![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dostluk
Dostluk Bir kahve değildir ki içesin Yahut bir çiçek değildir ki koklayaveresin Dostluk Bir gülümseyişle ısıtır yüreğini Bir sözüyle tebessümlere salar cemalini Dostluk Bir merhabayla yeniden yaşarsın yaz mevsimini Dostluk Ne de güzel şeysin sen Ömre ömür katarsın hissettirmeden Dostluk Can dır Canan dır Yani yüreğe serpilen kan dır hayat tır Dostluk Şiirleri bile aşan mısralardır Yahut herkesin çalamadığı saz dır Dostluk Can dır Canan dır 130. peronda bana gülümseyen bir tatlı simadır
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dört Mevsimlik Memleketim
Zaman nasıl geçmiş düşündüğümde Ömür denen köprüde adımlarım artık ürkekçe Bir gülümseyişe hasret edercesine Yürümekteyim şu dört mevsimlik memleketimde Sevgili gibi düşünmüşüm seni Sevmişim fırtınalara tutkunlar gibi Tutsak düşlerimin kurbanı ben olmuşum Ardı ardına kesilmez dalgalalarla boğuşmuşum Ben ki zemheri mevsimlerin ortasında Senin sevdan için soluksuz durmuşum Artık bir çiçeğin gölgesinde yaşarım Kaldırım taşlarıdır oturağım Senin adımlarının sesini duymak için Doğrulupta seni son bir kez daha görmek içindir umudum Yaşamaktayım şu dört mevsimlik memleketimde Elimde hatıralardan kalma soluk çiçeğimle Bulutları gözlerim ben artık sessizce Gizlenirim en beyaz, en yüksek tepesine Ve seni son bir kez daha görmek içindir bu umudum Semt otobüslerinden bile erken çıkarım yollara Güneşi daha mahmurken yakalarım Yıldızların silikçe parıldadığı sabahlaradır aşinalığım Sevdalardayım şu dört mevsimlik memleketimde Dağlar bana gülümser doğu illerimde Denizler bir başka çağlar bana güneyimde Tutsak olmuş bir garip yolcuyum şu memleketimde Sesin yankılanır meltemin ıslık ıslık esintisinde Duyarım seni Coşku kaplar her seferinde yüreğimde Sözüm aşka düşmüş yürekleredir Ateşlerden de kor olan sevgileredir Aşkı yaşamak aslen bu memlekettedir Dört mevsimlerde dört köşede dört denizdedir
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Durulmuşum
Gün bahar mevsimi Durulmuşum Azgın sulardan çıkmışım Gökmaviye bakar artık gözlerim Şimdi içten bir türkü tutturmuşum Durulmuşum Bir sofaya öylece sakince kurulmuşum Yalınayaklarıma batan dikenlerle avunmuşum Sevda denen yoldan dönenler gibi Yorguncasına bir köşeye çekilipte uyumuşum Gün umut mevsimi Durulmuşum Bahar çağlarımda ne acılar tatmışım Öğrenmişim, görmüşüm, unutulmuşum Umut demişim yaşamışım İnadına inadına Ve hayatın saklı köşesinden bırakmamacasına asılmışım
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dümeni Kır Kaptan Dönüyoruz
Dümeni kır kaptan dönüyoruz Geçmiş zamana Yahut başka bir adaya Kır dümeni dönüyoruz, sözüm kaptana Bize yalnızlık düşmez Her sahilde sevdamızın olması gerekmez Kır şu dümeni kaptan Bizi bizden başka kimse çözemez Dalıp gitmişiz uzak ufuklara Belkide ulaşılamayacak adalara Yolun neresinden dönersek kardır kaptan Kır şu dümeni dönelim yemyeşil ovalarımıza Gördük göreceğimiz deryaları Fırtınanın ortasında dans eden dalgaları Kır artık şu dümeni be kaptan Bırakalım artık başka aşıklara bu yolları
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dünyanın En Güzel Şehrindeyim
Dünyanın en güzel hayali bende Ne renkli çiçekler bezeli Ne de gökkuşağında görmeyeli deniz maviyi Dünyanın en güzel şehrindeyim Sabahları açarken penceremi uçuşur memleketimin kuşları Günaydın der gibidir cıvıltıları Anların kıymetini bilenlerdenim Bilemez pek kimse Dünyanın en özel şehrindeyim Boğaza eğildiğimde derin mavi çarpar yüreğime Ne dalgalarım kırılır Ne de galata bana darılır Dünyanın en aşık şehrindeyim Yürürüm bulvar bulvar Yanımdan geçer zülüflü kızlar Dolmabahçede çevre parklarda turlarlar Herkese merhaba Dünyanın en güzel şehrindeyim Neden mutlu olmayayım, çünkü seninleyim Köşedeki yaşlı amca merhaba Komşu teyze, üniversiteli arkadaş benden dir bu selamlama Dünyanın en güzel şehrindeyim Bakırköy de üsküdar da Ortaköy de taksim de Ben her yerde sende benle Yürürüm cadde cadde Senden yadigar umutlarla yüreğimde bu şehrimde Ensemden üflerken meltem Ben dünyanın en güzel şehrindeyim ve hala gönlüm sende
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşler Treni
Düşler treninde gidiyorum Yarına ne kaldı bilmiyorum ******* sanki biraz daha karanlık Yanımda dursanda seni göremiyorum Bu bir hayal dünyası biliyorum Kaç kere ölsemde hala yaşıyorum Bak yine aydınlanmadı o karanlık Elimden tutsanda ellerini bile bulamıyorum Düşler trenine kapılmış hayallerim Yırtılırcasına tutunmuş köşelerinden ümitlerim Bir şarkı bir ninni gibi tedirginim Bir gün bu yolculuk biticek diye hala bekliyorum Durak durak geziyorum Aşk meşk değil beklentim Uyanmak oldu saplantım Ne trenmiş ki artık durduramıyorum Sağımda eski sevdalar Solumda olmayan sevdalar İçimde tüten son umutlar Bu yolcukluk bitmeyecek diyor kulağımda fısıltılar Dışarda bitmeyen gecenin soğuk yıldızları İçeride gitmeyen anıların yakıcı simaları İçimde çıldıran volkan patlamaları Ve hala kulağımda bu tren asla durmaz çığlıkları Bu bir düş treni Ne bineni var nede freni Bir sen içerde bir sen bileni Bitmez bu yolculuk kaybetsende kendini
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşüm
Düşüm, Buzullarda dolaşmak Yanımda sevdiklerimden bir demet Soğuk rüzgarlarda ateşin kıymetini bilip Dalgalanan derin soğuk mavilerin kıyısında hayatı izlemek Düşüm, Deli dalgalarıyla dolu okyanusta gezmek Yunusların selamını alırken Görünmeyen bir diyara belli belirsiz rotalardan gitmek
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşümsün, Aslında Herşeyimsin
Sensin Yani beni gören Yani beni düşünensin Sensin işte Düşümsün Onbeş değil Yirmi yedi hiç değil Yıllardır aradığımsın Yani benim için gülümseyensin Sensin işte Düşümsün Uyumadan gördüğümsün Uyanmadan dokunabildiğimsin Bir kırçiçeği misali Yüreğimde sızım sızım rüzgarla savrulanımsın Yani düşümsün Hoşsun hatta beşsin Bir değil binlerce kez sevdiğimsin Yıldızlardan daha uzak dursanda Aslında sen hep yanımdasın Farkında olmasanda Sen benim düşümsün Yani düşlediğim sevda gülümsün Her mevsimde ayrı bir güzellikle bana gelensin Kimi zaman kartanem Kimi zaman ayparçam Kimi zaman da güneşimsin Sen aslında herşeyimsin Yani anlatılamayacak her kelimemsin
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Düşündünmü?
Hiç düşündünmü gece düşünüldüğünü? En yakın yıldızdan en uzağına denk düşüldüğünü Sessiz karanlığı hayalinle aydınlatıpta En güzel düşlere seninle göçüldüğünü Hiç düşündünmü? Eski Bir radyodan şarkı dinlerken Gözlerinin beyaz bir kağıda Gülüşünün hayalden satırlara düşüldüğünü Sen uyurken, uyumadanda rüyalar görüldüğünü Hiç ama hiç düşündünmü?
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Eğerki....
Eğerki bir gün gelecekse O mutlu günüm olmalı Sevinebilmeliyim,hüzünleri yırtıp atarcasına Eğerki bir şarkıysa mutluluk Sonsuza dek dinleyebilmeliyim Bıkmamacasına Bende gülebilmeliyim,yalnızlığı fırlatıp atarcasına Uzanıp tutabilmeliyim Gökteki parıldayan en uzak yıldızıma Yapabilmeliyim,umutla hayata sarılırcasına
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|