![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Uzaklardayken
Ey kahbe alemin nazlı güzeli Sen şimdi benden uzakta hayallere dalarken Ben kahrolası bu zindanda çile çekmeteyim Senden gelmeyecek haberler için Yine sabahı uykusuzca beklemekteyim Kimbilir şimdi sen nasıl hangi alemde Mutluluklar içinde gülüçükler saçarken Ben hüzünler içinde can çekişen kalbimle Yine öyle bir başıma sabahı beklemekteyim Bir umut belki ziyaretime gelirsin diye İşte öyle bir zaman gelir ey sevgili Yıkasım gelir bütün duvarlarını cezaevinin Gelmez ya senden bir güzel haber bana Kahrolurum umutsuz beklerim yine geceyi Sanki bütün hüzünlerim kaybolup gidecek sanırım Ama yok be sevgili yalnız sensizlik yakar bu kadar canımı Yalnız sen gelirsen anlarım bitecek yalnızlıklarım O zaman düşerim yatağa öyle yıkılmışcasına Birinin görmesinden korkarak Sessz sessiz ağlarken gece yarıları Adem Tetik
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Yokken
Bu gece bir bir başka hüzün var İnan ta kalbimin derinliklerinde Sen yoksun neden bilmem Her sersem gecede Ben yine hayalinle sabah eyledim Sen yoksun artık burda neylerim Bak ne olur şu yaşlı gözlerim Sen yoksun yine titriyor işte ellerim Şaçıma düştü sayende aklar Bak gözlerimden yine akıyor Kanlı yaşlar sayende oluyor işte O amansız feryatlar Adem Tetik
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Yoksan Yalan
Sen bana boyle uzak dururken Mutluluk kapimda durur mu? soyle Yuregim hasretle yangin sehrinde Gurbette ozlemin biter mi? biter mi? soyle Bu gunde uyumadim haberin olsun Ozlemler yuregimde canin sag olsun Hasret nobetlerinde canim agliyormusun...? Gecmiyor gunlerim sensiz biliyormusun...? Sen olmadan yavrum mutluluk haram Gulmuyor gozlerim hayaller yalan Sensiz aldığım soluğum nefesim haram Çöllerde gördügüm seni seraplar yalan Gurbete cikarken bana kal diyemedin Seviyorum seni can diyemedin Gozlerimde askimi ne olur gör diyemedin Anlamadin ki sen yoksan herseyim yalan Adem Tetik
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senden Kalan
Yalansa yalan olsun yaşanan yılarım yeter ki sen git Ben gerekirse ağlarım kör oluncaya kadar gözlerim Haykırırım sesimin çıktığı kadar avaz avaz Sen yeter ki git ben ağlarım yine yalnızlıklarıma Yeter ki gelmesin senin hiç bir haberin Matem dolsada her günüm her sabahım Zaman içinde bende her şeye elbette alışırım Gün gelirde bakarsın bu ayrılığada ağlarım Ama sen şimdi git ne olur Git ki yaşanacak umutlar kalsın yarına Uzatma ellerini değmesin ellerime Dokunmasın ne tenin tenime nede gözlerin gözlerime Şimdi yorgun yüreğimle giderken başka şehire Hiç bir şey istemiyorum senden kalan geriye Ne hatıraların nede anıların anlamı yok saygının bittiği yerde Adem Tetik
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sende Hayalinde
Bırakıp gidiyorum herşey al senini olsun İstediğin oldu bak ben kaçıyorum Ne sesimi duyacaksın nede haykırışlarımı Artık olmuyacak benimle kavga arayışların Sudan mazertelerle kıramıyacaksın kalbimi İstesende dönmeyeceğim artık Bu gidiş deyil artık kaçış oldu senden Ne olur sende hayalinde bıraksın peşimi Ben artık kaldıramıyorum böyle severken Sessiz sesiz ağlayışlarımı bir mabede tabar gibi Seni gözümde ilah edişimi Adem Tetik
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Düşünüyorum
Seni düşünüyorum ne ay ışıiğinda Nede yıldızların altında Uzanıp ranzamın tahtalarına Seni düşünüyorum beni düşümediğin her anında Seni düşünüyorum gecenin zifirikaranlığında Hayalinle baş başa kaldığım heranımda Seni düşünüyorum attığım voltamda İçdiğim her sigaramda
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Sevmek
Şimdi hüzünlere yelken açmış yüreğim Yorgun *******de hasret nöbetleri bekler Ufukta yalnızlıklar birde hiç gülmeyecek kaderim Öylesine uzaklaşıyorum yüreğimde yalnızlıklarımla bu şehirden Sen gül oyna aldırma sakın buralarda olmayışıma Ben sürgün yemiş duygularımla gitmeliyim artık Zaman her zaman ki gibi ayrılıktan yana Hani söylemiştim ya kader hep bizi ağlatmaktan yana Yüreğimde hüzünlerimle gidiyorum bu şehirden Söylemiştim ya sana ey sevdiğim Benim kaderimdir yalnızlık sen olsanda Seni sevmek aslında sonunu bildiğim bir dramdı Sadece mutluluk umut ederken yeniden yeniden Acı çekmekti seni sevmek Adem Tetik
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Ardından Kalanlar
Kırdığın kalbimi taşa çevirdim Geldiğim yoları boşa beklersin İdam ettim kendimi mezarımı eşeledim Sen beni yıkıp gittikten sonra Hani üç kuruşa beni sattıktan sonra Yakışmaz dediler senin gönlüne Tek suçlu benmiydim düşün bir kere Ağladım inan ki binlerce gece Hani sen bu sevdayı atıp giderken Üç kuruşa bu yüreği satıp giderken Şimdi yalan deyil gönlüm cehennem yeri Umutlarım tükenmiş mutluluklarım nerede hani Diyorlar ki bir gün hatayı anlayıp dönecek geri Unutma güzelim kıralan dal yeşermez geri Adem Tetik
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Sevginden
Gençliğim geçiyor senin elinden Umudum bitiyor hep hasretinden Dostlarım kötü söylüyorlar senin yüzünden Acı çekiyorum artık senin sevginden Elerim titrer olmuş saçımda aklar Bedenim yorgun olnmuş gözümde yaşlar Uykusuz ******* sensiz sabahlar Acı verir olmuşsun artık anlasana Bak sana geçiyor koca bir ömür Öldürmüyor hasretin sadece süründürür Düşünsene böyle geçermi koca bir ömür Acı verir olmuş sevgin artık anlasana Adem Tetik
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Yoluna
Hayat pınarımın suyu kesilmiş bu günlerde Sen yoksun ne yapsın deli gönlüm Söyle ne olur bu şehirde bu kentte Özlemlerin yakmış kor olmuş bir alev halinde Düşmez mi sanıyorsun hayalin gözlerime Bir kurşun sıksam kafama acıtırmı sanıyorsun....? Sensizken bu şehirde Öyle bir gidişin oldu ey sevgili İnan yüreğimde boranlar kasırgalar esmekte Dinmez ey sevgili dönmesen senelerce Ben kendimi adadım bilirsin yoluna Kasırgalar çıksa ne olur ayrılık olduktan sonra Bilmezsin sensizlik ölüm olmuş çıkar yoluma Ey sevgili azrailim ol vereyim bu canı düşünmeden İnan hiç düşünmeden yoluna Zaten sensiz yaşamak sen bilmesen de haramdır bana Adem Tetik
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|