![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Şarkı
mağlup olmuş orduların sessizliği seninle şarkımız.bense kavuşmalara öykünen son savaşçı.namludan çıkan son kurşun gibi.bir daha hiç yükselmemek üzere çekiliyor denizlerim. şarkıların bölünüşü bir daha hiç haykırmamak üzere susuşudur belki hırçınlığımın nedeni.seni içimde öldüremedim affet beni birtanem. sensiz akşamların yırtıcı yıldızsızlığı artık koymuyor inan.yıllara inat koyu hülyaların içinde çocuklar gibi koşturuyorum hala ve dün gibi gözyaşlarımın tuzu.samimiyeti,sıcaklığı bana hiç bakmayan bakışlarında gördüğüm an hayallerimdeki rengarenk uçurtmamı kaybetmiş kaçıp izbelere saklandığım anılarımın yorgunluğuna yenik düştüm biliyorsun. yağmuru sevmiyorum artık çünkü sen hiç olmadın gökkuşağının aldatıcı anlamında.ve bulutlar ağlamadı bizim için hiç
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bulaşıcı
gözlerin salgın hastalık gibi bulaştı her yerime
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Buluşma Anı
ölümüm senden senle olacak bir çırpırda gürültülü doğacak o gün güneş bahçesine acılarımın bir buluşma anı tadında bırakacağım evrene sesimi senli kimbilir diyeceksin çocukluğunun ağlayışını saklamadan sevseydin yaylı çalgılar bizi anlatırdı sonsuzadek bir kadının yağmurdan utanması gibi şimdi ölüşün ya da yağmurun utanması ölümden senli
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulutları Yalnızlığın
göz yum ayrılığa aşk senindir feryadını duysun çelimsiz vurgunu denizlerin zıpkın yemiş şubat akşamıdır bulaşan düşüncelerine sığıntıdır yürek beter tatmadıysa sensizliği ömre zarar sakallarımdan utanmam yürüdüğüm kıyamete dönen akşam ayrılığı firar etmem ölümden aklımın ucunda yine sen sanmam senden öte olsun bulutları yalnızlığın
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bulutlarla oynamak bitirmez bir aşkı
unuttun beni bilmem ki hangi gül ezildi şimdi bir sokakta hangi güz ağaçsız kaldı bir öğlesonrası hangi yol varamadı menziline nasıl oldu da ilk defa bu kadar büyük korktu ölüm ve ben şair olduğumu anladım düğümlendiğimi sende kapkara unuttum beyazlığını mutluluğun yazılmamışlığın girdabında olmamak tek dileğim artık sensizlik değil en acısı anlatamıyorum galiba herşeyiyle tükenişini bir mevsim tablosunun en acısı seni istemeyi unutmak uğraşmaktan unutmakla emin olduğum şehre kırıldığım bulutsuzluğuna saklayabilirdi mutsuzluğumu ölüevi matlığına hani gecenin kendi içne çekilmiş ihaneti gibi haşır neşir hazırlanır ya sabah bekleyişsizliğine bir ayrılığın çocukluğumu gizle ey ifadesizliği kahrımın bulutlarla oynamak bitirmez bir aşkı en çok natürmört bir tabloda maskara bir düş adsız bir zevk çaresiz bırakır kaybetme korkusunu sen korku değilsin seni anlatamamak korku ölümler bile kaçmadı gözümden tek vargı bu tamamlanmayacak hiçbir zaman hep başka bir satırbaşına atacak üzerine düşeni tek yargı bu sensizliğim beni kendimsiz bırakan yalnızlığımı böyle dipsiz ipek teli kadar keskin yaratan kendimden çok şaşkınlığımı feda ettim ya haklılığına güzelliğinin seni kıskandığım tek nokta bu olmalı gerçek: sen varsın ben varım ama biz yokuz biz onlarız aslında onlarsa çoktan göçmüşler kendisizliklerinin ardından sen ve ben ikileminde birleşemedik keder gözlüm şimdi onlar olduk bizsiz ayrılıklı birbirimizli onlar bulutlara dantela işlemeyi unut sen haphayalli arama yıldızların en parlağını insan ne yapsa gözlerini göremez kendisizliğinin gözüyle aynı noktaları paylaştık farklı sonsuzluklarımızla iki taraflı birdik tek taraflı iki tanıdık yabancılaşma çoklarımızı bitirdik umulmadık çıkmazlarda sonbahar fışkıran ellerinde avuçlarında kuşların göğü bıraktığı bej bir saatte ağlamaktır mutluluk gözyaşlarımla yıkaman hayallerini doğuş anı gülüşünle içmendir acılarımı gözyaşlarımda
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Büyüttüğün Sevdanla Bırak Herşeyi
şiirleri yırttığın gece yıldızlara bakıp ağla büyüttüğün sevdanla bırak herşeyi gel harcadığın yıllarımla saatleri ölüme ayarla tanımadığım yüzlerde kasırga gözlerde sel efsaneler kabarıp süzülürdü içinden içime ben olağanüstü yenilirdim zalim krallara kandırmaca biter ramak kalır sensiz ölüme bulutlarımın çekildiği yerde bir giz bin yara hikayemi anlatır ayrılık evvel zaman içinde paslı namludan çıkan kurşun gibi serseri alnıma kimsesiz her yaprak değişinde geldin derim unut imkansız dönüşleri şimdi ömrüme yağan apansız sağanakla anarım sana koşan yalansız yılları bitkin üstüme bıraktığın şu sarsıcı kızgın yığınakla ağlarım susuşun gibi içli bakışın gibi keskin
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cadde Artığı
dudaklarımda cadde artığı bırakmışım genç ütopyaları gri sarnıcında birikmişim yüreğinin karman çorman albümdür yaşanmamışça yaşanmış aşklar isteksiz kapısında evinin
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cam Göz
evine kapandı rüzgarı pençesinde kıvrandığımız rüzgarı bakir sokak aralarının içerimizde güneş sohbetli bir dünyanın hükmü çocuk sesleri okşuyor caddelerini bakışlarımızın korkmak yakışmıyor asi seslerimize yürümeli ayak diremeden kendi haline terkedilmiş cam gözlü bir kuş gibi aşk şubat ikindisinin özenmesi bahara özlemlerini kollayan ilk akşamlı kurşuni yanlış kadahe mi sarıldım ki gene niçin dargın gözyaşlarıma gidişinin gündönümü sıcak güz gülüşünün anlamı tebessümüdür ekşi şarabi kirpiklerimin kavuşmak defterini kapadık ölüm ya bu gidişin gidişinin tekrarı dalması gibi karabatağın denize batması tığ ucu gibi kalbime ölüm ya bu çeker mısrasını ömürden kömür gözlü yaralı bir gecenin sonu olmaya istekli nazını çekemem ayrılığın sav şu ömrü başından yeşilinden yoksun bu bahar rengini yitirmiş dört mevsim yarım kalan bu şiir gibi
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can Simiti
uçurtma salmasam düşlerimle göğe sevmeyi nasıl bilirdim göklere suskun kalabalık kabak kafalı bir çocuk büyür ve tanır acıyı kafasında hala dikiş izleri tren yollarına bakıp ağlar mı hala kumrular anneee benden bana kalan kendi kırıntılarım çocukluğumdan ben ancak özlemlerimin devamıyım öyle çocuktan çocuk ceplerimde hala kırık bilyelerim seni ararım kırık bilyelerim kadar kırık kalbim ayağa kalkacak olurum yalan gelir bana düşlerim sen gittin değil mi tren vagonlarında kaybolup yıllarım gibi unutkan sadece o an mektuplarımda yandı bir suyla çiçekli resimli mütebessim resmin kaldı izbeliğinde fikrimin ince gülünün / arkadaşımın aşkıydın çaresiz şişelere sığdırdığım gemilerimizi/ kalbimde yüzdürüyorum şimdi gözyaşlarımda yarattığım denize girelim mi güzelim sen herkesten çok seversin denizi gülüşlerin gibi maviş maviş bende bıraktığın bir çift gökyüzünü yama yaptım ağlamaklı bakışlarıma sırf çocuklarımıza gülebilmek için istediğimiz kadar çocuğumuz vardı ya sokaklar bu emekçiler evlerin bu kendi halinde sesi çiçek bahçemizdi bitmiş öykülerden kalan o kekre tatsın sadece sen ben kendimden artakalanım kendime tadımsız sıcaklığına hayatımın ben sendim sen ben hayat köşe kapmacasında pışıııık çekerdik zamana küllenmezdi hiçbir ateş boyut değiştirdi müziksizlikle ağaçların ıslanışı yağmurda artık kovalamaca oynamıyorum zamanla annem kızmıyor pencerede sımsıcak aksiyle artık kollarının altından geçip kim kurtaracak seni ebe olmaktan tek derdim kollarının altından kim esecek sana kim dil çıkaracak evden kaçmışlığımıza dudak bükmeden sarışmak da çok güzelmiş sevgilim ceplerimde hala kantinden aldığımız gazoz parası kalpsizmiş be aşkım dünya herşeyi bıraktım ama hala her sabah yapmadan edemiyorum bol susamlı bir simidi paylaşmadan arkadaşlarla simitçilerin elleri elim oluyor uzatıyorum sana üstüne yıldızları serptiğim can simitimizi gökyüzünden öğrendik ya saymayı yıldızlardı abaküsümüz sabahlara hazırlanıyorum hala samanyoluyla okul çantana bıraktığım' kaan.... i seviyor'a çizmek için en güzel yıldızı
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Cinnet Geçiren Filozofun Son Sayıklamaları
beni affetme kırmızıdır ayrılık kan gibi su içemezsin bir türlü toprağını sevmeyen ağaçtır kimliksiz ölümcül komedidir günlük hayat siz o akışta oyuncu bense seyirciyim olanlara zamanım yok aşık olmuşum bir bilinmeyene hesapsız dağınık pürtelaş boydanboya hiçleşiyorum sana yaklaştıkça ben ben olamam sende sıkılgan serçeler seviştikçe çoğalır mavi bir cinayet olurum duyduğun her ses cinnet geçiren filozofun son sayıklamalarıdır sevgilim her ne kadar aşka cahil olsam da serseri sevmeye ele geçirdiğin her sonbahar ben oluyorum ne yazık ayrılığıma saldırdığın her anımı yorumsuz bırakıyorum
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|