|  | 
|  03-26-2009, 07:41 PM | #111 | 
| Aşmış Üye  Üyelik Tarihi: Aug 2007 Konum: İstanbul 
 Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts 
Üye No: 44033
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Yorgun Raylar Sakarya Ovasında uzanan yorgun raylar, Geçmişin hüznünü fısıldar; Sonsuzluğa doğru akıp giden zamana... Lokomotifler gelir geçer üzerinden, Ağır vagonları sürükler ardından; Bezgin... Yükü türküdür,ağıttır,hasrettir; Yükü,hüzündür vagonların. Sılayı gurbete,gurbeti uzaklara; Türküleri,umutları hasretleri Yüreklere taşır.... Sakarya boylarında söğüt ağaçları, Salkım saçak. Dallarına konan kuşlar; Ağır ağır giden katarları izler Zamanın gerisinden... Rengini turna kanadının yeşilinden alan Sakarya, Bir türküdür gönüllere akan... Sakarya Ovasında yorgun raylar; Ve Sakarya, Destanlaşan tarihi taşır geçmiş zamandan. Sakarya ovasında yorgun raylar, Şanlı geçmişi anlatır Yaşanan zamana. Bayram Ali Bayram 
				__________________ Buraya Kadarmış ..   | 
|   |   | 
|  03-26-2009, 07:41 PM | #112 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Yorgun yolcu Güneş battı yolumuzun geçtiği yerden, Bir yorgunluk sardı Söylediğim türküleri... Anılarımda, Yıldızlara yaktığım türkülerin Canlılığı var yalnızca. Ve bir de sen.... Tutkunum türkülere Ta doğuştan... Hele Güneş battıktan sonra, Karanlığı aşan bir yol olur Uzaklardan göz kırpan yıldızlara doğru. Ve ağır ağır yol alır yorgun yolcu, Güneşin doğacağı yere dek... Bayram Ali Bayram 
|   |   | 
|  03-26-2009, 07:41 PM | #113 | 
 İtibar Gücü: 57930 Rep Puanı : 34658 Rep Derecesi :             Cinsiyet : Erkek |   Zamandaki Çizgiler Çizgiler çizdim zamana Nice yalçın kayalıkları geçtiğim Dağ yollarında... Karmaşık iklimini yaşadım Bitmeyen zamanların, Gün ışığına hasret Karanlık mekanlarında… Hep seni düşündüm, seni anlattım Kanadından vurulan türkülerde, Özgürlüğe saldım Tutsak düşen düşlerimi, Uzağındayken yaşamın… Sessizliği kırbaçladım, Uykusunu bozdum Gecenin tam ortasında! Yıkıldı sabahla arasındaki sisten duvar… Ve haykırışı yankılandı, Geçit vermez dağların doruklarından ovalara... Biterken Zamana çizdiğim çizgiler! Resmettim özgürlüğü güneşe… Bayram Ali Bayram 
|   |   | 
|   | 
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| 
 |  |