir kuru sessizlik Tazelenen hıçkırıklarla Parmağımın sırtına Yüklüyorum yaşımı Çılgınca sevdiklerini Bir anda kaybedilirsin İnsanı aşındırıran gerçek Gözlerim pencerede Ve gözlerim dışarda Zihnim milimetrik Arıyorum çılgınca Bu çağrışımın sebebini (?) Neden seni hatırladım Seninle mi çakıştı Kafamın kuytularındaki “Kaçmak” hayali Son görüşmemizi hatırlıyorum Ve dudaklarımda Uykudan taşan bir rüyanın Uçuk keyfi çizgileniyor... Yine düşünüyorum Utanabileceğim bir ard niyet(?) Ama yok..! Geçmişi yok, geleceği kör hatıralar Kurumuş bir karanfilde Karikatürize oldu beynimde İşte böylece pat diye başlayan Pat diye biten bir hayat..! ? Mustafa Acıoğlu
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|