![]() |
![]() |
#111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57916
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çocuğum
Hoşgeldin çocuğum. Ağlıyorsun... Bir şeymi oldu? Hıçkırıklarını tutamıyorsun Çocuğum... Şaşkınsın biliyorum. Ne kendini tanıyorsun... Ne beni. Anlıyorum. Nasıl görünüyor sana? .. Bu dünya. Güzel mi? .. Çirkin mi? .. Bilmiyorum. Çocuğum,... Mutluluğum, canım, yüreciğim,... Özlemlerim ve korkum. Kaderimin acı yanı. Kırık kalbimin bir parçası. Gönlümün kanlı yarası Onurumun şovalyesi,... Gözüm, gözbebeğim, Çocuğum,.. oğlum. Bozlak çayırların berrak membası. Deli tayı. Yanlışların, doğruların,... Yeni ortağı. Babanın kan kırmızı demli çayı. Dualarımın okşadığı,... Vicdan azbımın teriyle sardığı... Çocuğum,.. oğlum. Kaderimin oyun diye oynadığı, Acıma acıları kattığı,.. Acısını acı gibi çıkardığı, Masum ve suçsuz Çocuğum. Derdime dert ekledin Hoşgeldin. Küçüklüğünü sevdim. Büyüdüğünü görürsem Sevmezmiyim? Bilmiyorsun, daha şimdiden Özledim. Borcun olsun. Birgün sende özlersin. Kaderimin acı yanı, Kırık aynasının bir parçası. Gönlümün kanlı yarası Derdime dert ekledin. Seni dört gözle bekledim. Küçüklüğünü sevdim Büyüdüğünü görürsem... Sevmezmiyim? Çocuğum, oğlum Hoşgeldin... Cengiz Süslü
![]() |
#112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Çocuk görünce
İçime bir garip kıvılcım düşer Tutuşturup yakar çocuk görünce Hasretten mi bilmem yüreğim titrer Kavurur tenimi çocuk görünce Bakışlar beynime çiviler çakar Tebessümle karışık göz yaşı akar Yeter dercesine yüzüme bakar Dağ olur, pişmanlığım çocuk görünce Kıvrılır zamanlar uzaklık uzar Küçülür mekanlar olurlar mezar Rüyalar her gece kabrimi bozar Ürperir cesedim çocuk görünce Umutlar ceplerde çakıl taşları Bir avuç içine sığar başları Ağlamaklı duyduğum yakarışları Gel diyor, al diyor çocuk görünce Ne acı bir dünya, ne acı bir yaşam Her tarafta çirkef ve kirli bir kan Madem her çocuktan biri ağlayan Ben ağlamışım çokmu çocuk görünce. Cengiz Süslü
![]() |
#113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocuklar
Doğarken yanlızlığı tadar çocuklar Duvarlarda güneş batarken henüz O zaman gözleri kalbimi dağlar Bilmeden kendine ağlayan bir yüz Hissini kaybeder bir zaman deri Acep o zamanmı başlar kederi Bir gece yarısı, dolar gözleri, İşte o an doğası olacak dümdüz Dermansız ve fersiz biter sedalar Onsuzken sararır yeşeren dağlar Bir baba özlemi duyarak ağlar O bensiz, ben onsuz bir küçük öksüz. Cengiz Süslü
![]() |
#114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çocuklarim..
Zaman bana girdap gibi Başimda dönüp duruyor. Mesafeler mühim değil Ben hep sizi düşünürüm. Yıldızlar kayar geceyle, Tüm renkler solar gizlice, Varlık biter yokta bile, Ben hep sizi düşünürüm. Babanız sizinle darda. Yoksunuz ya kalbim zorda, Yanımda olmasanızda, Ben hep sizi düşünürüm Rüzgar eser birden bire, Kokunuz çöker gönlüme. Yaşlar biter gözlerimde. Ben hep sizi düşünürüm. Sakın sanmayın terkettim. Her gün sizlerden sözettim. Yavrularım siz hasretim. Ben hep sizi düşünürüm. Sesleriniz kulağimda, Hıçkırıklar dudağımda, Inanin sizlayan bagrimda, Ben hep sizi düşünürüm. Yaşla dolmuş gözleriniz. Sitem dolu sözleriniz. Bu da bizim kaderimiz. Ben hep sizi düşünürüm. Gözleriniz dolar bir gün, Sessizliğe gömülür gün Ecel gelip çattığı gün, Ben hep sizi düşünürüm. Kılınır cenaze namazım. Nihayet sonlanır savaşım. Omuzlardayken naaşım. Ben hep sizi düşünürüm. Birer birer el değişir. Ömür sonla yer değişir. Dostum ağlar el sevinir. Ben hep sizi düşünürüm. Para puldan adam olmaz. Namus, şeref, mertlik yoksa. Mirasım elle tutulmaz, Ben hep sizi düşünürüm. Başlarınız eğilmesin, Eller size sevinmesin, Doğru olun düşman sevsin. Ben hep sizi düşünürüm. Topraklar atılır üstüme, Çiçekler dikilir postuma, El verirseniz dostuma, Ben hep sizi düşünürüm. Cengiz Süslü
![]() |
#115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çok Şükür.
Çok şükür bugünde sabahı ettik Sayende hayatım alt üst oluyor Her gece ömürden bir yıl erittik Bu mutsuzluk artık beni yoruyor Yıllardır sözümü dinletemedim Sanki sana kötü şeyler söyledim Ölümü düşündüm beceremedim Aklıma olmadık şeyler geliyor Vurulmuşum sana ayıp değil ki Hayat benden heran hesap soruyor Büyük konuşmuşum başıma geldi Bir sağdan bir soldan tokat vuruyor. Cengiz Süslü
![]() |
#116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dediler
Gönlümde bir karartı yardan geçti dediler. Ölüm başım ucunda serden geçti dediler. Cengiz Süslü
![]() |
#117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Değerler..
Korku gözümden uzak,mermi sıksanda kırpmam, bildiğim değerleri,kimse uğruna yıkmam. Cengiz Süslü
![]() |
#118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Delirirsin
Sen hüsranla geçen günün, ...en büyük delilisin. Bana yaptığını yapsam, ...bir gün geçmez delirirsin Delirirsin,delirirsin, Her derdime sebep sensin Seni ölesiye sevdim ...sende sevsen delirirsin. Hak verirsin,hak verirsin, ...bu günahtan vaz geçersin. Sende ölesiye sevsen, ...gülüp geçmez hak verirsin Ben ne duvarlara yazdım, ....ne şarkılar besteledim. Seni hep içime attım, ...attım ama beni yaktın. Cengiz Süslü
![]() |
#119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Di Gel Yarim.
Gül bahçemde diken açmış neyleyim Ayrılık girmiş gönüle öleyim Gençlik geçip gitti gam yemem ama Son zamanda mutluluktur dileğim Di gel yarim di gel sene yanmışam Gençken söylediğin söze kanmışam Ekmek olmuş dudağına banmışam Yalnız senle mutluluktur dileğim Alın beni vurun taştan taşlara Ne çare tutuldum kor bakışlara Gece gündüz yalvarışım Allaha Yalnız senle mutluluklar dileğim. Cengiz Süslü
![]() |
#120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dinle dostum
Dümdüz bir çizgin olsun Kimseye çamur atma Hiç hakkın yokken küsüp Kendine pay çıkartma. Ona yanlış gelen şey Sanada yanlış sanma Elalemin ağzıyla Dostluğa bıçak sokma Gün gelir birer,birer İnsanlar ölüp gider Diktiğin güller kurur Muhabbetinse biter Bir dirhem kalan mumun Akşam gelmeden söner Zaman her şeyi siler Yanlışlık öze döner. Cengiz Süslü
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|